a mi mahka kak piki prosim pomaga?!? plizzz
• DevilEvil
• Od: 7.11.2011
a mi mahka kak piki prosim pomaga?!? plizzz
16.6.2012 23:15
Pac stos je u tem ; stara sm tolk d grem po pocitncah u 8. class..pac moja bff se z mascaro maze ze od 4. classa dalje..men pa se zdj ne pustijo.. • missvampire
• Od: 15.11.2010
Re: a mi mahka kak piki prosim pomaga?!? plizzz
16.6.2012 23:23
joooj. punca verjameš al ne fantom so ušeč naravna dekleta.in če ne boš nosila maskare ziher ne boš umrla. ličila v 7. razredu res niso potrebna. mamico lahko pa na lep način probaš prepirčat da si že dovolj stara, da te to zanima in jo uprašaš za kakšen nasvet o ličenju. Ji lepo poveš da bi rada poizkusila in seveda ne pretiravaš. + moreš se znat LEPO naličit drugače bo use izpadlo zelo narobe. Če boš govorila z mami, jo uprašala za nasvet in mogoče celo da ti kupi ličila, te nekaj nauči ti bo bolj zaupala. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
17.6.2012 0:07
Povej svoji mamici, da se časi pač spreminjajo in da se vse mlajše generacije bolj zgodi začnejo mazat. Čeprov sm jst mnenja, da v 7. razredu se pa res še na rabš ličil. Ampak če že hočš, potem ne pretiravaj. • annchx3
• Od: 29.5.2011
17.6.2012 11:40
najprej PROSIM vadi ličenje. kr če se namažeš kot da greš na noč čarounic, potem jasno da ti starši ne dovolijo. pa ne pretiravi z ličili. js sm prepričana da maš lepo kožo, zato ti ni treba skrivat obraza pod eno kilo make upa. namaž se tako, da se polepšaš, ne pa da zakriješ še tist lepega kar maš.
[link] če se misliš tkole namazat, pol brezveze da sploh upaš da ti bo mami pustila [ali ati.]. [link] če se boš pa tkole namazala, boš pa verjetno lahko šla taka iz hiše. kr tole je lepo, preprosto in ni preveč. drgač pa lej. en dan pred šolo se LEPO in DISKRETNO namaž, nevem samo z maskaro pa mal lip glosa in če mama nebo opazla, pol veš da si zmagala. če pa bo opazla, ji bo pa pomoje tko al tko ušeč, kr bo diskretno in te bo sam polepšal. če ji pa nebo ušeč, pol pa nwem. še pa mal počaki, sej si pa le komi 7i razred končala. • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.6.2012 21:49
ne vidm razloga zakaj bi se ti zdel to tok zlo pomembno.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.