Dan spomina na mrtve• Fish
• Od: 28.10.2008
Dan spomina na mrtve
30.10.2008 23:11
Torej, kakno je mnenja o tem prazniku, ki je prvega novembra. Vam predstavla žalovanje, se vam zdi brez veze, ste veseli ker boste srečai celo družino, ali pa vas tja odvlečejo starši?
Mene na žalost odvlečejo do babi in dedija, kjer gremo skupaj na pokopališče in v cerkev. Na žalost zato, ker se mi dzi brez veze, da temu posvečamo praznik. Če si imel nekoga rad in ga pogrešaš, se lahko odpraviš na grob kadar ti hočeš, ne pa da imamo zato praznik in da jih gre večina samo takrat na nekatere grobove. No, to je samo moje mnenje. • LooLly
• Od: 1.10.2008
Re: Dan spomina na mrtve
31.10.2008 0:30
hmm d jst mau zakompliceram:D
men je blo tut to zmer kr neki...pač molš pa delaš turnejo po grobovih pa te scene...sam pač letos pa sm se iz atijam tk mau pogovarjala je pa reku d to ni pač d molš sam za svoje pa to...ampak d molš za use ljudi k so umrl pa k za njih nuben ne mol in ne morjo it kao naprej...a neki tazga...um neki u temu smislu d teli k za njih nuben ne mol ne najdejo svojega miru...in tkt kao molš za use te....neki tazga.... znam komplicerat a • poisongirl
• Od: 11.10.2008
1.11.2008 18:30
pa nwm. ubistvu naj bi se na ta praznik spomnal vseh mrtvih, ki so umrl tako ali drugače. drgač pa ja če maš koga ki je umru rd se boš itak večkrat nanj spounu, ne boš pa vrjetno vsak dan molu zanj pa to. men se zdi prav da je en dan v letu posvečen mrtvim.
sicr pa ja tut mi gremo po grobovih pa grem zravn. sej me ubistvu ne odvlečejo sam pač grem kr se mi zdi to nwm neki čist normalnga. tak pač to je • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
29.12.2008 22:46
ma js mam pa srečo k mi ni treba po tehle grobovih hodt k se mi prou ne da, pa tut se mi zdi brezveze k ko sem bla mala sem ene parkrat mogla it, in mi je blo ful bedno k itak nisem vedla od koga je ker grob tko da b men ... praznik k usak drug zame
sm da se je doma • theBoy
• Od: 22.2.2009
20.5.2009 20:35
Men je fajn..sploh ko po dougem cajtu vidim eno pač ko majo zravn nas grob... • impulz
• Od: 12.10.2008
20.5.2009 22:19
theBoy pravi:Men je fajn..sploh ko po dougem cajtu vidim eno pač ko majo zravn nas grob...
haha ful optimistično razmišanje hf** • theBoy
20.5.2009 22:24
impulz pravi:
theBoy pravi:
Men je fajn..sploh ko po dougem cajtu vidim eno pač ko majo zravn nas grob...
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* • impulz
20.5.2009 22:26
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** • theBoy
20.5.2009 22:30
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. • impulz
20.5.2009 22:33
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg • theBoy
20.5.2009 22:35
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg Hehe..to tud res..sam na britufu se ne spodobi..tam za spomenikom nek.. • impulz
20.5.2009 22:36
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg Hehe..to tud res..sam na britufu se ne spodobi..tam za spomenikom nek.. ej sam enkrat se živi =) nkk nimaš remixou tko da... • theBoy
20.5.2009 22:39
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg Hehe..to tud res..sam na britufu se ne spodobi..tam za spomenikom nek.. ej sam enkrat se živi =) nkk nimaš remixou tko da... Ma ja..to je res.. Ma bomo vidl novembra..pa sporočim kak bo..heh hF* • impulz
20.5.2009 22:45
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg Hehe..to tud res..sam na britufu se ne spodobi..tam za spomenikom nek.. ej sam enkrat se živi =) nkk nimaš remixou tko da... Ma ja..to je res.. Ma bomo vidl novembra..pa sporočim kak bo..heh hF* no ql se slišmo tkt hf***pa velik sreče =) • theBoy
20.5.2009 22:49
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
impulz pravi:
theBoy pravi:
haha ful optimistično razmišanje hf** Heh..če jo celo leto nevidiš..je prav fajn spet mal. Užiwii...* haha sm vedla da je neki z eno punco....dobr to teb hf** Vrjetno bi ti tud rada šla..če bi bil npr. kak tip..pač tam zravn.. pa ne vem če, men nkk ni dost sam gledat =) jbg Hehe..to tud res..sam na britufu se ne spodobi..tam za spomenikom nek.. ej sam enkrat se živi =) nkk nimaš remixou tko da... Ma ja..to je res.. Ma bomo vidl novembra..pa sporočim kak bo..heh hF* no ql se slišmo tkt hf***pa velik sreče =) Seveda..pa Hvalaa. hF** |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.