Pošilja mi mešane signale!• t123
• Od: 27.11.2011
Pošilja mi mešane signale!
23.11.2012 17:16
zdravo
usec mi je en tip ko je res ful dobr pac hodima na isti solo pa sn ga js zanc dodala na fb-ju pa tko drug dan me je pa pozdravu ko smo sli iz ucilne on je pa sedeu tam pred njo ampak js tega nisn cula pol mi je prijatlca povedala. in zdej usakic ko ga vidim zlo pogleda, sam pol pa ko me pa recimo naslednic vidi se pa obrne u drugo stran pa gre stran od mene, ucasih pa tko lepo pogleda. in zdej ne vem a sm mu usec al ka? posila zlo mesane signale hvala • teich1596
• Od: 1.2.2010
Re: Pošilja mi mešane signale!
23.11.2012 20:49
ja verjetno je neki na tem:D
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
23.11.2012 21:04
js bi bla na tvojem mestu zlo pozorna katerih znakov je več in kateri so bolj iskreni in pol presodla, kake občutke doživlja • Pačupa
• Od: 7.5.2010
25.11.2012 13:45
Včasih ni ''obrat in beg'' slabo znamenje. V glavi se mu lahko odvija: la la la hodim po hodniku, u lej t123 la la, šit t123!! šit šit, me je vidla? šit šit, aaaaaaa tisti občutek v trebuhu ko vidiš nekoga ki ti je všeč a se z njim nočeš pogovarjat ali pogledat ali podobno, aaaaaaa. Toraj možen opis kaj se mu dogaja v glavi. Kaj sem hotel povedat je, da smo ljudje zanimiva bitja. Iz pradavnine se nam je ohranil tako rečeni boj ali beg. Toraj v recimo stresnih situacijah ima človek možnost ''boja'' ali ''bega''. Toraj se bo boril ali bo bežal in ta fant pomoje nezavedno uporablja taktiko bega. Tako da bi rekel, da si mu všeč če gledamo tako ampak ti ne morem tega 100% zagotoviti. Tako da zberi pogum in mu kaj reči ali ga povabi na pijačo in bo odgovor jasen. Najlažji način kako dobiti odgovor je vprašati vprašanje._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • t123
• Od: 27.11.2011
25.11.2012 13:56
hvala za odgovore. pačupa ja to je vrjetno res ampak so ga moje prijatlce sla na ask-u sprasvat ce mu je kera usec pa so bli sami negativni odgovori. ne vem a noče priznat al je res tk
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
25.11.2012 19:17
Mogoč si ni čis na jasnem...alpa, je pogruntu, da ga to sprašujejo zarad tebe in je jasno da odgovoru ne. če ti je všeč...flirti z njim....če mu boš vračala poglede bo zihr bol pogumen ratu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.