MOZOLJI• rabbitXD
• Od: 2.7.2010
• Kraj: zagorje ob savi
MOZOLJI
11.8.2010 22:55
mene pa zanima če ma ker/a probleme z mozolji.
kr js se ful sekiram zarad njih, sej ubistvi jih nimam tolk sam tm ku pa jih mam me pa zlo mot ku istopa tista rdeča pika-.- pudr pa zlo nerada uporabljam...kako se jih naj znebim? al pa kakšn nasvet kaj ste naredli vi, karkoli???? ful bi bla hvaležna če bi ker napisu kej u tem al pa o svojih iskušnjah ;D • daadabu
• Od: 6.8.2010
• Kraj: VelenjeUnderground
Re: MOZOLJI
11.8.2010 23:13
glih zadnič sm brala na eetaqu da pomaga če zavreš kamilico .. in po si jo daš na mizo.. pa daš nad njo glavo pa se čez pokriješ z brisačo.. in si tk 10 min.. potem si daš na obraz tonik po pa se namažeš še s kremo za obraz ; D
• rabbitXD
• Od: 2.7.2010
• Kraj: zagorje ob savi
11.8.2010 23:15
bom probala,ful ti hvala • daadabu
• Kraj: VelenjeUnderground
11.8.2010 23:35
ni kej ; D drugač pa tut piše če se majn sekiraš jih nimaš tok vlk...to pa nevem če pomaga ; D
• aliaa
• Od: 7.8.2009
11.8.2010 23:38
pojdi k zdravniku po kremo SKINOREN fuuuull pomagaa. sam jo redno uporabljaj meen ful fajn pomagaa • disketa
• Od: 26.7.2009
12.8.2010 12:30
zobno pasto si čez noč namaži na mozolj.. se bo posušu. če pa se hočeš še tiste rdečice okoli znebit pa baje pomaga če v pasto še aspirin zdrobiš.
drugače pa sem si js lihkar nardila en peeling s sladkorjem (zmešaš sladkor pa malo vode, sladkor more ostat v zrncih) pa si s tem potem nežno masiraš obraz s krožnimi gibi pa spereš.. potem pa sem še malo mleka (navadnega, tistega od krave xD) dala na vatko pa z njim obrisala obraz pa mam zdej ful mehko kožo čene pa.. če misliš kupovat kakšen gel za umivanje more obvezno vsebovat salicilno kislino (salicylic acid) med sestavinami.. pa izogibaj se produktom, ki vsebujejo alkohol, ker ti preveč izsušijo kožo in se ti potem samo še bolj masti. baje pomaga tudi, če si po umivanju namažeš gel aloe vere, najboljši je čim bolj naraven. upam da sem kej pomagala • hlace
12.8.2010 18:16
Jz bi mam po čelu.NI dosti amapk me jezi .
Se ne sekiram preveč in rečm da kokr so pršli tko bojo šli. Čene pa uporabim pasto čez noč, enkrat sm si dala pecilni gor (tko zmočiš mozol pa daš gor pecilni), čene pa z kremami (: • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
12.8.2010 22:33
a če maš pa tko po hrbtu mozole, a je v redu če si daš got pasto, pol pa neko folijo uno prozorno gor? isti učinek?_________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
13.8.2010 12:23
js sm se tut neki cajta ful sekirala,zej se pa niti ne tolk.sej niti nimam već tolk mozolov..će se pa kak većji pojavi, pa da mam ful rdeće, si pa ćist mal pudra dam gor.drgać si pa zjutr pa zvećer umijem obraz z navadnim milom, al pa s kako peno za ćišćenje obraza.• Tassa22
• Od: 4.4.2010
13.8.2010 13:21
aliaa pravi:a pa uporabljaš kako drugo*
ja zdaj mam neko tekočino.. ko je limona pa alkohol pa to... iz austrije pa mi pomaga • pinkcrocodile
• Od: 6.5.2009
13.8.2010 17:49
jst zdei že kšn mesec jemljem ene nove tablete za mozolje sensilab cerin al neki tazga....dost pomaga novih mozoljev nimam skor nobenga pa koža se full hitr obnavlja pa čisti ....drgač nimmam neki full mozoljev sm zadost d me motijo...• Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
10.12.2010 17:24
amm ja nvm, pejt na net glejat za različne maske...drgač pa ti ni treba pudra uporablat...na težavne mozole dej sam korektor, pa pa lepšo pout, pa bol enakomerno (da nebo rdečice) si dej pudr v prahu, čiz miceno. drgač pa si kup kako kremo (skinoren, na recept) k si daš sam pikco na mazol, pa ti zgine:) sicr je bol za akne, ampak ja.čizt malo pikco:) amm pa zobna pasta baje pomaga...pozanimi se še mal na netu^^_________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih • klavdija2016
• Od: 22.8.2011
10.7.2012 21:34
kaj pa si mislite o clean skin acne system je že kera mela izkušnje???
