Sama sebi se zdim grda!!!

lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
Sama sebi se zdim grda!!! 25.3.2009 18:46
zdravo... upam da ta tema še ni bila odprta, Very Happy
no, js mam eno težavo, vsaj jazz mislim da je težava.
Smile
no, jaz se sama sebi zdim grda. moja frizura, moje oblačenje- grozno predvidevam.....
in zaradi tega tudi samozavesti nimam...
kaj naj naredim?????????
PROSIM POMAGAJTE Very Happy Very Happy Smile
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 25.3.2009 19:02
Aam. mau pejt na net, poglej si slikce pa se pejt postrižt tko da ti bo ušeč, lah se tut pobarvaš. To ponauat fuul pomaga. Pa tko, poskušej odkrit svoj stil. Men je neki cajta nazaj blo grozn k sm poskušala ugajat množici in sm se tko oblačla. Zdj se pa pač oblečm kar mi je ušeč pa tut če drugi skritizirajo. Sam itak če si oblečen tko k ti je ušeč si tut bl samozavestn in ponosn in use lepš izpade. Kot prvo morš pa itak sama sep dopovedat da si lepa Very Happy

Have fun!
h 25.3.2009 19:07
ja samo pr meni je prav ****, ker pomoje mam stil
samo ko pa grem v shoping pa ne najdem niti enega dobrega oblačila..
kje vi kupujete oblačila? ( v kranju) ali pa tud drugje Smile
maych • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 23
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 25.3.2009 19:58
no sm imela tut js neki časa take probleme in sm se začela gledat iz lepše strani.
vse mi je lepše. imam žepnino in si privoščim obleke, take kot so mi všeč in sem nanje zelo ponosna. če imaš problem v denarju in dobiš žepnine le npr.50€ in si moraš s tem denarjem kupiti oblačila,čevlje,poskrbeti za pričesko in podobno pojdi po obleke v new yorker,hm,in podobne trgovine. za pričesko si izberi naprimer frizerski salon simple, ki je skoraj v vsakem trgovskem centru in boš seveda plačala manj. pričesko si jaz urejam vsaj enkrat v tednu. lase si umijem ,polikam,se lepo oblečem in naredim nekaj fotk. in tako premagam vse grde misli name,take, da sem predebela,grda in podobno,ker je v vsakemu človeku kanček posebnosti in seveda, nihče ni popoln. upam, da sem ti kaj pomagala. pa srečno Very Happy
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 25.3.2009 22:59
...noben ni grd.sam to kar maš morš najbol izkoristt.to pa nrdiš s tem da sfejkaš samozavest pa probaš nove stvari in pol mau gledaš reakcijo folka...praši za nasvet koga k ma ful pojma o temu pa ga dobr pozanš al pa sam mau na netu pobrski po stilih itd... ker svoj stil,frizuro itd.use morš kominerat s svojo postavo, obliko glave in pa tud osebnostjo! sam ne sme te bit sram uprašat ker če se boš ti bolš počutla boš tud dejansko za okolico bl privlačna
have fuun =]
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 26.3.2009 19:03
maych pravi:
no sm imela tut js neki časa take probleme in sm se začela gledat iz lepše strani.
vse mi je lepše. imam žepnino in si privoščim obleke, take kot so mi všeč in sem nanje zelo ponosna. če imaš problem v denarju in dobiš žepnine le npr.50€ in si moraš s tem denarjem kupiti oblačila,čevlje,poskrbeti za pričesko in podobno pojdi po obleke v new yorker,hm,in podobne trgovine. za pričesko si izberi naprimer frizerski salon simple, ki je skoraj v vsakem trgovskem centru in boš seveda plačala manj. pričesko si jaz urejam vsaj enkrat v tednu. lase si umijem ,polikam,se lepo oblečem in naredim nekaj fotk. in tako premagam vse grde misli name,take, da sem predebela,grda in podobno,ker je v vsakemu človeku kanček posebnosti in seveda, nihče ni popoln. upam, da sem ti kaj pomagala. pa srečno Very Happy

