piercing pod jezikom & v obrvi.• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
piercing pod jezikom & v obrvi.
26.6.2010 19:31
mene pa zanima če ma kdo tuki piercing pod jezikom ? pa če se splača to narest ? kje ste si to delal ? je bolel ? kaj pa pirs v obrvi ? ma kdo ? no kr razpište se prosm. (=
užiwite še naprej (; _________________ live for the moment. • sabrina94
• Od: 12.6.2010
Re: piercing pod jezikom & v obrvi.
27.6.2010 13:41
am, jaz mam pod jezikom v navalu jeze sem si samo iglo razkužla, pa prepičla, pa pirsing not dala, pa pol še 2 tedna sem si razkuževala • Cikita
• Od: 27.6.2010
• Kraj: Kranj
27.6.2010 14:29
js mam uhan v obrvi.sicr sm rabla dost časa da se zares odločem. ker so rekl da ti lohka živc precvika pa cel lajf ostaneš pohabljen.. na konc sm se odločila sla narest bla zlo vesela tok sm si želela to da nism niti mal čutla bolečine.. mela sm ga en let. pol se mi je počas začel zatikat za majce pa tko pa sm ga raj dala vn da nebi koža visela.. am drgač pa ti punca k si napisala da si si sama luknala jezik.. am realno ti povem da tak folk k to dela se nezaveda nevarnosti da lohka za celo življenje zgubis okus za hrano itd-itd. in zame te ljudi k se sami zbadajo doma iz dovgčasa.. nimajo pošlihtan use u glavi. če bi blo to praviilno nebi obstajal studiji za pirsinge ampak bi si usak sam doma naredu. sploh pa je bolečina večja če si sam delas ker neves kam treba zbodet niti nč. sori punca. sam se mi zdi zlo nezrelo z tvoje strani da gres sama sebe zbadat, sej to je tvoje telo in use sam posledice ostanje lahko,mogoče si mela srečo pa mas zdej pirs navadn normalno brez zapletov. ampak to ni prov! to mi je podobno na emo sceno al gotiko k uživajo da sami seb povzročajo bolečino. L.p
• tinaaaaah
• Od: 27.7.2012
30.7.2012 9:51
Cikita pravi:js mam uhan v obrvi.sicr sm rabla dost časa da se zares odločem. ker so rekl da ti lohka živc precvika pa cel lajf ostaneš pohabljen.. na konc sm se odločila sla narest bla zlo vesela tok sm si želela to da nism niti mal čutla bolečine.. mela sm ga en let. pol se mi je počas začel zatikat za majce pa tko pa sm ga raj dala vn da nebi koža visela.. am drgač pa ti punca k si napisala da si si sama luknala jezik.. am realno ti povem da tak folk k to dela se nezaveda nevarnosti da lohka za celo življenje zgubis okus za hrano itd-itd. in zame te ljudi k se sami zbadajo doma iz dovgčasa.. nimajo pošlihtan use u glavi. če bi blo to praviilno nebi obstajal studiji za pirsinge ampak bi si usak sam doma naredu. sploh pa je bolečina večja če si sam delas ker neves kam treba zbodet niti nč. sori punca. sam se mi zdi zlo nezrelo z tvoje strani da gres sama sebe zbadat, sej to je tvoje telo in use sam posledice ostanje lahko,mogoče si mela srečo pa mas zdej pirs navadn normalno brez zapletov. ampak to ni prov! to mi je podobno na emo sceno al gotiko k uživajo da sami seb povzročajo bolečino. L.p
pirs pod jezikom ni nič takega, ker je kožica pod jezikom mrtva. tam ni ven niti nič kot nekateri pravijo. in so le redki primeri pri katerih pride do zapletov. po večini si takšne piercinge (web tongue) vsi delajo sami. so neboleči in ni možnosti da bi zaradi tega za celo življenje izgubil okus, saj si negreš prebadat nekje sredi jezika temveč tam kjer je koža tanka...in tam se ne nahaja nič razen kapilar, pa tudi težko bo prišlo do kake krvavitve. je pa za vse piercinge skoraj normalno da prvih nekaj dni pridejo zatečeni. je pa skrb za higieno pri web tongue najlažja, in najmanj zahtevna. =) aja pa še tolee...tko zgleda razporeditev ven v jeziku...tko da glede tega da bi kaj "zafrknil" pri tem pirsu ni panike: [link] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.