za tipe - vzdržljivost med sexom• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
za tipe - vzdržljivost med sexom
20.4.2012 18:32
hej. mene zanima po kokem cajtu pouprečno vm tipom pride med sexom
• matija96
• Od: 4.3.2012
Re: za tipe - vzdržljivost med sexom
21.4.2012 0:18
odvisno od usazga posameznika. nekateri zdržijo ful doug eni pa ne lih. nekaterim pa hmal pride sm je pol druga runda dalša ^^ hf • evica5
21.4.2012 13:31
haha ja sej to vem >.<
ubistvu mi je moj tip reku nej to napišem sm ker ga pač zanima kašno toleranco ma ker misl da ma ful slabo in naju pač zanima.. >.< • Soundbox
• Od: 23.11.2009
21.4.2012 20:27
če ne z leti, pa s tableti.
• lobeck
• Od: 16.4.2012
21.4.2012 20:34
ja tko kt je že reku da je odvisn od posameznika ... lah se pa podalša tut na druge načine pa stem da pol ti dle uživaš .. je pa tut druga možnost lah po ZS napišem če hočš
• evica5
21.4.2012 23:00
lahko ja (:
in ja vem da je odvisn od usazga posameznika. in pač posamezniki me zanimajo >.< • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
22.4.2012 9:26
pri mojem fantu je cist odvisno od dneva. Včasih zdrži 10 min, včasih 30 min. Čisto odvisno v kakšnem razpoloženju je, kok časa že nisva itd.. • evica5
22.4.2012 10:44
aha aha hvala
• mussy
• Od: 3.9.2011
22.4.2012 16:09
ponavad je tko, da fantje na začetku k majo prvič, drugič.. spolni odnos ne zdržijo prou doug, k pač realno so sanjal o tem že tokrat da jim od navdušenja pride... drgač pa ja več izkušenj z leti pa se podaljša,
pa še en recept: če hočš da use dalj traja, umes med seksom nehita in ga začni dražt, pač ne ga spraut na vrhunec, ampak nehi in tkrt bo use dol padl pol pa spet od začetka in bo 100x bolš, ker bo dubu končno svojo nagrado • babyg
• Od: 30.7.2012
30.7.2012 10:45
Stvar je taka, da je res ce ze doug nisi da ti vrjetno hitr pride. Ampak sam se lahko zadrzim, ceprav je zelo tezko se da! Ceprav najraj ne:)
Kot druga stvar me zanima to, sam ko mi pride s punco lahko potem takoj nadaljujem brez premoravin tako trikrat ali vec. Zanima me kako je pri vasih fantih ko jim pride, ker sem se pogovarjal z frendom in jevrekel da ko mu pride je konec, se najraje uleze in zaspi( punca pa trpi) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.