waa,ej
kulk žepnine pa po dobiš?
kr 50€ je že orng velik,sploh za mesečno žepnino.
No jes dobim od mami in atija ud usakiga 20€.
+ to d k grem u šoping dobim vedn dnar še zram.
maych • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 23
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 26.3.2009 19:51
[quote="Fuucking.Baby."][quote="maych"]no sm imela tut js neki časa take probleme in sm se začela gledat iz lepše strani.
vse mi je lepše. imam žepnino in si privoščim obleke, take kot so mi všeč in sem nanje zelo ponosna. če imaš problem v denarju in dobiš žepnine le npr.50€ in si moraš s tem denarjem kupiti oblačila,čevlje,poskrbeti za pričesko in podobno pojdi po obleke v new yorker,hm,in podobne trgovine. za pričesko si izberi naprimer frizerski salon simple, ki je skoraj v vsakem trgovskem centru in boš seveda plačala manj. pričesko si jaz urejam vsaj enkrat v tednu. lase si umijem ,polikam,se lepo oblečem in naredim nekaj fotk. in tako premagam vse grde misli name,take, da sem predebela,grda in podobno,ker je v vsakemu človeku kanček posebnosti in seveda, nihče ni popoln. upam, da sem ti kaj pomagala. pa srečno Very Happy[/quote]

waa,ej
kulk žepnine pa po dobiš?
kr 50€ je že orng velik,sploh za mesečno žepnino.
No jes dobim od mami in atija ud usakiga 20€.
+ to d k grem u šoping dobim vedn dnar še zram.[/quote]
---------------------------------------------------------------------
citiram:
js dobim 100€ od obeh ampak to je za vse obleke pa čevle, pričesko... tko da mislim da smo prbližno na istem ...baii
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 27.3.2009 14:58
lej pomoje pa ni prav da bi delala sam na svojem videzu da bi pridobla samozavest, kr ubistvu je samozavest u tbi, u tvoji glavi a ne Smile tk da probi poleg videza delat tut na svojmu mišljenju o sebi pa boš pomoje na pravi poti Wink js sm tut bla učasih ful nesamozavestna pa nism si upala bit taka ko sm... pač doma ja u šoli pa tk pa ne Confused sam pol sm bla pa u šoli ista ko doma-zgovorna nasmejana za hece Smile in so mi usi govorli kk sm se spremenila ubistvu sm pa sam bla to kar sm prej tlačla u sbi Razz tk da poskuši navezovat stike, spoznat nove ljudi, se zabavat s prijatli, komuniciraj, smej se in se boš ful dobro počutla u svoji koži tut zarad tega kaka si kot oseba ne sam kaka zgledaš Smile evo moj nasvet je morda malo drgačn pa vseeno upam da ti bo prišel prav Wink
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 27.3.2009 20:39
ja sej mas res sam po drugi strani pa ce ti je tvoja zunanja podoba bl ušeč pol si ponavadi tud boljše volje in se loh smejiš in zabavaš in use.....zunanji zgled ful upliva na tvojo voljo, razigranost ipd. :]
h 27.3.2009 21:18
impulz pravi:
ja sej mas res sam po drugi strani pa ce ti je tvoja zunanja podoba bl ušeč pol si ponavadi tud boljše volje in se loh smejiš in zabavaš in use.....zunanji zgled ful upliva na tvojo voljo, razigranost ipd. :]

