Naj Rap Komadi
• SaRxjdk2
• Od: 6.12.2011
Naj Rap Komadi
27.2.2012 23:01
Napište kakšne dobre rap komade, k jih radi poslušate..tuki jih mam enih par :
Alyo - povej mi, vse za to ljubezen, nate pozabu nebom, pa te vidu bom kdaj Adam Velič - Ostal sem sam, a ne vidiš še, to je moj lajf, beat srca Erik - svet je moj Trkaj, Zlatko, Mirko, Omar - ni več tko, mi je žal, vse se vrača M Trsta - trenutek iz sanj Nikolovski - Jzz in ti, sanju sm Smayo in Nekromant - pišem pesem zate, le ena, hope, pismo nikomur, brez mene ti bo lažje 50 cent - candy shop Eminem - lose yourself, love you more Nanni - listen to your heart, zato ker te mam rada, vse pomeniš mi Neža Devčič - nora nate Luka - pust da se zgodi Kowk ft. Bina - vse bo okej • Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Naj Rap Komadi
28.2.2012 19:18
Rap rules čeprav bi tole bolj pod glasbo pasalo.. Naj rap komadi:
Challe Salle-Rap je u Modi Pat-Kaj ti Manjka Hodža-Sreča pride pa gre Doša-Iz Ulc Lublane 2pac-Hit em Up 2pac-All eyez on me 2pac-Only God Can Judge Me Biggie Smalls-Niggaz Bleed The Game ft Lil Wayne-My Life 50 cent-What Up Gangsta Ja Rule-New York Big L-Put it on Klemen Klemen-Velik Problem + many more.. • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
28.2.2012 19:28
usi ud eminema... space bound pa where im at sta pa najbulša !
• Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
29.2.2012 14:21
unknown - probi probi, na kurac, in in in
Dičra, Jovič, Ballau - Ljubljana Jovič, Dičra, Beatnc - Vem da lohk, Dravle redords- lep pozdrav (pa komadi, teh reparjev...) challe salle, erik, dičra, zlatko, 9ka, zlatko, trkaj, klemen klemen, dakru neslovenski : mac miller lil wayne, wiz khalifa, eminem, drake, 50 cent, busta rhymes, + še velik zakon reparjev bi se najdl ;D • carry
• Od: 19.12.2009
2.3.2012 2:15
tok da ves da kar si objaula ni rap ampak je shit !
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
2.3.2012 8:56
Kaj noben ne posluša old school?? 2pac,Biggie je itq klasika, kaj pa recimo Easy E,Big L,Big Pun,GZA,Dr Dre,NWA,. Od teh novejših mi je pa ql Gucci Mane,Waka Flocka Flames,Wiz Khalifa pa Lil Boosie..
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.3.2012 19:20
mene zanima kater je un črn raper ki ma srebrno ketno okol vratu in ima hummerja?
hecam se. drugač ne poslušam rap, na kompu imam sam en rap komad in sicer run DMC - it's like that. je pa tako ob vsakem komadu kjer je ritem s ploskanjem del komada se mi obrne želodec, autotune je pa sploh katastrofa. pač moje mnenje. • ninzix
• Od: 8.7.2012
ewa wam sett rap komadow ;)
8.7.2012 10:36
owww slo : -overdose: cajt da -Mcsunny sun feat. Murat-BiT Boks -Pat- ne da se mi -TimPs n' Faaker-Ne Bom Mu Reku Ghetto,Rojeni lopov -Alyo Faaker -Greatest story ever told ,2 of markovec most wanted,Reprezent -Faaker- Meni so Eni kr eni,Kje so bankovci Alyo-Povej mi, Mama, Nariši si nasmeh na obraz,stih iz markovca -Selman-Še en dan -svegerji-ukradu sem ti avto,Jst sem swagaa -Vauks-Boys in paris -Deni feat faaker-Za moj folk -Deni_Vauks_Alyo_Faaker-daj mi samo jedan dim -Faaker n' Alyo n' timps feat vauks-moj velik kurac -Vauks feat Kimkat n' Timps n' Selman-ta filing mam najraje -Timps feat Vauks-Fejsbuk cure -Vladi iz M.C.