Valentinovo <33

Leea • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 29
Valentinovo <33 5.2.2010 14:27
pač... zej se približuje valentonovo pa me zanima kaj boste kupil svojim fantom oz. puncam Smile)
če pa nimate fanta al pa punce kaj boste kupl najbližjim prijatelju al prijateljici če mu seveda boste Smile)
hf.***
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Valentinovo <33 5.2.2010 22:38
fanta nimam. prijateljici in prijatelju pa bom kupla neke medvedke.Razz
v šparu sem zadnič vidla medija ko gor piše posebna oseba al nekaj.. pa so ful sweetkani tak d om nekaj takega verjetno.Razz al pa gremo na sadno kupo al nekaj nevem še.Very Happy
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Valentinovo <33 5.2.2010 22:58
fantu? če boma do takrat še skup, nebom neke trošla za brezveze Very Happy
kaj mi bo v oko padlo, bom kupla Very Happy
pa lupčka bo dobo (a) xD
AnastasiA • Od: 6.1.2010 • Prispevkov: 12
Re: Valentinovo <33 6.2.2010 23:05
ammm...fantu bom kupla enga medvedka ka sm vidla pa je fuul cute..je od "me to you" pa ma srčekaa odspredii pa piše i love youu...pa une čokolatinčke i love milka...(hh čokolada vedno užgee. xD )
frendoom pa nboom neeč kupavlaa...vrjeetno bom useem sam poslala kak leep sms..pa wn bomo šliii n vročo čokolado... Smile

P.S.: Ojeej,sm tolkokrat omenla čokolado d bo vrjetno kdo mislu d sm totalno obsedena bajsak misli sam n čokolado... Ni rees. Very Happy

Paa fajn se mejtee...
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Valentinovo <33 6.2.2010 23:44
AnastasiA pravi:
ammm...fantu bom kupla enga medvedka ka sm vidla pa je fuul cute..je od "me to you" pa ma srčekaa odspredii pa piše i love youu...pa une čokolatinčke i love milka...(hh čokolada vedno užgee. xD )
frendoom pa nboom neeč kupavlaa...vrjeetno bom useem sam poslala kak leep sms..pa wn bomo šliii n vročo čokolado... Smile

P.S.: Ojeej,sm tolkokrat omenla čokolado d bo vrjetno kdo mislu d sm totalno obsedena bajsak misli sam n čokolado... Ni rees. Very Happy

Paa fajn se mejtee...

jas pa sem totalni obsedenec s čokolado.;D
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Valentinovo <33 7.2.2010 13:13
Insane pravi:
AnastasiA pravi:

Paa fajn se mejtee...

nisi edina. ;P
AnastasiA • Od: 6.1.2010 • Prispevkov: 12
Re: Valentinovo <33 16.2.2010 18:06
005 pravi:
Insane pravi:
AnastasiA pravi:

Paa fajn se mejtee...

nisi edina. ;P

Hehee..Hjaa sej čokolada itq pr useeh užgee. Very Happy Pr meni že....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.