10 radovednih vprašanj za punce in fante• pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
10 radovednih vprašanj za punce in fante
28.8.2012 22:29
Helow girls & boys. Tuki imam neki uprašanj za vas ,če se vam bo dal odgovorit 1.punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda? 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki) 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? HVALA VSEM ZA ODGOVORE :d • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: ODDDDDGOOOVORI ČEE TI JEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.8.2012 23:07
1.punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda?
pri 19tih. zgleda tak da se pogovarjaš z njo/njim in sprašuješ če te kaj zanima, samega pregleda še nisem imela, saj se ponavadi dela če je kaj narobe. 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? 165-166, ne smem se tehtat (verjetno sama veš zakaj,ampak nazadnje ko me je tehtnica pritegnila sem mela 54, drugače pa hujšam) 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? gliss kur, vse vrste. ja, po novem uporabljam balzam ja 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? ko grem ven, potem ja, drugače pa ne 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? če maš plac pa denar... pol kar, izkoristi domišlijo. priporočam posteljo brez nog, da neboš rabla sesat oz. se ti pod njo ne bo nabiral prah. 6.al fante moti na punci celulit? mislim da ne, enim je kao všeč zaradi znaka ženskosti al something 7.kuko nj se znebim celulita? znebiti se ga ne moreš, lahko ga samo ful omejiš s tem da se znebiš maščobe, piješ dosti vode, se tuširaš s hladno in se masiraš (krožni gibi, v smeri proti srcu) 8.kko se znebit strij? strij se ne da znebit, vsak jih ima. če bi si vsak dan mazala telo s kremo (preden dobiš strije), potem bi jih blo res malo 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa? lol 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? i guess. 6-8 mescov, odvisno kako šteješ, razumema se super • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
Re: 10 radovednih vprašanj za punce in fante
28.8.2012 23:38
~nevem 3 mesce nazaj-16 let. tut nism mela resnga pregleda ker sm zdej še na samoplačniškem ker jih ma preveč in ni potreben 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? Surprised (jst sm 165 - 166 pa mam okol 48-47) ~visoka sm 73cm, nazadne sm mela 66kg sam mi usi govorijo če sm shujšala, tehtnca mi pa ne dela >.> 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) ~noben mi ni lih neki najljubši, uporablam pa gliss un tarmen. in ja. tut balzam. 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) ~če mam čs, zasenčm (odvisno od obleke), mam tekoč pudr, čist tko da mi ton obraza spremeni u tazga kot drge, črna barvica praktično okrog oči, maskara. 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Very Happy ~nothing really, no >.> 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- ~js ga mam tut mal pa bi se ga rada znebila in sm tut slišala da se ga ne morš. drgač pa ne. mojga ne. pa tut nasplošno mislm da ne. me to velik bol vidmo kukr oni, usaj od tipou s katerimi se js družm 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) ~-||- 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki) ~js sm bla tut bl suha, pa sm se zredila in ja. baje se jih ne da znebit -.- mam jih sicer čist mau ampak okej. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) ~pr mojem fantu: wow! a ti nimaš mejkapa zdele? js: ne, a se ne vid? on: ja, dej ne met mejkapa, tko si ful lepša. ... tko da nevem. pr men se je dobr izšlo haha 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? ~dons 10 mescou! • Katia99
• Od: 19.4.2012
29.8.2012 12:38
1.punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda? še nism šla, je šla pa moja sošolka in je rekla da ni blo nč takega... use ti pove kaj dela pa rozloži itd. 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? um okrog 160 cm, pa 46 kg... rda bi bla viiišjaa :/ 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? head&shoulders od jabouke 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? maskara,črna barvica okrog oči pa malo lipglossa 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? hm.. niti ne, nespoznam se najbol na opremljevanje... :/ 6.al fante moti na punci celulit? splooh ne! če te bo meu res rad te bo meu takšno k si! drugo je pa če se ti s celulitom ne počutiš dobr... ampk sprejmi se takšno k si in te bo tud fant sprejemau zrd tega še bol 7.kuko nj se znebim celulita? res nimam ideje, mogoč bi kkšna krema pomagala... 8.kko se znebit strij? js jih mam tud na ritnicah, nism debela sam nevem zakaj jih mam.... jih pa namažem z kremo... sam jih mam res manj zdej se vidjo sam če tko na ful dobri svetlobi od strani pogledaš.. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa? js ko sm bla pač še z enim in se pnavad tko ko grem kam v šolo,vn itd., se namažem.. no in ko sm šla znjim na morje se nism mazala zrd vode pa teka itaq brezveze in je reku da sm tko čist drugačna pa še lepša k prej 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? sm • karjoladoo
• Od: 20.6.2010
29.8.2012 22:18
1.punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda? ne hodm še pa sm 14.
