"Štrenasti" lasje

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
"Štrenasti" lasje 27.5.2012 19:41
Žiiiiujo! ;D
Mam problem sz "štrenastimi" lasmi.
Preden grem jest od doma mam lase "lepe" mehke, gladke..ko se pa čez kašno urco pogledam v ogledalo, v šoli me skor kap. -.-
Lasje so čist scufani, da jih morm polovico potrgat preden si jih lahko razčešem.
Probavala sm že sz spreji za razčesavanje, likanjem las in tut kašnim olivnim oljem.
Ampak ne..lase mam še zmer zok grozno štrenaste, da bi najraj kapo nosila ceu dan.
Tok, da prosm, če si meu/a podobne probleme in, če poznaš rešitu al pa kašn dobr nasvet..ti sam piši! ;P

Prosm za pomoč, ker sm res začela svoje lase že sovražt.. -.-
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: "Štrenasti" lasje 27.5.2012 23:05
lohka maš tak tip las, lohk so razcepljeni... lohka da si jih ne spereš do konca.. poskusi tak. umij lase pa jih do suhega posuši v brisači. in pol pa uporabi še fen.
al pa obišči frizerja. Razz
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: "Štrenasti" lasje 28.5.2012 21:14
Meni je enkrat nekdo povedu da ko si splaknem lase (sperem šampon) naj se po konicah (tut pri glavi če zdržiš) sperem še z ledeno mrzlo vodo Smile in lasje pridejo res lepši (seveda ne po prvem pranju), dobijo več leska Wink poskusiti ni greh Razz
Re: "Štrenasti" lasje 19.7.2012 22:16
whoknows pravi:
Meni je enkrat nekdo povedu da ko si splaknem lase (sperem šampon) naj se po konicah (tut pri glavi če zdržiš) sperem še z ledeno mrzlo vodo Smile in lasje pridejo res lepši (seveda ne po prvem pranju), dobijo več leska Wink poskusiti ni greh Razz

WoooW..tega pa še nism slišala. Morm sprobat hvala ti. ;D
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: "Štrenasti" lasje 19.7.2012 23:48
Ni problema, pa ti še enkrat povem, da rezultati niso vidni po prvem pranju Very Happy
obilo užitkov pod ledeno vodo Wink
21muffins • Od: 30.4.2012 • Prispevkov: 32
Re: "Štrenasti" lasje 21.7.2012 20:11
no tut jaz mam take lase. mi pa zlo pomaga če si 2x našamponiram lasi s šamponom in nič z balsamom. no ni nujno da bo pri tebi isto, ampak men je kar pomagalo Smile
Re: "Štrenasti" lasje 22.7.2012 15:43
Nevem kako, ker to ni logično, ker balzam ti lase zgladi ne pa jih ''razcefra'' da ti potem štrlijo Smile
pomojem je fora v znamki ali namenu šampona mogoče si ga imela za suhe lase al neki Smile
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: "Štrenasti" lasje 22.7.2012 15:56
za lase je najbolše:
~ da maš šampon ki je primern za tvoje lase. (npr. če nimaš suhih las si ne kupuj šampona za suhe lase čeprau ti nwm naprimer ful lepo diši)
~ ko si pereš lase si šampon dobr sper & balzam nanes sam na konice. (balzam je sicer nujn, sam če ga boš nanesla na lasišče se ti bojo lasje hitr mastili)
~ lase si ne umivi z prevročo vodo. na koncu sper z hladno (da se bol svetijo)
~ fen je najbolš uporablat sam u res nujnih primerih (če se ti kam mudi. naštimi si pa srednjo moč & srednjo temparaturo.) probi si lase sušit na zraku (:
~ tut likalca se izogibi, ker ti bo sam uniču lase.
~ probi si nardit kake maske za lase
~ večkrat si jih probi česat da nebojo zvozlani (:
Re: "Štrenasti" lasje 23.7.2012 14:30
Jst sm mela isto take scene, samo, da je blo mal vlage v zraku, so se mi lasje napihnl. Enkrat na mesec si nardim doma oblogo za lase iz olivnega olja, medu pa kakšen rumenjak dam notri ali pa kvas. Je packarija, ampak potem, ko to sperem iz las so res sijočiiiii. Za sproti se mi pa najbolj obnesejo od Subrine šampon pa edini balzam, k mi kej pomaga Nutri care - je taka rdeča embalaža, ne morš zgrešit. Dobiš povsod razen v DMih boste iskale zastonj, ker majo več al manj sam še tuje znamke. Pač kr neki.
Re: "Štrenasti" lasje 24.7.2012 7:59
T3jchk pravi:
Jst sm mela isto take scene, samo, da je blo mal vlage v zraku, so se mi lasje napihnl. Enkrat na mesec si nardim doma oblogo za lase iz olivnega olja, medu pa kakšen rumenjak dam notri ali pa kvas. Je packarija, ampak potem, ko to sperem iz las so res sijočiiiii. Za sproti se mi pa najbolj obnesejo od Subrine šampon pa edini balzam, k mi kej pomaga Nutri care - je taka rdeča embalaža, ne morš zgrešit. Dobiš povsod razen v DMih boste iskale zastonj, ker majo več al manj sam še tuje znamke. Pač kr neki.

A mi lahko poveš kko se nardi tole oblogo za lase? Smile
Kr polet mam čist ok lase..ampak, ko je pa zima..POLOM. Razz
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: "Štrenasti" lasje 24.7.2012 16:36
Tudi sama za podobne reči uporabljam kar šampone od Subrine, se mi zdi da še najbolj sedejo in naredijo pozitivni učinek na moje lase, od kar jih uporabljam se mi zdi da je vse boljše. Pa tudi ko si barvam lase sedaj uporabljam kar Subrino. Potrjujem pa od predhodnice dejstvo, da izdelkov Subrine ne moreš kupiti v neobeni drogeriji DM, pomoje kar zaradi dejstva ker želijo forsirati svoje blagovne znamke, ki so pa vsaj meni mimo!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.