Hujšanje :)• meranitina
• Od: 5.7.2012
Hujšanje :)
5.7.2012 21:04
Teža.
Postava. Smešno, da se obremenjujem, ker nisem taki tip človeka, ampak vseeno sem se odločila za spremebno! Želim shujšati. Koliko? 10 kg do septembra. In verjamem, da mi bo uspelo, ampak rada bi slišala vaše izkušnje. Je katera mogoče poskusila hujšati s pomočjo jabolčnega kisa? Kdaj si začela hujšati,kako je blo s telovadbo in v kolikem času si shujšala ter koliko kg? Razpišite se. No, jas sem danes bila pridna. Prelaufala 4 km, sprehod 1km pa ogromno pospravljanja, če to šteje? ;p Upam, da se bo kateri ali katera odzvala in mi napisala o svojem hujšanju, res iz srca hvala. Pa lep teden še naprej ;* • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Hujšanje :)
5.7.2012 21:45
nimam izkušenj kar se hujšanja tiče, mam pa znanje o prehrani, fitnesu, telovabdi pa hujšanju.
torej, hujšaš lahko SAMO s telovadbo. s hrano lahko preprečiš da se rediš. jej beljakovinsko hrano in več manjših obrokov. ob prevelkih obrokih grejo odvečna hranila v maščobo. jej raznovrstno, ampak ne premastno. pij velik vode, ki pospeši vse procese v telesu - tudi hujšaš hitreje. telovadi z glavo. ne zaletavaj se z glavo v zid kar naenkrat. laufaj pol ure na dan. ni pomembna razdalja ampak čas ko organizem deluje. lahko tudi dlje, ampak prve pol ure je najbolj efektivno. ko se navadiš je super, začet je pa najtežje. tko da mal vztrajnosti in mal manj sekiranja bo moglo bit zdravo hujšanje je dolgotrajno, zato se ne tehtaj vsakih nekaj dni, ker rezultatov še ne bo. nauči se uživat v telovadbi in dobrem počutju, ki s telovadbo zagotovo pride in ga doživiš po vsaki telovadbi. do septembra shujšat 10 kg je čist možno to delaj kot sem ti napisal in rezultati bojo, 100% • meranitina
5.7.2012 21:47
Najlepša hvala za tvoj komentar! Glede telovadbe pa ni problema, ker obožujem laufanje in sem že prej laufala vsaki dan! (: Hvala še enkrat, uživaj ;*
slovenc79 pravi: nimam izkušenj kar se hujšanja tiče, mam pa znanje o prehrani, fitnesu, telovabdi pa hujšanju.
torej, hujšaš lahko SAMO s telovadbo. s hrano lahko preprečiš da se rediš. jej beljakovinsko hrano in več manjših obrokov. ob prevelkih obrokih grejo odvečna hranila v maščobo. jej raznovrstno, ampak ne premastno. pij velik vode, ki pospeši vse procese v telesu - tudi hujšaš hitreje. telovadi z glavo. ne zaletavaj se z glavo v zid kar naenkrat. laufaj pol ure na dan. ni pomembna razdalja ampak čas ko organizem deluje. lahko tudi dlje, ampak prve pol ure je najbolj efektivno. ko se navadiš je super, začet je pa najtežje. tko da mal vztrajnosti in mal manj sekiranja bo moglo bit zdravo hujšanje je dolgotrajno, zato se ne tehtaj vsakih nekaj dni, ker rezultatov še ne bo. nauči se uživat v telovadbi in dobrem počutju, ki s telovadbo zagotovo pride in ga doživiš po vsaki telovadbi. do septembra shujšat 10 kg je čist možno to delaj kot sem ti napisal in rezultati bojo, 100% • Mias
• Od: 18.3.2012
6.7.2012 23:07
Pr men je blo pa tko, da niti nism hotla nč shujšat, ampak sm želela sam pridobit mau kondicije..in sm začela trenirat tek..in po parih mescih so se pokazali res uau rezultati, ker sm dobila več mišic, postava se mi je oblikovala, kile pa niso šle navzdol ampak navzgor, ker so mišice težje od "špeha".
tok, da jst bi rekla sam REDNA VADBA. ! In mislm, da ti komot uspe, če si odločena. + jst mam res GROZNO prehrano..in kjub takemu prehranjevanju sm dobila kondicije res dost..in lepo postauco. Upam, da sm kej pomagala. • slovenc79
7.7.2012 13:58
meranitina np telovadba je na splošno zdrava in nima veze, a si debel, suh, whatever, s telovadbo se telo oblikuje v popolno, zdravo, funkcionalno telo tako je, mišice so precej težje od špeha, tako da v kilah res ni vse. glavna je vztrajnost. tudi če ne delaš vsega čist popolno, po par mesecih vztrajanja rezultati BOJO • meranitina
7.7.2012 14:11
slovenc79 pravi:meranitina np
telovadba je na splošno zdrava in nima veze, a si debel, suh, whatever, s telovadbo se telo oblikuje v popolno, zdravo, funkcionalno telo tako je, mišice so precej težje od špeha, tako da v kilah res ni vse. glavna je vztrajnost. tudi če ne delaš vsega čist popolno, po par mesecih vztrajanja rezultati BOJO Se popolnoma strinjam! Sicer pa je motivacija iz dneva v dan večja! Jem z glavo in ne takrat, ko mi je dolgčas kot sem delala prej! Sladkarijam se izogibam, a, če se pregrešim se ne sekiram, enostavno pregrešila sem se. Drugače pa se ničemur ne odpovedujem, uživam v hrani in še enkrat poudarjam: jem z glavo! • slovenc79
7.7.2012 16:06
super tudi privoščit si moraš neki sladkega vsake tok časa poskusi da ti je telovadba način življenja. da telovadiš tudi potem, ko imaš popolno postavo le srečno naprej • brezka
• Od: 16.12.2010
2.8.2012 15:13
Meranitina pravi:Je katera mogoče poskusila hujšanje s pomočjo jabolčnega kisa? Kdaj si začela hujšati,kako je blo s telovadbo in v kolikem času si shujšala ter koliko kg? Razpišite se. Jaz sem poskusila z naravnim motnim kisom, pa se mi ni zdel kak poseben dodaten efekt. V bistvu sem si ga omislila bolj zaradi razstrupljevanja in mineralov in vlaknin. Približno enako mi teža niha kot prej, ko sem telovadila dvakrat tedensko in hodila laufat. Je pa res, da se mi je apetit precej zmanjšal. To je pa tut nekaj vredno, ker sem preveč pojedla. Mogoče se bo pa še začelo poznat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.