prosim pomagaj- nenavadna težava

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
prosim pomagaj- nenavadna težava 8.7.2012 12:09
Zdravo Smile Jest vam po nardila klele eno zlo čudno spoved vi mi pa povejte svoje mnenje na use kar se je zgodil x) Pred kratkim na neki zabavi sem spoznala fanta s katerim sva se poljubljala in objemala zgolj iz zabave. Naslednji dan mi je poslal sms in sva se pogovarjala tako še 2 dni s prijatelji smo se zmenili da se gremo skupaj kopat. S fantom sva se res ujela in povabil me je k sebi domou med drugim sva imela tudi že spolne odnose , saj si res zaupava, predstavil me je tudi že svojim staršem. Včeraj pa se mi je zgodilo nekaj neobrazložljivega. S fantom sva ležala na moji postelji in gledala film ko se je končau me je nežno poljubljau po vratu in rekel da se mi lahko posveti če si želim. Najbolj neverjetno se mi je pa zdelo to da je rekel da on res ni pri volji (za sex) danes vendar uživa ob tem ko gleda mene med tem ko uživam. Tako je ležal na meni gledala sva se v oči in mi je rekel da si nemorem predstavljat kako rad me ima. Ob tem so se mi po obrazu ulile solze. Sprva je mislil da je on kriv, da je naredil kaj narobe medtem ko se je z menoj igral a sm imela velik problem da sm mu povedala da so to bile bolj solze sreče in ne žalosti. Ševedno mi ni jasno zakaj se mi je to zgodilo .. po tem dogodku mi je bilo res neprijetno fant mi je rekel naj se ne sekiram a nevem kaj si v resnici o vsem tem misli?

(po moji teoriji so bile to solze presenečenja ker sem bila prepričana da me bo fant bolj kot ne izkoristil in nato zapustil tako so mi rekle tudi njegove prijateljice jaz pa imam občutek da me ima resnično rad a se bojim da to ni res in me bo na koncu le močno prizadel Sad
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: prosim pomagaj- nenavadna težava 8.7.2012 14:33
bod prepričana u to da te ma rd, al ga pa pust. če mene uprašaš je bit u zvezi, pr kateri prčakujš da nau trajala doug, brezveze bit. moje mnenje no..
fashionista • Od: 8.7.2012 • Prispevkov: 2
Nasvet 8.7.2012 14:43
Če si mu do sedaj zaupala ti svetujem,da se čisto prepustiš ljubezni in se ne sekiraš.Ne skrbi če se na koncu ne bo izšlo,nekaj časa boš bila objakana kasneje pa se bo v tvojem življenju pojavil nov fant.

P.S : Mislim da si potočila solze zaradi tvojih občutkov ki jih še nisi doživela oz. ker so te njegove besede ganile.

Wink
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: prosim pomagaj- nenavadna težava 8.7.2012 22:39
Hvala obema:) sm se odločila da mu bom vrjela ne glede kaj drugi pravjo ker ga mam nepredstavljivo rada in če me fnt prpau do tega da jočem od sreče že more bit neke na tem Smile better to have ohh wells then what ifs in your life right ;P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.