Tablete za prestavitev menstruacije - NUJNO!!!!!

Drew • Od: 4.5.2012 • Prispevkov: 14
Tablete za prestavitev menstruacije - NUJNO!!!!! 31.7.2012 18:13
Heeeej! Mi gremo 18.8. na morje. Menstruacijo dobim v vsakem primeru al na 20, al na 16 dni v vsakem primeru jo dobim tu okoli. Stara sem 13 let ne pa me zanima :

-če je dobro jemat te tablete za predstavitev menstruacije?
- kolko ste stare, pa če ste jih že vzele?

Ker nevem kaj naj nardim. Ker največja fora je v tem ne da gremo na morje 1x na 3 leta pa še to smo ponavadi hodli v Slovenijo -.- zaj pa gremo končno nekam na Hrvaško..

Ker ona v lekarni jih ne priporoča ker kao nevem no neki hormoni se pa neki..

Hvalaaaa
mashy • Od: 31.3.2009 • Prispevkov: 4
Re: Tablete za prestavitev menstruacije - NUJNO!!!!! 31.7.2012 20:31
jst sm jih uzela samo enkrat ko smo šli na morje stara sm bla pa 15 let. Smile nism mela nobenih posebnih problemou sam k sm jih nehala jemat sm mela pol en dan full krče ampak je lekadol pomagu in je blo naprej use normalno. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.