2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? Surprised (jst sm 165 - 166 pa mam okol 48-47) 152cm, 64 kg 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) uporabila sem še malo morje enih šamponov pa mi še najlepše do sedaj dišal en domače izdelave (tle ena dela soseda iz tisoč in enih rožic) tko da nimam pojma kaj je blo not. 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) vn še ne hodm 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Very Happy sorči slaba pomoč sm ti. ti pa lahko svetujem da stil prilagodi tud svoji sobe (po velikosti, obliki) da ne izpade kot da je vse natlačeno, pa tudi da ni na pol prazno. 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- tako kot punce se tud fantje razlikujejo. tko d enim je všeč enim pa ne. ne sekirej se zarad mal celulita. je pač tegoba ki se ji redki izognejo. naj ti povem še iz svoje strani kako gledam na to (da ne boš čudn gledala, sm punca sam rajš punce gledam k fante če me razumeš). mene mal celulita pri punci ne moti. pač mal je še ok, sam kar je pa preveč je pa le mal preveč. drugače je ok, če je mal pomarančne kože. 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) žal ne bi vedela ker se s tem še nisem ukvarjala, čeprav ga imam tudi sama sam me ni še nikol motu. 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki)uf, strije pa verjamem da so smotana stvar. jst jih sicer nimam, razen eno črto na prsih. je pa moji sestri ful pomagala ena krema. sam ne vem ti povedat imena širme, ker je homemade (sj veš- obiteljska tajna) drgač pa strije pač so, koža se je raztegnila in popokala. ko boš starejša, ko bo za tabo že kakšna nosečnost ali 2 pa se naroči na kakšno terapijo. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) nč posebnga. 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? sm zalublena, sam on tega ne ve in tako ne tud ostane, saj bi ble strvari preveč zakomplicirane. • AneMay16
• Od: 22.8.2012
Re: Odgovori, če ti je!!!
30.8.2012 0:50
pikapoka1997 pravi:Helow girls & boys. Tuki imam neki uprašanj za vas ,če se vam bo dal odgovorit
Hey !! 1.punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda? h ginekologu še nisem šla, čeprav bi glede na mojo starost to bilo že potrebno narediti. 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? 170 cm, 60 kg 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) najboljši šampon je Nivea. 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) Modra/črna barvica + maskara/tuš + lip gloss, včasih tudi puder in senčilo za veke 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Ne. 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- Tist k te bo hotu, te bo mel rad točno takšno kot si (s celulitom ali brez). In najprej je treba vedet kaj to CELULIT sploh je. Celulit je koža videza pomarančne lupine. Si predstavljaš ? Kar pa dvomim da imaš. Če imaš malo bolj '''nabite'' noge še ne pomeni, da je to že kar CELULIT (mela ga boš pri 60-ih - ok ''mal'' prej, ampak ne pa pri 16-ih), itaq niso lepe tiste zlo tanke noge. Vsak fant ima raje punco pri kateri ima kaj za ''šlatat'' (''šlatat'' pa ne more suhice, ki ima tako tanke noge, da si jih bo vsak čas zlomila in je tako prisušena, da ji gledajo vsa rebra ven). Tist za kar ti misliš da je celulit, se boš znebila s telovadbo, zdravo prehrano,... 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki) Obstajajo kreme proti strijam, ampak dvomim da kaj velik pomagajo. Lahko probaš - morda uspe, morda ne. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) NORMALNA ! Vsak fant raje vidi svojo punco nenamazano, kot pa punco na kateri so umetne, kemične snovi. Res da mejkup mal polepša vsako punco (sploh če se zna res dobr naličit), sam v erjem, da ti bi vsak fant reku, da je punca najlepša naravna, nenamazana. Komu je pa sploh všeč ta umetna, kemična industrija ? Me se itaq mažemo z mejkupom sam zato, da se mal polepšamo, smo bolj urejene kot doma, se kdaj pa kdja namažemo zarad kakšnga fanta. 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? ja, 1 leto, super, ne bi se mogla bolše razumeti. HVALA VSEM ZA ODGOVORE :d • disketa
• Od: 26.7.2009
30.8.2012 14:04
Pri 19 sem šla po tabletke, so me stehtali, zmerili, zerili pritisk in zastavili par vprašanj. Pri 20ih te naročijo na prvi bris, se slečeš (lahko samo spodaj), vsedeš na stol, v vagino 'fašeš' neko stvar s katero ti jo razširi (malo neprijetno ampak ne boli, je pa stvar hladna ker je kovinska Pa s prstom v vagini ti pritiska po trebuhu da vidi če je vse na svojem mestu. Če si pri prvem pregledu še nedolžna ti ne bo nič pregledovala notri, razen če bi bilo kaj narobe. 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? (jst sm 165 - 166 pa mam okol 48-47) 154, 59, hujšam. 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) Burt's bees very volumizing pomegranate & soy shampoo, pa balzam iz iste linije. 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) Če grem v trgovino samo korektor za podočnjake, drugače čez dan odvisno s kom sem in kaj bomo počeli. Za vikend zvečer korektor, barvico (rjava, res zelo zelo redko pa tudi črno), maskaro, včasih lipgloss in pribl. 6x na leto tudi senčilo za veke. 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Bwo, poglej v Ikei? 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- Odkar sem se zredila sem celulitična bombica, pa je fant še vedno nor name. 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) Prehrana, telovadba, tekočina (voda). 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki) Za 100% ni šans. Pomaga pa masaža s kakšnim maslom, recimo kakavovim, kokosovim in karitejevim, pred masažo pa peeling. Če si upaš, lahko probaš derma roller. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) "Lepa si. " 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? Sva ja. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