ja sj ravno to je problem. ku js mislim da sem grda, se sploh nočem izpostavljati folku, pa se smejat pa to kar si rekla.
Fish • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: VIDEZ 27.3.2009 22:29
Če se sam seb zdiš grd, potem se to kaže tudi v družbi. Probaj si najti oblačila, ki ti bodo zares všeč, vsako jutro se poglej v ogedalo, se nasmehni sama sebi, poskusi spremenit način razmišlanja. NAmesto da si misliš grda sem, raje pomisli na svoje dobre strani. Seveda se te sprmembe ne zgodijo čez noč, ampak počasi, korak za korakom.
e 30.3.2009 20:56
kje pa ve dobite dobra in lepa oblačila??
kje kupujete?
pa kako izberete oblačilo, a imate že prej v planu kaj boste kupile ali izbirate sproti...?????
jaz nikoli ne dobim nič pametnega...
Sad
somebodyinyourhead • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: e 31.3.2009 16:01
lolipop12345 pravi:
kje pa ve dobite dobra in lepa oblačila??
kje kupujete?
pa kako izberete oblačilo, a imate že prej v planu kaj boste kupile ali izbirate sproti...?????
jaz nikoli ne dobim nič pametnega...
Sad

lej ne sekiraj se s tem ....nišče ni grd usak najde svojo simpatijo će je to problenm??
lej kakša cunja se teb dopade tisto si kup pa obleč videz sploh ni tok pomemben pomembna je notranjost!!! vsak je po svoji strani lep! Embarassed
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 31.3.2009 16:51
50€ žepnine??..ijaaaooo js pa nimam žepnine lol
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 31.3.2009 20:57
barby999 pravi:
50€ žepnine??..ijaaaooo js pa nimam žepnine lol

js tui ne xD
če pač kej rabim mi dajo tastari keš.. ma to ni tko pogosto xD
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 31.3.2009 21:13
lej to vsak pravi da ni lep pa take...
moreš se sam dobro počutit v svoji koži,
naredi kaj za sebe..
se razvajaj s kopelmi....
spogleduj se...spremljaj odzive fantov ko greš mimo z novim stilom oblek al frizure....
to meni ponavadi pomaga...
Wink samo ne pozabi da te lahko nekdo 1oo% opazuje, vendar se mu zdiš preveč oddaljena od njega...
Wink verjemi vase pa bo šlo..!!!!!!
redorange • Od: 17.3.2009 • Prispevkov: 2
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 1.4.2009 14:27
ja no js se tudi sama sebi zdim ful grda pa to..sploh si ne morm pomagt..sm ful suha pa se zdim sama sebi ful čudna..pa pol če mi še kdo reče kok si suha al kj tazga pol pa se mi zdi še bol da sm ful drgačna od drugih..sej vem da se preveč sekjram sam si ne morm pomagt..tudi se mi zdi d me ne bo noben tip meu rd..sej vem d ni pomembna samo zunanjost sam usen..se mi zdi da me usak čudno pogleda in si misli pogej kaka je..
Sad
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 1.4.2009 15:31
50 evrov ... kr nekaj ...
jast dobim okoli 70 na mesc ...
za cote pa mi itk dajeta dnar foter pa majka!
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
H 9.4.2009 14:01
SE strinjam.. nihče ni grd,, samo svojo LEPOTO moreš znat izkoristit...
je pa res , da so eni že tko brez vsega lepi. ( moje mnenje ) Very Happy
tako da ja..... kupi si lepa oblačila, pa če ne najdeš nič pametnega išči tako dolgo da ne najdeš...... poli se malo naliči, pa pejdi k frizerju.... boš vidla daa se boš poli počutila bolj samozavestno in lepo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
velko sreče.... a pa povej ko se zgodi tisti trenutek, ko boš sama sebi lepa....
boš vidla da bo to hmaliii..
čawbaw
f 14.4.2009 15:19
hvala za vse nasvete ki ste mi jih dali.
in ja bom povedala, ko se zgodi ta trenutek , zame sicer nemogoč Razz
Nina
Re: Sama sebi se zdim grda!!! 18.4.2009 22:33
Hja, s sabo imam enake težave, vendar se včasih preričam da sem lepa pa je vredu.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.