Pomanjkanje sexa• BadBoy69
• Od: 25.10.2012
Pomanjkanje sexa
25.10.2012 21:10
Lp !
S punco sva skupi 10 mesecev, zadnja 2 meseca sex ni več tak kt je bil prej. Prej je bla vedno za akcijo, vsak dan, zadnja 2 meseca pa ves čas išče neke izgovore, pa tud ko sexava sploh ni več pri stvari. Sem jo že večkrat vprašu če je kaj narobe, pa je vedno rekla da je vse ok. Vsak dan mi pove, da je srečna z mano, zato res ne vem kje bi lahko bil problem. Od začetka je bla ful sproščena, potem pa vedno manj in ne vem kaj delam narobe, da si sexa sploh več ne želi. Help ? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Pomanjkanje sexa
25.10.2012 21:27
najprej se probi mal zadržat. mogoče rabi neki časa da spet dobi poželenje.. če preveč fehtaš tud ni v redu.. je začela jemat kakšne tabletke? ker tudi na libido vplivajo. mogoče se je enostavno naveličala sexa, lahko jo mal vprašaš če ima kakšne posebne želje da bi popestrila to? lahko da se je tebe naveličala in prav da je srečna samo iz navade..
v vsakem primeru se mal pogovori z njo • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: Pomanjkanje sexa
25.10.2012 21:36
Am ja, meni se je zgodilo ravno to kar je omenil slovenec79. Ko sm začela jemati tabletke se mi je libido spustiu na 0! Dobesedno! ..niti slučajno nism imela žeje po seksu, izogibala sm se ga, iskala izgovore.. ampak ko je to prestopilo mejo sm povedala fantu kaj me muči in da so vrjetno krive tabletke (ker prej nism imela takih problemov). Sama sebi sm že šla na živce kar sm bila taka. Ampak nism mogla kej velik nardit, sam probala sm čim mn razmišlat o tem in počakat, da se telo navadni na tabletke. In res, čez čas je moj libido spet ratu tak kot more bit, in nimam več problemov s tem.
Tko da ja, v vsakem primeru se pogovori s punco, če tudi sama to opazi in če ve razloge zakaj se to dogaja itd.. mogoče pa ima samo neko obdobje, samo 2 meseca je že kar nekaj časa, glede na to da sta prej redno seksala. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.