menstruacija-problemmm• nelci
• Od: 5.2.2012
menstruacija-problemmm
9.7.2012 21:23
haj.
mene pa neki ful zanima.. zdj nwm al pretiravam al ne sam bolš je da uprašam da me ne bo preveč skrbelo pač js že mam menso 1 leto pa pou. in zadnje čase pač se mi je že mal uskladila. in zmeri sem jo imela povprečno na 23 ali pa 24 dni. zdaj je že pa nimam cel mesec in pol..! al je kej narobe z mano al se je to že komu nardilo, al je to čist kj običajnega?? • Maiko
• Od: 9.11.2010
• Kraj: Novo mesto.
Re: menstruacija-problemmm
9.7.2012 22:10
Ah, to je čist normalno, mn se sekeraš prej bo pršla. Drugo pa je, če si mela nezaščiten spolni odnos, kr pa najbrš tut ni blo, kr tega nisi omenila. • nezika92
• Od: 14.5.2012
9.7.2012 22:18
Ne se bat. Jas dokler nisem začela jemati kon. tabletk ni bila nikoli vsak mesec. Še posebaj ker jo imaš le eno leto in pol naj te ne skrbi, tako kot je rekel Maiko bo že prišla samo ne sekiraj se. čavči• nelci
• Od: 5.2.2012
9.7.2012 22:27
nism še mela spolnih odnosov pa nč sam mal me je pa že začelo skrbet hehe • nezika92
• Od: 14.5.2012
9.7.2012 23:09
Heh ni panike. Za to so forumi, vsekakor pa ti priporočam če si stara +16 da greš po tabletke, sicer 'baje' niso ok za punce ki so stare manj kot 17. čavči=)
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.