znaki da si punci usec.

mito123 • Od: 19.3.2012 • Prispevkov: 25
znaki da si punci usec. 21.7.2012 12:59
lepo pozdrav jaz imam pa en hud problem Wink namrec sem sramežljiv ter tih in nevem kako naj pridem do punce, ki so nasi sosedi na morju s prikolico. Meni je ona vsec ampak nevem ce sem jaz njej.
Ko sem v družbi starejsih oseb sem zgovoren kot radio ko pa pridem do mlajših deklet moje starosti pa ostanem pribit kot kamen nevem kaj naj ji recem ker me je sram povedati vse kar recem.
Ko grem na wc se zmeram srecava pri vhodnih vratih in oba gledava nekam stran ampak včasih jo jaz gledam v obraz ona pa dol . tako ce bi vedli kako bi razresil tak problem hvala.
bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
Re: znaki da si punci usec. 22.7.2012 18:19
mito123 pravi:
lepo pozdrav jaz imam pa en hud problem Wink namrec sem sramežljiv ter tih in nevem kako naj pridem do punce, ki so nasi sosedi na morju s prikolico. Meni je ona vsec ampak nevem ce sem jaz njej.
Ko sem v družbi starejsih oseb sem zgovoren kot radio ko pa pridem do mlajših deklet moje starosti pa ostanem pribit kot kamen nevem kaj naj ji recem ker me je sram povedati vse kar recem.
Ko grem na wc se zmeram srecava pri vhodnih vratih in oba gledava nekam stran ampak včasih jo jaz gledam v obraz ona pa dol . tako ce bi vedli kako bi razresil tak problem hvala.

rec ji zdravo pa bos vido kuk bo odreagirala pa ,če kaj bo jo lahko povabiš ,če greta zvečer na sprehod do mesta ,če nimate daleč al pa kaj
Re: znaki da si punci usec. 22.7.2012 21:37
hvala za nasvet bom probal drugace pa so tudi kakšni drugi znaki da si ji ušeč??
annieis • Od: 22.7.2011 • Prispevkov: 8
Re: znaki da si punci usec. 23.7.2012 10:04
nekateri znaki se od punce do punce razlikujejo večina pa je istih... in ni nujno da ji nisi ušeč če te ne pogleda Wink kr jst ponavad enako nrdim k vidm kšnga lušnga kr si ga pač ne upam pogledat in nism drgač nč sramežliva Confused drgač pa najbolš bo če navežš stike tut živjo je ok za začetek Smile
Re: znaki da si punci usec. 23.7.2012 13:26
annieis pravi:
nekateri znaki se od punce do punce razlikujejo večina pa je istih... in ni nujno da ji nisi ušeč če te ne pogleda Wink kr jst ponavad enako nrdim k vidm kšnga lušnga kr si ga pač ne upam pogledat in nism drgač nč sramežliva Confused drgač pa najbolš bo če navežš stike tut živjo je ok za začetek Smile

ona je velko pr prjatlcah tko da je bolj nedostopna vidimo se pogosto na wc sam ne upam nc zint Wink
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: znaki da si punci usec. 23.7.2012 22:05
hahah, to gresta prou naenkrat na wc? Very Happy
Re: znaki da si punci usec. 23.7.2012 22:18
irish pravi:
hahah, to gresta prou naenkrat na wc? Very Happy