-M.C.Podtalno -Thug Connect-Velenje -E K O-Furamo Lagano -U-Kan: Vsa ta leta,G policisti,Ulični vojak,Repoholik,Ful pijan(POSLUŠTE TA KOMAD KER JE HUD !!!) -Nemir ft.Ghet-Težki cajti -Dravle records-Lep Pozdrav -Zlatko-Ulce,Motš se -zlatko feat Nipke-Kokr kol obrnš -DriLL feat. Zofa Lipa Noka, Ringe - ŠAH MAT -Kaos Effect-Prasica,Marihuana -Vauks feat Faaker-krek n' belo -Kosta - B.I.Z. Angleška : -eazy e- boyz in the hood, real compton city g's -ice cube-why we thugs,gangsta rap made me do it,ghetto vet,Hello,Keep It Gangster,To west Coast,Your money or your life,I rep that West -WC-This is Los Angeles, Name of the streets,Paranoid,You know me,West coast Voodoo,Gangsta Nation,Terrorist Threats,Zhe gangsta,the killa and the dope Dealer,Just clownin,let it Reign -Snooop Dogg-We da West,Vato,smoke weed everyday,sweat,young wild ane free,Gin and Juice,Who am i. -2pac-ghetto gospel,dear mama,2of Amerikaz most wanted,California love,gangsta paradise,Hail mary,Keep ya hand up,hit em up,gangster party,Killuminati -Biggie-Juicy,Hypnotize,Fuck you -Snoop Dogg feat Dr.DRE - Let me ride/still Dre -The game-Put you on the game,Dope Boys,Pot of gold Cunninlynguists-Mic like a memory,Missing children,**** -Diabolic feat. Immortal Technique - Frontlines -Dope D.O.D. - What happened -FOREIGN BEGGARS & NOISIA 'CONTACT' -Eyedea & Abilities - Kept -Prolific - Bad Faith -Q strange-Heroin,Slap dat hoe,murder kill,Coke slut,sick shit,Drifter Srbski ali Hrvaški : -Double D -ghetto zvezda - Kraljevski Crew -Ljubljanska dolina,Koka -Sha - Niko Niko -Kid pex-Perestroika -Deniro Ft. Rolex -Problem -Ajzea-Kucke -Crni feat. Stru - Ovo nije rap ČE hočte še rapa sam rečte hehe • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.7.2012 11:50
fudex, čale sale, manče pa tti_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • ninzix
owww
8.7.2012 21:02
ej am underberg a to si ti men pisu al keri drugi haha • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.7.2012 21:06
2pac - Unconditional love!
2pac - Ghetto Gospel! Murat&Jose - Od ljudi za ljudi • underberg
Re: owww
9.7.2012 0:43
ninzix pravi:ej am underberg a to si ti men pisu al keri drugi haha
to sm js napisu kiri so taglavni reperji • mapleleaf
• Od: 15.9.2010
9.7.2012 11:21
The Coup - Fat Cats and Bigga Fish
Method Man - Huh Uh Outlawz - Real talk Roy Jones - Can't be touched L.O.D - Beez like that Makaveli - Blasphemy Big L - How will I make it Hopsin - Ill mind of hopsin 4, Nocturnal rainbows, Sag my pants Biggie - Notorious, machine gun funk, i got a story to tell DMX- where tha hood at, ruff ryders anthem, party up, slippin onyx - conspiracy ajs nigrutin ft. mikri - rokaj snimaj Method man, Redman and damian marley - lyrical 44 psycho realm - drug addict jay z - i cant get wit that (1994) gang starr - my steez tupac (realno usi komadi) nas- I can reks - say goodnight produced by dj premier epmd - tha joint method man, redman - da rockwilder dmx. ft tupac - who we be (prirejeno) westside connection - gangsta nation o.c. KRS M.O.P. cypress hill mobb deep upam da sm kej pomagala če hočte več komadou piš zasebca • hanaHANA
• Od: 12.6.2011
9.7.2012 13:31
najača sta mrigs pa ghet drgač 2pac je pa najači od najačih • underberg
9.7.2012 19:20
hanaHANA pravi:najača sta mrigs pa ghet drgač 2pac je pa najači od najačih
ziher si velenčanka _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • ninzix
10.7.2012 9:18
hanaHANA pravi:najača sta mrigs pa ghet drgač 2pac je pa najači od najačih
ow ahh ghet ma dobre komade mrigo pa tud sam men je najboljš nipke al pa u-kan drgač pa ja 2pac je še oldskul pa pol še M.E.T.H.O.D. MAN in podobnoo • Soundbox
• Od: 23.11.2009
11.7.2012 2:01
hahahahahahahahhaaha
|
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.