Lasje, barvanje...NA POMOČ !• Mias
• Od: 18.3.2012
Lasje, barvanje...NA POMOČ !
25.6.2012 15:22
Evo, jst mam pa rahlo veliko krizo..
In sicer..mam rjave lase in pred kratkim sm si šla blond pramene dat..in zdj si res ne želim več met pramenou in edina rešiteu, ki jo vidm je to, da se grem pobarvat..in to na barvo, ki bo čim bolj podobna moji narauni barvi, da se pač čez čas nebo vidl narastka. In bi najraj uporabila tole barvo: [link] Tok, da prosm za mnenja in pomoč. :S • T3jchk
• Od: 26.6.2012
Re: Lasje, barvanje...NA POMOČ !
3.7.2012 14:48
Jaz sem mela tudi enkrat polhn kufer pramenov in me je prijelo imeti rjave lase, sem si pa dala gor tole [link] pa je ful dobr izpadl, tko dost naravno. Dobiš pa v Mullerju, v DMu ne prodajajo teh barv.
• smileyface01
• Od: 13.6.2012
3.7.2012 15:27
js k sm se hotla prefrbt sm sla u muller pa tm mas use ful dobr zrihtan od barve prve stopne do trete. najbols je it u muller pa upras kksno prodajalko katera je najbolsa al pa pejt s frendico k se je ze barvala. • T3jchk
• Od: 26.6.2012
3.7.2012 15:42
AL pa eventuelno kakšen preliv, ker preliv ima funkcijo, da zapira lase, barva jih pa odpira in to pomen, da se potem barva prej spere. Good luck • Mias
15.7.2012 14:08
T3jchk pravi:Jaz sem mela tudi enkrat polhn kufer pramenov in me je prijelo imeti rjave lase, sem si pa dala gor tole [link] pa je ful dobr izpadl, tko dost naravno. Dobiš pa v Mullerju, v DMu ne prodajajo teh barv.
Ja sam zdej je pa problem, da bo mogla nekok do Mullerja prit..kr nism tok bliz in nekak negrem usak mesec u Lublano. :S Hvala useen. • Anjica
• Od: 16.2.2012
15.7.2012 16:58
Prelivi so najbolši pr takih stvareh • Mias
15.7.2012 17:01
Anjica pravi:Prelivi so najbolši pr takih stvareh
A preliu je tist k pol sam spereš dol? xD • Anamaria22
• Od: 19.2.2012
15.7.2012 19:03
ja preliv je tisti ko se spere.sam obstajo pa tt prelivi ko se ne sperejo in to so uni loreal paris k so najdražji tko da previdno pri nakupovanju prelivov in usega tega[/list][/quote]
• Mias
15.7.2012 21:03
Anamaria22 pravi:ja preliv je tisti ko se spere.sam obstajo pa tt prelivi ko se ne sperejo in to so uni loreal paris k so najdražji tko da previdno pri nakupovanju prelivov in usega tega[/list]
[/quote]
Ja jst nočem, da se mi spere dol.? O.o In ne mislm dat ceuga bogastva zato, kr drgač bi šla itak k frizerju na razbarvanje. Pomojm se bom prebarvala kar z Palette mousse color, kr je naljažje pa pocen. Hvala drgač • Alinska
• Od: 27.6.2012
26.7.2012 10:50
Ja preliv se ti seveda spira. Jaz sem si dala gor barvo isto od Subrine, samo ne od tiste linije, k je ena pisala, ampak Supreme. Mislm, d so nedolg nazaj še dodal ful enih odtenkov. Stala je 4,5? v Tušu če si zbereš te barve kot najljubši izdelek na Tuš kartico. No to ma mami čez. U glaunem do sredine septembra bo veljala ta cena na kartico, kar se mi zdi res pocen, ker pr frizerju sem pa vsakič dala 50?. Aja odtenek mam pa topli cimet - ekola [link]
• Alinska
26.7.2012 10:51
Ja preliv se ti seveda spira. Jaz sem si dala gor barvo isto od Subrine, samo ne od tiste linije, k je ena pisala, ampak Supreme. Mislm, d so nedolg nazaj še dodal ful enih odtenkov. Stala je 4,5? v Tušu če si zbereš te barve kot najljubši izdelek na Tuš kartico. No to ma mami čez. U glaunem do sredine septembra bo veljala ta cena na kartico, kar se mi zdi res pocen, ker pr frizerju sem pa vsakič dala 50?. Aja odtenek mam pa topli cimet
• Alinska
26.7.2012 10:52
Ja preliv se ti seveda spira. Jaz sem si dala gor barvo isto od Subrine, samo ne od tiste linije, k je ena pisala, ampak Supreme. Mislm, d so nedolg nazaj še dodal ful enih odtenkov. Stala je 4,5? v Tušu če si zbereš te barve kot najljubši izdelek na Tuš kartico. No to ma mami čez. U glaunem do sredine septembra bo veljala ta cena na kartico, kar se mi zdi res pocen, ker pr frizerju sem pa vsakič dala 50?. Aja odtenek mam pa topli cimet - ekola [link]
• Alinska
26.7.2012 10:53
Ja preliv se ti seveda spira. Jaz sem si dala gor barvo isto od Subrine, samo ne od tiste linije, k je ena pisala, ampak Supreme. Mislm, d so nedolg nazaj še dodal ful enih odtenkov. Stala je 4,5? v Tušu če si zbereš te barve kot najljubši izdelek na Tuš kartico. No to ma mami čez. U glaunem do sredine septembra bo veljala ta cena na kartico, kar se mi zdi res pocen, ker pr frizerju sem pa vsakič dala 50?
• Alinska
26.7.2012 10:54
Ja preliv se ti seveda spira. Jaz sem si dala gor barvo isto od Subrine, samo ne od tiste linije, k je ena pisala, ampak Supreme. Mislm, d so nedolg nazaj še dodal ful enih odtenkov. Stala je 4,5? v Tušu če si zbereš te barve kot najljubši izdelek na kartico. No to ma mami čez. U glaunem do sredine septembra bo veljala ta cena na kartico, kar se mi zdi res pocen, ker pr frizerju sem pa vsakič dala 50?
• Alinska
26.7.2012 10:57
O bed, kokrat mi je objavl 1 poust :\ Neka napaka je na forumu
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.