ne ampak dosti krat so na wc se rihtajo idt ;P tusirajo pa take.
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: znaki da si punci usec. 24.7.2012 22:58
sam začni neki pogovor.. nevem, umij roke na najbližjem umivalniku pa jo mimgrede kej praši
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: znaki da si punci usec. 25.7.2012 14:20
Če te je sram njej rečt uprašaj kako kolegico če bi šle z vami igrat karte/odbojko/nekaj pač. Če rečejo ja, jo čez nekaj časa vprašaš (njo, ne kolegico) kaj v zvezi s tem kar počnete pa potem že nekako steče debata? Bwo..
tinniemjaw • Od: 2.12.2011 • Prispevkov: 18
Re: znaki da si punci usec. 25.7.2012 19:14
mislm, k jo vidš se ji nasmehn pa jo pozdrav, sam ne prov frajersko (čao bejba) ampak navadn hej Very Happy poj jo nekak zvab na kakšno aktivnost pa bo Very Happy alpa jo s prjatli skp povabte pa zmerej poskrb da boš zravn nje Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: znaki da si punci usec. 26.7.2012 16:57
hehhe, vem, da so to bolj 'moški' problemi, ampak imam občutek, da ti kakšen ženski nasvet ne bo škodil.
na tvojem mestu bi jst naprej ugotovila, če je sramežljiva. potem bojo naslednji koraki lažji. Kako to narediš? nič lažjega! globoko jo poglej v oči in zadrži pogled nekaj sekund. vendar ne predolgo in ne izbulji oči, da ne bo izgledalo, kot, da buliš vanjo. če bo pogled hitro umaknila in zardela: potem ja, si ji všeč in je sramežljiva. če bo pogled zadržala na tvojih očeh: potem tudi si ji všeč in sploh ni sramežljiva. če pa te bo čudno pogledala, potem mi je žal, ne čuti posebnih občutkov do tebe Sad
po tem koraku jo začni opazovati! daj ji občutek, da si jo ogleduješ, vendar se poskusi tudi zadržati, da ji ne bo nerodno ali pa bo mislila, da si čudak.
ko si v njeni družbi, poskusi zveneti povsem nagajivo in se igraj z besedami:
''opazil sem, da hodiš zelo elegantno, saj ni mogoče, da se ukvarjaš z manekenstvom??''
''slišal sem, da imajo v sosednjem baru nov sok iz lubenice, bi rada poskusila?''
''Imaš zelo nore oči? nosiš leče?''
in tako naprej, bla bla bla.......pazi, da ne zgubiš nasmeška z obraza. ob takih koplimentih, bo punci šlo kar samo na smeh.
''hm.....poskušam se spomniti kakšno šalo, da bi spet lahko videl tvoj nasmeh....''

in tudi, če te zavrne, ne ostani tam pokopan in gledat za njo, kako odhaja. rajši se še širše nasmehni in reci. ''hmmm, nisi lahka. nič zato...to me še bolj navdušuje''
verjemi mi, to jo bo zabavalo in začel jo boš privlačiti, ti pa boš pregnal sramežljivost in postal bolj zaupan vase!

upam, da si dobil kakšne nasvete in, da boš hitro zbral pogum. obveščaj me......Very Happy
Re: znaki da si punci usec. 27.7.2012 1:09
SmileOnMyFace pravi:
hehhe, vem, da so to bolj 'moški' problemi, ampak imam občutek, da ti kakšen ženski nasvet ne bo škodil.
na tvojem mestu bi jst naprej ugotovila, če je sramežljiva. potem bojo naslednji koraki lažji. Kako to narediš? nič lažjega! globoko jo poglej v oči in zadrži pogled nekaj sekund. vendar ne predolgo in ne izbulji oči, da ne bo izgledalo, kot, da buliš vanjo. če bo pogled hitro umaknila in zardela: potem ja, si ji všeč in je sramežljiva. če bo pogled zadržala na tvojih očeh: potem tudi si ji všeč in sploh ni sramežljiva. če pa te bo čudno pogledala, potem mi je žal, ne čuti posebnih občutkov do tebe Sad
po tem koraku jo začni opazovati! daj ji občutek, da si jo ogleduješ, vendar se poskusi tudi zadržati, da ji ne bo nerodno ali pa bo mislila, da si čudak.
ko si v njeni družbi, poskusi zveneti povsem nagajivo in se igraj z besedami:
''opazil sem, da hodiš zelo elegantno, saj ni mogoče, da se ukvarjaš z manekenstvom??''
''slišal sem, da imajo v sosednjem baru nov sok iz lubenice, bi rada poskusila?''
''Imaš zelo nore oči? nosiš leče?''
in tako naprej, bla bla bla.......pazi, da ne zgubiš nasmeška z obraza. ob takih koplimentih, bo punci šlo kar samo na smeh.
''hm.....poskušam se spomniti kakšno šalo, da bi spet lahko videl tvoj nasmeh....''

in tudi, če te zavrne, ne ostani tam pokopan in gledat za njo, kako odhaja. rajši se še širše nasmehni in reci. ''hmmm, nisi lahka. nič zato...to me še bolj navdušuje''
verjemi mi, to jo bo zabavalo in začel jo boš privlačiti, ti pa boš pregnal sramežljivost in postal bolj zaupan vase!

upam, da si dobil kakšne nasvete in, da boš hitro zbral pogum. obveščaj me......Very Happy
hvala za nasvete bom sporbal..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.