30.8.2012 17:58
1. Punce kdaj ste začele hodit k ginekologu in kko zgleda?
Jst sm šla prvič k ginekologu pri 18. po kontracepcijske tabletke. Tam so me sestre stehtale in mi zmerle pritisk, potem sm šla notr k ginekologinji. Mi je vse razložila, me vprašala par vprašanj npr.: če mam v družini raka, če mam redno menstro itd.. Nič posebnega. (: 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? 160 cm, 62kg 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? Trenutno imam od Subrine kokos+ananas in mi je božanski! <3 Ja uporabljam balzam Gliss. 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? Če grem zvečer vn ga žurat in podobno se ponavadi namažm z barvico in maskaro. Drugače pa se sploh ne, razno če imam res čas in če se mi res da. 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Ja predlagam ti, da pogledaš mal po netu in po trgovinah z pohištvom tudi v drugih državah. Če ne pa lahko tudi po naročilu daš, če si to lahko privoščiš. (: 6.al fante moti na punci celulit? Mojega fanta ne moti. Sploh ne opazi, ko se jst stalno obremenjujem s tem. 7.kuko nj se znebim celulita? Mislim, da ti bo tvoj način pomagal + veliko vode. 8.kko se znebit strij? Strij, ki jih že imaš se boš bolj težko znebila, lahko pa preprečiš nove. Masiraj kožo in poskrbi, da bo vlažna, veliko vode in seveda pazi zopet, da se ne zrediš prehitro oz. da ne shujšaš prehitro. Strije so najprej rdeče, ampak čez čas bodo ratale bele in če jih imaš bolj malo se sploh ne sekiraj, ker to redko kdo opazi. Punce že, fantje pa ne. 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa? Men je moj fant rekel, da sm lepša brez mejkapa in naj se ne mažem več. 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? Sem zaljubljena. S fantom sva skupaj 1 leto in pol. (neuradno še dlje) Mislim da je najin odnos iskren, z veliko zaupanja in nežnosti. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
31.8.2012 0:06
1. 15, nisem še bla na pregledu tak da nevem, samo pač za tabletke
2. 166, 51 3. šampon - gliss kur (trenutno temno roza) balzam - gliss kur (trenutno beli) 4. ja vedno 5. idi v ikeo haha. nevem dosti slik, ful barvno, kozmetiko mej lepo raztavleno.. pa v dveh barvah vse (jas sem mela vijolčno-črno, samo sem se naveličala pa mam zaj vijolčno sivo belo) 6. če ga je ful pol ziher ja, noben noče spune celulitaste ženske. face it 7. povijaj si, kreme, telovadi, nena tolko sedi, nena kadi, nena pij, zdravo jej, sicer je pa tak skor vse dednost pa geni 8. nemoreš se jih, drugače pa kožo na takih predelih ko so ponavadi strije masiraj z masažnim oljem 9. nevem, če si naravno lepa pol se mu pomoje zdiš lepša brez mu, če pa si naravna katastrofa pol pa ne da si mu grda, pač če ti je pravi resen fant te ma tak al tak ful rad. glih danes sem bla v termah pa je bil en pune dober, ženska njegova pa total ogabna (nenamazana) samo sta se ful cartala pa vidlo se jima je da se mata rada, tak da če ma vse pošlihtano, mu je pomoje vseeno če si namazan al pa ne 10. ne več haha, sem bla v zvezi leto pa 8 mescov, pa mi je zaj DOSTI boljše, mladi smo, mormo uživat ne pa se na eno osebo vezat pa živet kao zakonsko življenje, partyyyyyyyyyyyy :d _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • KaTTexx
• Od: 28.4.2011
2.9.2012 0:10
