KAJ TO POMENI???• romanticsoul
• Od: 4.9.2011
KAJ TO POMENI???
18.7.2012 22:50
Hej Na počitniškem delu sm spoznala fanta k mi je ful simpatičen. Večkrat sm ga že ujela da me gleda, ful je prijazn, ko delava skupi me vlk sprašuje in se trud da bi se pogovarjala. Ko se spogledama mi vedno pomežikne, tak se mi lepo nasmeje. Velikrat dobim občutek da hoče neki rečt pa si ne upa (ful je sramežljiv). Je pa en problem, on je star 28, js pa 16. Ne vem kok si nej razlagam njegova dejaja kr je en dan ful prjazn pa je kr naprej okol mene, drug dan pa me komi pogleda. A je kaka možnost da sm mu ušeč, al se sam trud bit prjazn??? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: KAJ TO POMENI???
19.7.2012 0:34
se ti ne zdi mal prestar?
pomoje te ima bolj za mlajšo sestrico kot za kaj več. simpatična si mu sigurno, ampak se mi zdi da ve kakšna je situacija in zakaj ne bo šel naprej. • tiasq
• Od: 9.7.2012
19.7.2012 0:34
--
Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:53; skupaj popravljeno 1 krat • disketa
• Od: 26.7.2009
19.7.2012 14:36
Ah, moj dragi je tudi zelo odprt, prijazen, prijateljski.. in zaradi tega se je kar ene par bab zacopalo v njega, ker so si njegovo obnašanje napačno razlagale. On pa ni hotel imet nič z njimi..
Da ne omenjam tega, da je prestar zate, tipi pri 28 že počasi načrtujejo družine.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.