ko se ublečt za valeto?• Petarda.
• Od: 1.11.2008
ko se ublečt za valeto?
13.4.2009 19:56
mene zanima..ko ste ble ve ublečene za valetoo oz. še boste? =) • pupaa94
• Od: 15.3.2009
Re: ko se ublečt za valeto?
14.4.2009 15:32
oo dej neumenji jst nimam pojma ful je tžko s eudločt sploh pa pr ns folk ful pretirava zdej s eneki menjo da bi mel dvojne ubleke za valeto pa d bi se tm na hitr problekl pol sam mislm halo kr neki no k res ane hip hop mamo pa četvorko in zdej s eprtužujejo d nemorjo v elegantnih ublekah plesat hip hop pa take in hočjo še ene posebne ubleke zato sam kr neki no bv čist.. • Confused
• Od: 11.4.2009
Re: ko se ublečt za valeto?
14.4.2009 20:15
Js mam tako u izi črno oblekco, zdej morem najt še pa sam kake fajne čevle Pol bom mela še pa kako dolgo šajn verižico Brezveze se mi zdi dajat zlo velik dnarja za eno obleko, ki jo maš pol enx gor. Vedno je fajn pogledat da jo boš še kdaj lahka meu gor. No, usaj js tk mislim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.