Prebri ? (:

ursk4 • Od: 16.7.2012 • Prispevkov: 11
Prebri ? (: 1.8.2012 12:40
Stara sem 12 let , 13 bom septembra Very Happy Velika sem 167 in imam 59 kil to je verjetno idealna teža in tudi moja postava je lepa razen tega da imam velike boke . Treniram plavanje in moj trener mi je že dolgo časa nazaj rekel da moram shujšat za 6 kil . Zadovoljna sem z svojo postavo razen z boki in pač rada bi izgubila maščobo okoli bokov pa na zadnjem delu hrbta . In me zanima če kdo ve za kako hitro dieto , ki učinkuje hitro ? Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prebri ? (: 1.8.2012 17:16
telovadba Smile plavaj še naprej. čim bolj Razz

hujšanje samo na enem delu telesa NI MOŽNO Wink hujšaš lahko samo po celem telesu. navadno je okoli trebuha maščoba najbolj čvrsta, tako da se tam nazadnje izgubi.

z dieto ne hujšaš!! z dieto preprečiš da bi se zredila.

jej beljakovinsko hrano in manj mastne hrane. zdrave maščobe jej (oreški, ribe).

jej po več manjših obrokov na dan, da telo porablja hranilne snovi sproti in jih ne nalaga v rezervo (maščobo).

pij velik vode. hitrejša presnova, bolje bo za organizem in počasneje se boš redila, ker telo bolj učinkovito porablja snovi. jej tudi sadje in zelenjavo.

to je to Smile

zdravo hujšanje je počasno. vzemi si čas. če trener pravi da moraš v 1 tednu, mesecu shujšat, ga od*ebi ker je slab trener in ga ne briga za zdravje, ki je vedno PRVO.

v nekaj mesecih bi morala shujšat na želeno težo. če ne boš, si ali spustila ali zanemarila kakšno stvar, ali pa enostavno ni maščob oz. je masa drugačna in ne maščobna Smile

ni vse v kilah, pač pa v tem koliko kil je česa Smile

zdravo naprej in srečno pri plavanju Wink
ursk4 • Od: 16.7.2012 • Prispevkov: 11
Re: Prebri ? (: 1.8.2012 20:13
O res hvala Very Happy To mi bo zelo pomagalo Exclamation Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.