Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP

rokiii • Od: 10.7.2012 • Prispevkov: 3
Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP 10.7.2012 15:34
Hey folki. Uglaunem stvar je takšna, da sumim mojga fotra, da vara mojo mami. Velikrat ga ni duma in 2x sm mu slediu in sm vidu, da je k eni babi u bajto šou (ne vn s prjatli, tko kt je mami reko). No in jst bi ga zdej nekak zasledovau, da bi pač dobiu neke dokaze ane. Kje ta baba živi,vem, bajto sm že dobr prečekirou in nekak vem kje se kašen prostor nahaja. Zdej me pa zanima, če kdo ve kje lahko kašno prisluškovalno napravo dobim, pa kako jo nej u njeno bajto namestim (ali jo lahko namestim, tudi npr zuni pri oknu). Pa kamero bi rad kupu, ki pač snema ponoči in dabi snemala celo noč oz usaj do takrat, dokler ne dobim kakšnega dokaza. Na elektronko, se res NE spoznam, tko da kakršnakoli pomoč, zlo prou pride. Sicer sm že razmišlou, da bi najeu zasebnga detektiva, sam sm star šele 16, pa tut neki dost dnarja nimam, da bi ga lahko plaču.. No to je to, upam, da mi boste znal pumagat. Uživejte Wink

ps. aja pa če je kdo že kdej koga zasledovau, mu prisluškoval, nej kr puve, da zvem čimveč stvari, glede tega.
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP 11.7.2012 10:14
rokiii pravi:
Hey folki. Uglaunem stvar je takšna, da sumim mojga fotra, da vara mojo mami. Velikrat ga ni duma in 2x sm mu slediu in sm vidu, da je k eni babi u bajto šou (ne vn s prjatli, tko kt je mami reko). No in jst bi ga zdej nekak zasledovau, da bi pač dobiu neke dokaze ane. Kje ta baba živi,vem, bajto sm že dobr prečekirou in nekak vem kje se kašen prostor nahaja. Zdej me pa zanima, če kdo ve kje lahko kašno prisluškovalno napravo dobim, pa kako jo nej u njeno bajto namestim (ali jo lahko namestim, tudi npr zuni pri oknu). Pa kamero bi rad kupu, ki pač snema ponoči in dabi snemala celo noč oz usaj do takrat, dokler ne dobim kakšnega dokaza. Na elektronko, se res NE spoznam, tko da kakršnakoli pomoč, zlo prou pride. Sicer sm že razmišlou, da bi najeu zasebnga detektiva, sam sm star šele 16, pa tut neki dost dnarja nimam, da bi ga lahko plaču.. No to je to, upam, da mi boste znal pumagat. Uživejte Wink

ps. aja pa če je kdo že kdej koga zasledovau, mu prisluškoval, nej kr puve, da zvem čimveč stvari, glede tega.

Kaj, če bi ti to poenostvau..in bi doma, k boste usi skupej načeu tale pogovor o tem..kr lahko, da tut nimaš prou..in je škoda dnarja pol...raj se doma pogovorte..al se pa s fotram na samem zmen..in, če je res..mu povej, da če nebo nehou varat, da boš pač povedou mami.
Ej, sori sam ful nism za tele stvari ampak še zmer upam, da sm kej pomagala. Smile
rokiii • Od: 10.7.2012 • Prispevkov: 3
Re: Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP 11.7.2012 20:27
Mias pravi:
rokiii pravi:

Kaj, če bi ti to poenostvau..in bi doma, k boste usi skupej načeu tale pogovor o tem..kr lahko, da tut nimaš prou..in je škoda dnarja pol...raj se doma pogovorte..al se pa s fotram na samem zmen..in, če je res..mu povej, da če nebo nehou varat, da boš pač povedou mami.
Ej, sori sam ful nism za tele stvari ampak še zmer upam, da sm kej pomagala. Smile

Hvala za nasvet, sam sm mu že reko. Njegova reakcija: Veš Rok, tole pa ni tvoja stvar. Mi2 z mami že veva kako in kaj, tako da se ne umešavaj.

Tko da, če nebi neki meu z uno babo, mi zihr nebi tega reko, ker tok ga pa že poznam, tko da.. :/ Hvala usen! Smile
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
... 12.7.2012 18:40
evo eno spletno stran ka majo velik od prisluškovalnih naprav do skritih kamerc
[link]
no če ti bo kej pomagal... pa velik streče Wink
tiasq • Od: 9.7.2012 • Prispevkov: 49
Re: ... 12.7.2012 19:33
--

Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:52; skupaj popravljeno 1 krat
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP 13.7.2012 0:58
ti reci fotru da boš mami povedal, če ti noče razložit vsega. pač če to onadva vesta oba, se prepričaj o tem.

ubistvu res ni tvoja stvar to. in ni treba to TEBI reševat in dokazovat, ne se it detektiva če to nisi. ti enostavno povej kar sumiš, pa je to to. onadva bosta že rešila problem. je pa pravilno da veš da je to narobe in da si pripravljen reagirat.

lahko tudi samo mami poveš kaj sumiš, odločitev je potem njena. tebi se ni treba sekirat.

mi je pa žal zate da izveš take stvari. mene bi zelo potrlo če bi zvedel take stvari od svojih. amapk, močen moraš bit, od slabih izkušenj, ko so mimo, imaš samo koristi Wink

lp pa srečno
best • Od: 21.6.2012 • Prispevkov: 86
Re: Prisluškovanje, snemanje, vohunjenje na splošno - HELP 13.7.2012 11:02
Za začetek lahko samo z dalnogledom opazuje da boš bolje videv.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.