• la-joie
• Od: 26.4.2009
11.7.2012 13:15
Mah, čudežno mozoljev ne odpravi nobena oh in ah kozmetika. So v glavnem stvar genetike in prehrane, pa pri veliki večini v par letih minejo. Jaz jih imam že nekaj let, pa se pretirano ne sekiram. Ni ravno lepo za pogledat, konec sveta pa tudi ni. Sicer po mojih izkušnjah najbolj pomagajo naravne stvari - orehovo olje, jojobino, arganovo, pa čisto navadna topla voda. Pa čim manj meka, čokolad, čipsov in ostale svinjarije, ki bi se je itak mogli izogibat.
• Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
11.7.2012 18:24
mene pa zanima če je kera že bla pri kozmetičarki zaradi mozoljev?
js mam velik aken po nosu in čelu, na bradi pa imam fleke zaradi hrast, ker sm stiskala in praskala mozolje ter povzročila alergijo -.- zdj uporablam en gel in je bolš, useen se zlo mal zakrije s pudrom in bi rada šla h kozmetičarki in me zanimna postopek, pa kok stane, pa kje v okolici ljubljane je kkšna dobra kozmetičarka? pa kok to kej učinkuje, kok časa itd? za use odgovore bi bla zlo vesela (: • Elena
• Od: 11.9.2010
11.7.2012 20:29
Kozmetičarke ne rabš!!!! • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
11.7.2012 21:13
Elena pravi:Kozmetičarke ne rabš!!!!
a se jo da kupit v katerikoli drogeriji ? • la-joie
• Od: 26.4.2009
12.7.2012 7:57
Od raznih kremic sicer meni še najbolj pomaga effaclar od la roche posay. Se dobi v lekarni.
• jully47
• Od: 31.3.2011
13.7.2012 12:33
Tudi meni je effa clar zelo pomagal tak da zj nimam skoraj nobenega mozolja več.
Drugače ti pa namesto pudra predlagam obarvano kremo al neki takega. Js sm uporablala eno od essence pa mi je fajn zakrila pa še antibakterijska je tak da preprečuje nastanek novih mozoljev. Vsak večer si obraz umij z milom za obraz ki je proti mozoljem nato si ga pa namaži z kremo proti mozoljem. NE STISKAJ SI JIH! js sm mela ful probleme z njimi pol sm si pa začela redno umivat obraz in si ga mazat s temi kremami pa mi je kr pomagalo odkar si pa mozoljev ne stiskam več pa so mi vsi izginili!! pa zaradi mozoljev ti ni treba hodit h kozmetičarki ker jih lahka sama odpraviš. meni je dermatologinja priporočila kozmetičarko zaradi ogrcev ker ti jih fajn odstrani. drgač pa čim majn misli na njih. če boš dobre volje in nasmejana jih noben nebo opazu verjemi! pa dokazano je da bolj ko boš misla na njih in se sekirala kak zgledaš več jih boš mela in ljudje jih bojo prej opazli. • 21muffins
• Od: 30.4.2012
14.7.2012 11:54
jaz mam tut probleme z njimi, in sem se odločla da bom šla k zdravnici. predpisala mi je kremo skinoren pa še en tonik baje je neki antibiotik. zdaj si res redno člistim in namažem s tema dvema pa mi je zelo pomagalo. krema naj bi povzročila luščenje kože po njej naj bi pa mel sicer zelo suho kožo ampak jaz je nimam oO tonik pa pač da sčisti kožo. jaz bi to res priporočla ker mi je zlo pomagalo. _________________ You know you love me. XOXO Gossip girl:* • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
14.7.2012 14:52
ja končno en.
greš h dohtrju pa ti on najbol pove kaj je dobr • Mias
• Od: 18.3.2012
15.7.2012 16:23
klavdija2016 pravi:kaj pa si mislite o clean skin acne system je že kera mela izkušnje???
Ja jst sm se dns odločila, da bom naročila tole..kr kokr sm brala po forumih je res učinkovito. In kot zanalašč mi noče ne fb-ja odpret, ne tele strani za naročilo clean skin acne system..tok, da bom ob prvi priložnosti naročila..drugač si pa še mal poglej po forumih.in tema je tut že odprta o tem. Evo še link: [link] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.