LIKANJE LAS:3• Someone.
• Od: 29.6.2010
LIKANJE LAS:3
5.5.2012 19:39
am hej:*
nisem gledla če taka tema že obstaja tk da .. pač am..js si redno likam lase in se mi zato cepijo konice. (mam pa kr dober likalnik tk da ni to..) in zdej me zanima kk si punce likate lase? a si date pred likanjem kej na lase da jih ''zaščiti'' al pa kej? če vete kej o tem prosim napište • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: LIKANJE LAS:3
5.5.2012 19:52
• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
5.5.2012 19:53
Someone. pravi:am hej:*
jst mam sprej ki je prou namenjen za zaščito las med likanjem sj maš velik tega mau prečekiraj v kkš nem dm-u alpa drogeriji nisem gledla če taka tema že obstaja tk da .. pač am..js si redno likam lase in se mi zato cepijo konice. (mam pa kr dober likalnik tk da ni to..) in zdej me zanima kk si punce likate lase? a si date pred likanjem kej na lase da jih ''zaščiti'' al pa kej? če vete kej o tem prosim napište upam da sm ti kej pomagala _________________ NO RISK NO FUN^^ • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
5.5.2012 22:10
Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las. Če si res vsak dan likaš, potem si kupi kapljice za razcepljene konice (jst mam od klasa, je kr uredu, sam maš tudi močnejš in dražje, ki pa res ful pomagajo) Drgač pa ja kreme domače, kupljene, olivno olje pomaga. • Someone.
6.5.2012 15:17
Neimenovano pravi:Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las. Če si res vsak dan likaš, potem si kupi kapljice za razcepljene konice (jst mam od klasa, je kr uredu, sam maš tudi močnejš in dražje, ki pa res ful pomagajo) Drgač pa ja kreme domače, kupljene, olivno olje pomaga.
aha hvala za nasvet (: pač sej si nelikam las vsak dan. tk 3x na teden pa ziher. ker mam tut čop pogosto, da mi ni treba vsak dan likat las. (: hvala še enx • Someone.
6.5.2012 15:18
yourlove pravi:
Someone. pravi:
am hej:*
jst mam sprej ki je prou namenjen za zaščito las med likanjem sj maš velik tega mau prečekiraj v kkš nem dm-u alpa drogeriji nisem gledla če taka tema že obstaja tk da .. pač am..js si redno likam lase in se mi zato cepijo konice. (mam pa kr dober likalnik tk da ni to..) in zdej me zanima kk si punce likate lase? a si date pred likanjem kej na lase da jih ''zaščiti'' al pa kej? če vete kej o tem prosim napište upam da sm ti kej pomagala okej bom (: hvala • Someone.
6.5.2012 15:19
MarushaXm pravi:to za oljčno olje sm prebrala nek ja.. baje je ful hranlivo za lase & tut mal jih posvetli baje. bom probala. hvala (: • maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
6.5.2012 19:42
Jst sm si lase res skurla s tem likanjem vsakodnevno, tko da sm pol tut mela čist razceplene konice. Zdej pa že usaj pou leta uporablam šampon Bed Head za likanje las ( prot toplotni obdelavi, pač ti zaščit lase), in uporablam šampon in balzam, pol si pa pred sušenjem še dam sprej Uniq One ( priporočam), in normalno posušiš in zlikaš. To mi je nardil ful lepe lase, tk da priporočam P.S. tuki je pa še link od tega šampona, dobiš ga pa samo prek neta al pa v frizerskih salonih _________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
29.7.2012 0:23
Neimenovano pravi:Še tako dobr likalnik ne more preprečt, da si ti ne boš uničla las.
! jst si lase likam skor usak dan (med šolo) že 3 leta? za tem pridejo tut posledice (suhe konice, izpadanje) sicr pa mam lesk še vedno • oflove
• Od: 28.10.2011
29.7.2012 10:45
hej, tu sem prebrala za to olivno olje. kak to delaš? najprej z šamponom, in pol z olivnim oljem pol pa spereš al kak to narediš? jaz mam neke spreje, pa mi nič nekak ne pomaga.. tak da bi probala z oljem. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.