LIKANJE LAS:3

Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
LIKANJE LAS:3 5.5.2012 19:39
am hej:*
nisem gledla če taka tema že obstaja tk da ..
pač am..js si redno likam lase in se mi zato cepijo konice. (mam pa kr dober likalnik tk da ni to..) in zdej me zanima kk si punce likate lase? a si date pred likanjem kej na lase da jih ''zaščiti'' al pa kej? če vete kej o tem prosim napište Very Happy
MarushaXm • Od: 9.11.2011 • Prispevkov: 50
Re: LIKANJE LAS:3 5.5.2012 19:52
Very Happy jzt učasih, ko sm si jih usak dan likala nism dala nič gor. pa so se mi konice čist razceple in sm si začela maske gor devat ( lohk nrdiš doma iz olčnega olja - se use najde na netu, al pa kupiš u drogeriji kake balzame, maske pa tiste male tubice, ko hit delujejo, sam jzt še nism probala ttih trgovinsih stvari, tist z olčnim oljom pa ful pomaga, sam si morš dobr dol sprat pa met domače olje), drgač pa uporablam sprej za zaščito pred vročino pa ne pomaga kej dost Sad
yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
Re: LIKANJE LAS:3 5.5.2012 19:53
Someone. pravi:
pač am..js si redno likam lase in se mi zato cepijo konice. (mam pa kr dober likalnik tk da ni to..) in zdej me zanima kk si punce likate lase? a si date pred likanjem kej na lase da jih ''zaščiti'' al pa kej? če vete kej o tem prosim napište Very Happy
jst mam sprej ki je prou namenjen za zaščito las med likanjem sj maš velik tega mau prečekiraj v kkš nem dm-u alpa drogeriji Smile sicer pa sprej gor al pa dol ni lih fajn da si jih pogosto likaš kr jih sup tem res kr dost uničuješ :S
upam da sm ti kej pomagala Smile havefun!
Re: LIKANJE LAS:3 5.5.2012 22:10
Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las. Če si res vsak dan likaš, potem si kupi kapljice za razcepljene konice (jst mam od klasa, je kr uredu, sam maš tudi močnejš in dražje, ki pa res ful pomagajo) Drgač pa ja kreme domače, kupljene, olivno olje pomaga. Smile malo prečekiri drogerijo, maš veliko tega.
Re: LIKANJE LAS:3 6.5.2012 15:17
Neimenovano pravi:
Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las. Če si res vsak dan likaš, potem si kupi kapljice za razcepljene konice (jst mam od klasa, je kr uredu, sam maš tudi močnejš in dražje, ki pa res ful pomagajo) Drgač pa ja kreme domače, kupljene, olivno olje pomaga. Smile malo prečekiri drogerijo, maš veliko tega.

aha hvala za nasvet (: pač sej si nelikam las vsak dan. tk 3x na teden pa ziher. ker mam tut čop pogosto, da mi ni treba vsak dan likat las. (: hvala še enx
Re: LIKANJE LAS:3 6.5.2012 15:18
yourlove pravi:
Someone. pravi:
jst mam sprej ki je prou namenjen za zaščito las med likanjem sj maš velik tega mau prečekiraj v kkš nem dm-u alpa drogeriji Smile sicer pa sprej gor al pa dol ni lih fajn da si jih pogosto likaš kr jih sup tem res kr dost uničuješ :S
upam da sm ti kej pomagala Smile havefun!

okej bom (: hvala Very Happy
Re: LIKANJE LAS:3 6.5.2012 15:19
MarushaXm pravi:
Very Happy jzt učasih, ko sm si jih usak dan likala nism dala nič gor. pa so se mi konice čist razceple in sm si začela maske gor devat ( lohk nrdiš doma iz olčnega olja - se use najde na netu, al pa kupiš u drogeriji kake balzame, maske pa tiste male tubice, ko hit delujejo, sam jzt še nism probala ttih trgovinsih stvari, tist z olčnim oljom pa ful pomaga, sam si morš dobr dol sprat pa met domače olje), drgač pa uporablam sprej za zaščito pred vročino pa ne pomaga kej dost Sad

to za oljčno olje sm prebrala nek ja.. baje je ful hranlivo za lase & tut mal jih posvetli baje. bom probala. hvala (:
maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: LIKANJE LAS:3 6.5.2012 19:42
Jst sm si lase res skurla s tem likanjem vsakodnevno, tko da sm pol tut mela čist razceplene konice. Zdej pa že usaj pou leta uporablam šampon Bed Head za likanje las ( prot toplotni obdelavi, pač ti zaščit lase), in uporablam šampon in balzam, pol si pa pred sušenjem še dam sprej Uniq One ( priporočam), in normalno posušiš in zlikaš. To mi je nardil ful lepe lase, tk da priporočam Wink

P.S. tuki je pa še link od tega šampona, dobiš ga pa samo prek neta al pa v frizerskih salonih Smile : [link]

Beauty+ Danger= ME*
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: LIKANJE LAS:3 29.7.2012 0:23
Neimenovano pravi:
Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las.

! Wink
jst si lase likam skor usak dan (med šolo) že 3 leta? za tem pridejo tut posledice (suhe konice, izpadanje) sicr pa mam lesk še vedno Laughing probi si jih čim bol redno strižt, pa uporabli kšne maske za lase (na internetu jih najdeš pouhn, pa še doma si jih lahko sama nrdiš)
oflove • Od: 28.10.2011 • Prispevkov: 12
Re: LIKANJE LAS:3 29.7.2012 10:45
hej, tu sem prebrala za to olivno olje. kak to delaš? najprej z šamponom, in pol z olivnim oljem pol pa spereš al kak to narediš? jaz mam neke spreje, pa mi nič nekak ne pomaga.. tak da bi probala z oljem. Smile
tinaaaaah • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 26
Re: LIKANJE LAS:3 30.7.2012 9:56
obstajajo likalniki ki ne uničijo las tako zelo. jaz naprimer uporabljam likalnik ki ima ionske plošče. lase si likam vsak dan pa nimam prav nič uničenih. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.