vooonj ?

nikk • Od: 29.5.2009 • Prispevkov: 23
vooonj ? 11.10.2009 22:10
okej. ludi. there is a problem.
ko tak objemem prijatlco, al pa sm kje blizu sošolke, skratka, kogarkoli. že na KM zavoham njegov lep vonj, usak lepo diši.
ampak meni se zdi da js ne! nwm kak mojim sošolkam rata da majo tok km lep vonj kr vem da se nobena ne parfumira...
mi lohk povete kako finto kak nj si nrdim tak vonj ? tut če uporabm parfum ta ne zdrži ceu dan al pa usaj dokler sem u šoli . sej veste da ne.
help! Rolling Eyes Sad
PlatonicLove • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 1
Re: vooonj ? 11.10.2009 22:24
uporabi deodorant:)
Re: vooonj ? 12.10.2009 6:56
ne zdrži cel cajt sploh pa ne oddaja tko močnega vonja Surprised
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: vooonj ? 12.10.2009 13:35
jah pr men je tko...jz k se tuširam se po tuširanji namažem z lotionom za telo
(kokos)...potem uporabim dezodorant(limona)...potem pa še parfum po oblačilih sam nesmeš dat preveč kr boš pol smrdela...za konec si dam na lase tist pantene za kodre...drgač pa za oblačila da dišijo je odvisno od tega kter mehčalec uporabimo....upam da sm kej pomagala Very Happy
Re: vooonj ? 12.10.2009 13:38
uau hvala Very Happy
pa kaj se to tuširaš tudi zjutraj ? jas se samo zvečer pa glih zaradi vonja bi se mogoče tudi zju3 pa bi pač potrpela & vstala 10 min prej čeprav jas RADA spim ... Very Happy
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: vooonj ? 12.10.2009 17:08
ja zvečer in zjutri...lase si sicer sam zvečer da ni treba sušit....drgač pa ja zjutri da pol čez dan dišiš pa si čist sveža tko hehe...
Re: vooonj ? 12.10.2009 21:11
hualaaa ti Very Happy
pika_poka • Od: 26.9.2009 • Prispevkov: 6
Re: vooonj ? 12.10.2009 21:20
jaz uporabljam deodorandni kamen Wink

[link]

meni zelo pomaga Wink
je pa brez vonja, kar mi je zelo všeč, da se vonj deodoranta ne meša z vonjem parfuma.
meni se zdi zelo prijetno, da tako fant kot punca lepo dišita Very Happy
včasih se tudi meni zdi, da moj parfum sploh več ne drži, ampak je pa res, da ga dostikrat zavohajo drugi.
Uporabljam pa parfum I love love od moschina. Ima vonj po citrusih (moj najljubši Wink ) drugače pa so parfumi znamke moschino zelo obstojni. Very Happy
Re: vooonj ? 13.10.2009 14:42
aaaaa Very Happy jas uporablam različne npr. ot kate moss mam enega.. pa playboy black for woman Very Happy
hwala vam Razz
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: vooonj ? 13.10.2009 19:16
kee lahka prideš du mene pa te jst povoham :Pvalda da ti tut dišiš sam si že preveč navajena svojega vonja.....(če misliš u naravnem vonju) Very Happy
Re: vooonj ? 13.10.2009 19:37
hahahahahahahah okii pa pridem Razz se mi zdi da res ne :S mislim dva metra je stran od mene pa jo voham. malo sem čudna ja. ampak dejansko se mi zdi da jas sploh nimam kakega posebnega vonja vsaj ne takega ki bi na daleč dišau Rolling Eyes
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: vooonj ? 14.10.2009 20:05
nikk pravi:
okej. ludi. there is a problem.
ko tak objemem prijatlco, al pa sm kje blizu sošolke, skratka, kogarkoli. že na KM zavoham njegov lep vonj, usak lepo diši.
ampak meni se zdi da js ne! nwm kak mojim sošolkam rata da majo tok km lep vonj kr vem da se nobena ne parfumira...
mi lohk povete kako finto kak nj si nrdim tak vonj ? tut če uporabm parfum ta ne zdrži ceu dan al pa usaj dokler sem u šoli . sej veste da ne.
help! Rolling Eyes Sad

Ja, veš, da imajo punce vedno par smink, lakov, maskar in podobno, potem pa zraven dodaj še nek deodorant ter parfum, samo ne pretiravaj, ker to ne diši ne puncam in ne fantom.
Re: vooonj ? 17.10.2009 10:03
hvala vam vsem za nasvete Very Happy sm se odločla upoštevat nasvet od kokos & mam kokosovo mleko (Balea) Very Happy pa nov deodorant sm si kupla, oni modri od Rexone na kroglco.
Mene samo zanima a ve date najprej mleko, pol deodorant & še parfum ? pa še ma vsako drugačn vonj a se vam ne križa use skup??
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: vooonj ? 17.10.2009 14:40
uporabi iste izdelke.ne Smile
čeprou men je ša najbolše vonj mešano vanilija&kokos&med Smile
Alinska • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 40
Re: vooonj ? 26.7.2012 11:09
Jst se po tuširanju namažem z body losjonom in mal nadišavim s cenejšo toaletno vodo in je kul, lepo drži skor do konca pouka. Ful mi diši od Bruno Banani pa mam za kr neki časa. V Tuš drogerijah jo dobiš ful cenej, če si jo določiš kot najljubši izdelk in pol zabeležijo to na njihovo kartico.
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: vooonj ? 26.7.2012 20:57
Čist možno je tudi, da vohaš prašek in mehčalec, s katerim imajo oprana oblačila. Imajo zelo specifične vonje, in jaz za najbližjih ih nekaj ljudi ki ne živijo z mano točno vem, kakšen vonj imajo njihova oblačila. Imajo ga tudi tvoja, ampak ga ne zaznaš, ker si ves čas obkrožena z njim. Smile
bl00dyhell • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 38
Re: vooonj ? 28.7.2012 23:59
to je res čist odvisno od posameznika. men nekateri ljudje ful dišijo in bi jih lahko vohala tut po cele dneve :D pri nekaterih spet nimam filinga da majo vonj...mogoče samo mislš, da ti ne dišiš? men prjatlce velikrat rečejo kaj delam, da tok dišim (ne uporablam nobenih deodorantou, parfumou,...) jst pa se npr. tega sploh ne zavedam kakšn vonj mam. mogoče je pri teb isto ;)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.