Boleeča penetracija :(

brikca • Od: 5.8.2010 • Prispevkov: 42
Boleeča penetracija :( 21.7.2012 15:29
Ojla Smile
Jsz mam pa en grozno velik problem amm mene bilokakšna penetracija boli (tudi ko sama probam) in to zelo in nikakor ne uživam (razen če se sama z metulčkom vibriram zdraven ;p)
Pač zdaj sva s fantom skupi že skor tri leta ampak ne skoz eno dolgo obdobje sem imela dve druga fanta.. no in z njim me zelo boli moram reči da ima zelo velikega in debelega zato je še toliko huje...s tadrugma dvema ki sta mela manjšega mi ni blo tako hudo in s časom bi lahko tudi uživala...
Ok mojega fanta mam zelooo rada in ga nočem pustit a po tolikem času se mu ne upam več približat strah imam svojega weeweeja ( Razz ) in moram tut povedat da ko sva sama pa se poljubljava sem vzburjenja ko pa se me želi dodaknit bolj intimno se blokiram in se mu izmaknem skratka ne prenesem njegovega dotika več!
Joj grozno se počutim zaradi tega a ne morem si pomagati Sad Sad Sad
A je kaka že imela tak problem z bolečo penetracijo? In kako jo premagati?

Ps: Ja to sem pa dobro zakomplicirala Razz
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Boleeča penetracija :( 21.7.2012 17:00
mogoče probita mau z lubrikantom? če ne bo šlo, pa nevem :/
Re: Boleeča penetracija :( 21.7.2012 17:51
evica5 pravi:
mogoče probita mau z lubrikantom? če ne bo šlo, pa nevem :/

Hvala za odg. a žal sva že probala in ne pomaga Crying or Very sad Crying or Very sad
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Boleeča penetracija :( 22.7.2012 12:36
Hm, pa se ti to dogaja (da te boli) že odkar sta s fantom skupaj ali se je to začel pred kratkim?
Drugače pa mislim, da te zdaj bolj kot bolečina ovira strah pred tem, da te bo bolelo. To imaš zdaj že tako v glavi, da potem enostavno nisi sproščena, ker takoj pomisliš na to bolečino in te posledično boli (ker nisi sproščena).
Jst ti priporočam, da probaš odmislit to in se sprostiti kar se le da (vem da je težko, samo vse je v glavi) prepričaj se, da bo vse vredu, da boš uživala itd..
Če ne pa bi na tvojem mestu odšla do ginekologinje in jo vprašala za nasvet, sploh če se je to začelo pred kratkim. Ker je lahko vzrok za to tudi kakšna okužba itd. Moji znanki se je to namreč zgodilo in ni mogla normalno sexati pol leta, okužba pa je nastala kljub temu, da je imela stalnega fanta.
Srečnoo! Smile
Re: Boleeča penetracija :( 22.7.2012 13:56
Neimenovano pravi:
Hm, pa se ti to dogaja (da te boli) že odkar sta s fantom skupaj ali se je to začel pred kratkim?
Drugače pa mislim, da te zdaj bolj kot bolečina ovira strah pred tem, da te bo bolelo. To imaš zdaj že tako v glavi, da potem enostavno nisi sproščena, ker takoj pomisliš na to bolečino in te posledično boli (ker nisi sproščena).
Jst ti priporočam, da probaš odmislit to in se sprostiti kar se le da (vem da je težko, samo vse je v glavi) prepričaj se, da bo vse vredu, da boš uživala itd..
Če ne pa bi na tvojem mestu odšla do ginekologinje in jo vprašala za nasvet, sploh če se je to začelo pred kratkim. Ker je lahko vzrok za to tudi kakšna okužba itd. Moji znanki se je to namreč zgodilo in ni mogla normalno sexati pol leta, okužba pa je nastala kljub temu, da je imela stalnega fanta.
Srečnoo! Smile

Hvala za odg. Very Happy bom vidla kaj bo ratalo upam da mi bo uspelo priti čez to Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.