illuminati

theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
illuminati 5.7.2012 16:03
Kaj za vraga je illuminati in kua dafaq majo chris brown, eminem in ostali z tem?

Vem da je to neka skupina, ki "nadzira" ceu svet (medije, bančništvo, politiko)... Ampak rada bi vedla mal več o tem... pa čimbolj po domače razložte.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: illuminati 5.7.2012 16:55
tle nima noben pojma o tem Wink
raj si poguglej pa pa po jutubu počekiri, boš več zvedla.

drgač pa kris braun pa te nimajo nč stem.

kanye west, rihanna, jay z in ostali so tle zravn pa vsi te New Yorški židje, ..
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: illuminati 5.7.2012 19:53
Evo neki sm poguglala... sej nevem al s(M)o ljudje tako butasti al kaj...

Skorajda vsi večji zvezdniki so v illuminati. Tud Chris Brown, pa tud Michael Jackson je biu in celo Marylin Monroe. Nekateri (recimo Michael jackson, Marylin Monroe, Whitney Heuston...) so hoteli izdati načrte, ki so jih skovali člani illuminati, vendar so jih tajno ubili (nastavili droge, podtaknili umor drugi osebi...) . Tako piše.

Laughing dafaq
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: illuminati 5.7.2012 22:24
Ja iluminati so skupina ljudi, ki naj bi nadzirala svet, kar pomeni, da so to večinoma vplivni ljudje.
Ena od teorij je tudi ta, da je 2pac bil b Iluminatih in je izstopil iz njih, zato so ga ubili (ker so se bali da bo kaj preveč povedal) ..sama tej zgodbi sicer ne verjamem, bolj verjamem west,east side shit.
Drugače pa se je na veliko govorilo o Lady Gaga in Lini Morgani.
Lina Morgana je bla ful dobra pevka in vse, Lady Gaga pa je bila v njenem času bek vokalistka, nakar je Lina nardila samomor, Lady Gaga pa naj bi prevzela njen stil in vse.
Na youtubu si lahko pogledaš to, velik je teh stvariii.
Sama sem se en čas ful zanimala za to, sam je tega tok preveč, da si na koncu čisto zmešan.
Pa veliko pevcev skozi svojo glasbo izraža svojo idejo o iluminatih.
Rihanna ma celo v enem od svojem videospotu v ozadju "Princess of iluminati"
ali pa če nekaj glasbo nazaj prevrtiš v počasnem posnetku se tudi kažejo sporočila
Pa lady gaga ma velik znakov v videospotu Bad romance.
Poglej si na youtubu, tm res veliko najdš.
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: illuminati 5.7.2012 22:32
o f*k, mene je pa tega ful strah. kaj če nam kaj nardijo?? mislim zakaj sploh obstajajo? Confused Question Question Question
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: illuminati 5.7.2012 22:48
Men je blo tud ful skeri to, sploh pa bolj ko sm šla v to bolj me je blo strah, zato sm pa tud nehala, k se nocm kr neki sekirat.
Sploh pa v temu lajfu smo že tko al tko pod čistim nadzorom in nimamo kej. Svet je tak. Iluminati al pa ne, ta svet je itak v ***** In Iluminati pomoje škodujejo tistmu k majo neko korist od njega.
Če se boš kej zanimat začela morš vedt, da velik stvari je prenapihnjenih in zblefiranih.
Edina stvar v katero res verjamem je to, da je Lady Gaga prevzela Lino Morgano.
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: illuminati 5.7.2012 23:04
mislim mene ful to zanima, sam si ne upam sploh preveč gledat tega, ker sm neki že enkrat gledala kak zemljo uničujejo pa to in me je blo ful dougo strah pa še nočne more sm mela..sam useen me še kr skrbi, ker me je prov strah kdaj bo tuki v sloveniji kak potres,.. Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.