Sicer sva si všeč, ampak tukaj je še njegova bivša

ursk4 • Od: 16.7.2012 • Prispevkov: 11
Sicer sva si všeč, ampak tukaj je še njegova bivša 27.11.2012 21:11
No en tip pač iz devetega razreda ( js sm osmi ) pač mi je ful ušeč pa se mi ž celo leto tk smeji pa me gleda pa se pogovarjama pa zafrkavama pa učera je on mene objev pa me je pol na facebooku prosu za telefonsko pa sm mu jo dala pa sma se ful menla pa tk o vsem ane . Pač in danc je en sošolc men reku da je on reku da itak ni nobene dobre punce pri nas in pa da bi mogoč mene zapecu . In pač ja nevem če je res al ne . Sploh nevem če sm mu ušeč zarad tega kar je sošolcu reku . Je pa res pač da sma si smse pisala danes skos med poukom in pol je en njegov frend po koncu pouka sm js tk dol pršla u avlo pa on z svojimi frendi pa je sm pogledala telefon pa sm vidla da mi je sms napisu pa sm ga pogledla pa se zasmejala pol sm šla pa do ene frendice in je prišel njegov frend mimo in je začel naj grem tja in zakaj se ne pogovarjama pol sm šla tja pa je rek adijo pa se mi nasmejal pa je rekel nejgov frend ko bomo prišli do novga dele šole si bota pa že pisala smse. in pač je en problem seveda kr njegova bivša punca je moja sošolka in je res prasica in je res lepa pa on ji skos lajka slike pa tk . Pač js nevem ka naj zaj pa al sm mu ušeč al ne ? Smile
Help please Embarassed
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: Sicer sva si všeč, ampak tukaj je še njegova bivša 27.11.2012 21:17
ej svetujem ti da se ne ubadaš z temi mačoti k sam gledajo kerga bojo zapecal...sam lahka da ni tak. mau puglej druge mugoč se najde kkšn k ni tak in k je tut lep Wink
ursk4 • Od: 16.7.2012 • Prispevkov: 11
Re: Sicer sva si všeč, ampak tukaj je še njegova bivša 27.11.2012 21:21
hvala Smile
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: Sicer sva si všeč, ampak tukaj je še njegova bivša 28.11.2012 16:23
js pa mislm da bi mu mogla dat priložnost.. niso usi fantje isti, veš. vseeno pa se ne naveži preveč, če se bo pol izkazu kot ****č. sam nemorš zj kr sklepat da je, give him a chance. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.