Prvič sm bla pr 16 pa še to zato k me je osebna zdravnica poslala zarad nekih težav. 2.koliko ste prbližno visoke in kolk kg imate ? (jst sm 165 - 166 pa mam okol 48-47) 168 cm in 49 kg 3.kater šampon vam je najljubši ,k vam lepo diši & ali uporabljate balzam za lase? (za men najlepš diši garnier Vanillia & papaya ,neki tko je:) Js jih menjam, pač vsakič druzga in mi do zdej ni biu še noben neki fejst ušeč 4.ko grete ven se namažete ,al pa ku grete u šolo? (rjava barvica za obrvi ,pa rjavi liner v barvici & na koncu čist črno malčk & mascara in lipglos) Ponavad ja (senčilo,maskara,barvica, učasih tut eyeliner) 5.jst bi si rada zdej 1x sobo opremla rada ,pa bi pač rada mela tko pač ameriški stil une vlke pojstle pa une omare k so drsne k se mal ven vid pa to,,,imate kkšne predloge? Pr tem stilu ti pa nemorm neki velik pomagat sori >_< 6.al fante moti na punci celulit? (waa jst ga mam samo ne fuuul ,malo sam me vseeno moti pa bi se ga rada znebila) -.- Odvisno od fanta, če te ma rad in ni s tabo sam zarad videza al pa pač karkol pol ga ne bo motl 7.kuko nj se znebim celulita? ( letos se bom upisalla k pilatesu ,pa bl zdravo bom začela jest upam da bo užgaloooo ) Ne vem, kr nimam glih izkušen s tem sori 8.kko se znebit strij? (mela sm anoreksijo in sm se pol mugla zredit k če ne bi mogla it u bolnicu in se je koža bl hitr raztegovala in so sse mi pojavile strije ,predvsem malo na prseh in bedrah tkle k so boki) Tu tle ti neznam pomagat 9.kkšna je reakcija fantov k vidijo svojo punco brez mejkapa?(wooh k sem se začela mazat ,se nism mogla prenehat ,samo maskara da je ,pudram se sploh neee! tko nwm sam uprašam kr me res zanima reakcija noo) Heh js se tut ful doug nism upala prkazat pred tipom brez makeupa k pač me je blo strah da mu ne bi bla več ušeč al pa karkol amapak ubistvu tko k sm prej napisala če tip ni s tabo sam zarad videza mu boš ušeč taka k si, našminkana al pa ne. 10.a ste zalublen ,kok dolg časa ste skupi ,kkšni so vaši odnosi ,kko se razumeta? Ja, čez 1 tedn bo 6 mescou, razumema se res odličn tko kuda sma glih učeri začela hodet, uglavnem vse je tko k more bit in upam da bo trajal • Mashimaro
• Od: 30.8.2012
2.9.2012 7:34
1. NIsm še bla pri ginekologu pa useen vem kako to zgleda....
Usedeš se na tak stol in daš noge na usako stran na tak podstavek. POl se pred tabo usede zdravnik/ca In ti v sej veš ka utakne 2 prsta pa tam neki otipava če je use uredu. Pol ti da noter še neki takiga podobno račjemu klunu! Ogabno vem. Kvečjemu je to to.... 2. Visoka sem 162cm Tehtam pa trenutno 52 kg. ampak hujšam! 3. Mam čist navadn šampon.... Ker se mi lasi ful hiter zmastijo in mi je bv keš zapraulat.... Uporablam pa balzam ampak saam po dolgih laseh toreej ne po lasišču in ob korenu las.... 4. Učasih ja učasih ne... Ampak uporablem ne preveč upadlive barve... Ponavadi s prahom maskaro Pa glossom. 5. Izbeeer čim večjo postlo in čiim večjoo omaro da bo dovolj placa za obleke.... 6. Celulitaa se lahka znebiš z vadbo... Mal bolj jej zelenjave, sadja.... Pa tut taki geli oz kreme se kupijo proti celulitu s katerimi se namažeš 1x do 2x na dan... Js mam pa tut ene hlačee ki si jih baje daš gor pa namažeš se še prej pol pa telovadiš v teem. V teh hlačah so neka zelišča al kajs veem ka in ful smrdijo tk da jih ne nosim.... 8. s5 kreme in geli... Čeprav kokr js vem ne delujejo neki ful lahka pa useen probaš* 9.Nekateri celo mislijo da so punce lepše brez make upa... Saaj moj tko misli* 10. Sm zalubleena. Skupi kake 5 mescou.... Ful ureedu se zastopima... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.