MUSIC PROBLEM

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
MUSIC PROBLEM 5.8.2012 14:18
A bi mi lahko povedli ker je najbolj pametn program da si lahko kr potegneš dol z youtuba komad ?Ker sem zdle mela enga in pol je zabrejkau
annja15 • Od: 31.7.2012 • Prispevkov: 10
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 15:06
[link] jst si tule dol potegujem muzke Smile
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 16:52
annja15 pravi:
http://www.weblagu.com/ jst si tule dol potegujem muzke Smile

a ti se ni zabrejku kdaj ?
annja15 • Od: 31.7.2012 • Prispevkov: 10
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 16:58
ne Wink
anncx3 • Od: 22.1.2011 • Prispevkov: 86
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 17:48
na partisu maš veliko tega tak da lahko še tam kaj pogledaš, samo vpiši pod iskanje ''youtube'' Smile

drugač pa še tale program: [link]

LP in upam, da sem kaj pomagala Very Happy
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 20:16
anncx3 pravi:
na partisu maš veliko tega tak da lahko še tam kaj pogledaš, samo vpiši pod iskanje ''youtube'' Smile

si pa se res dela Smile sam to mi povej a ko musko dov zbrišeš se pol ne več predvaja je sploh ni več gor al kko ? al jo moreš prej shrant ?
tiasq • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 49
Re: MUSIC PROBLEM 5.8.2012 21:40
ka ti to rabš muske za na telefon al za kam?
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: MUSIC PROBLEM 6.8.2012 9:16
men je zakon clipconverter.cc ,enostaven za uporabo,pasamo enkrat mi ni hotu delat,drugače pa,meni je super Smile
Re: MUSIC PROBLEM 11.8.2012 18:05
bela pravi:
anncx3 pravi:

si pa se res dela Smile sam to mi povej a ko musko dov zbrišeš se pol ne več predvaja je sploh ni več gor al kko ? al jo moreš prej shrant ?

Aha, no super Smile ...am najprej program zaženeš pa kopiraš v zgornje okence link od videa, potem pa tam izbereš format v katerega hočeš da ti pretvori (mislim da zraven piše ''output format'') in lahko izbiraš med veliko različnimi formati kot so npr. za psp, ipod, normalen video, mp3 ... predvidevam da boš izbrala mp3 ker je pač to najbolj znan format ker gre za samo muziko brez videa Very Happy potem pa preden klikneš ''Download' izbereš še kam želiš shranit to datoteko, moralo bi pisat ''save as'' al nekak tak Smile priporočam pa si da si shranjuješ nekam kjer boš hitro našla, npr. na namizje ali pa v kako mapo kjer maš samo muziko ker ni fajn če je zaj ena muzika tu druga spet nekje drugje pa to da neboš mela vse pomešano Smile probaj s tem programom če pa nebo vedu pa mi pošlji še kak zs pa ti lahko še napišem kake take programe samo moram najprej malo poiskat pa se pozanimat če so vredu al ne Smile

LP in upam da sem kaj pomagalaa;*
Re: MUSIC PROBLEM 11.8.2012 18:06
Timo3113 pravi:
men je zakon clipconverter.cc ,enostaven za uporabo,pasamo enkrat mi ni hotu delat,drugače pa,meni je super Smile

tudi tega priporočam Smile LP

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.