samo punce - prosm odprite• andtheycalledherbitch
• Od: 23.9.2012
samo punce - prosm odprite
23.9.2012 10:53
Okej..pr ns u razredu imajo že pač use menstro in to ane..pač jst sm
edina k še nimam. in pač sej sm vesela da ne k slišm kok se prtožujejo sam me počas začenja mal skrbet. kdaj ste ve duble menstro in kko ste se pred tem počutle in to? k mene skos neki zvija in tko sam pokaže se pa nč. prosm povejte. hvala že u naprej:) • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: samo punce - prosm odprite
23.9.2012 11:07
Jst sm bila tud bolj med zanjimi, ki so dobile menstro v razredu. Večina jih je mela že v 5. , 7. ..medtem k smo jo jst dubila na koncu 8.ga če se ne motim. Nej te nič ne skrbi, slej ko prej jo boš dobila. Do takrat bodi pa srečna, da je še nimaš hehe. • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
23.9.2012 11:08
kolk si pa stara drugač?
lej, menzo punce dobivajo pri različnih letih... nekatere jo dobijo komi v srednji šoli, tko da nič skrbet. si pač ena izmed tistih srečnic, ki jo dobijo mejčken kasnej, nič te naj ne skrbi, sej bo prišla jzt sm dobla menzo pri 12 letih, kok sm se pa počutla pred tem ti pa nekak ne znam povedat, ker se ne spomnem, ampak ni blo pa nič v primerjavi s tem kot se zdej počutim dan/dva pred menzo pa ne se sekirat glede tega kdaj jo boš dobla, nič ni narobe s tabo, sem prepričana • andtheycalledherbitch
23.9.2012 11:11
bližam se 14 letom. heh. mislm sm ena še najbolj razvitih u razredu. čeprou sem vesela da nimam me skrbi. hvala obema.
• nelci
• Od: 5.2.2012
23.9.2012 12:10
lej ne sekirej se pa še uživej! lahk jo boš dobila šele v srednji šoli. js poznam eno prijatelco, ki jo je dobla šele konec drugega letnika • andtheycalledherbitch
23.9.2012 13:59
ja poznam tut to. in ja..usi pravjo da nej se ne sekeram..sej se probvam čim mnj. sam usake tok pa me mal zaskrbi • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
23.9.2012 14:49
jst sm dubla menstro med prvimi v razredu stara si šele 14, tko, daaa...maš čas če vsaj eno leto če ne dve • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
23.9.2012 16:57
ah ne skrb popolnoma nč, ko boš stara 18 in ne boš mela menstre, takrat naj te začne skrbet... js sm dobila menstro čist na koncu počitnic za v 9. razred.. pa bla sm med zadnima dvema, ko še nismo mele... takrat sm tut js hotla da bi jo mela, da bi lahku pač rekla da jo mam, pa kr sm mislna da sm bla drugačna.. zdj pa mi je prou škoda, da jo že mam, in bi ti jo z veseljem dala, če bi blo možn tk da čis nč ne skrbet, lej zdj še uživej dokler ti ne bo treba še skrbet, če se ti vid čez hlače, pa štet dneve.. ker verjem bo kmal pršlo, sigurn. • Jasnaa
• Od: 8.10.2010
24.9.2012 9:43
Doma vprašaj mamo, mogoče sestro, kdaj so doble menzo. Potem jo sama lahko tudi pričakuješ pri tistih letih. _________________ I LOVE YOU <3. • andtheycalledherbitch
24.9.2012 14:39
ja jst mam tut zdaj od marca naprej že tisti beli izcedek-.- mi gre prav na živce ko se mi povson pozna. tko da ja. uapm da čim pozneje |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.