Kako naj se zbližava dva sramežljiva?• aamy
• Od: 8.10.2008
Kako naj se zbližava dva sramežljiva?
27.1.2009 16:28
heeei . imam en problem .. prosm pomagajte .. zlo mi je usec en tip ki ga vidim 3x na teden .. je iz istega mesta kod js in se vidimo na busni postaji ko gremo u solo .. in opazla sem da me večkrat gleda .. in vedno ko me ni prasa moie frendice kje sem.. mamo skupne frende tko da se veckrat malo pogovarjamo ..res nevem kko prit do tega da bi mela kaj z njim .. ker na msn ne hodi . .in je taksen bolj sramezljiu in tih .. in problem je u tem da sm tui js bolj sramezljiva in si nebi upala it do nejga pa kaj prasat .. zdei razmisljam da bi rekla kaj moji frendici k je tui njegova da ga kaj prasa ..
• aamy
• Od: 8.10.2008
*
27.1.2009 17:31
aia se neki .. ko sm mela tipa me sploh ni pozdravu in pogledau . .
in js sm zarai nejga pustila tipa kr ga nism ljubla kr ljubim njega .. in od kar ve da smo koncali me spet pozdravlja gleda itd . • Juliet013
• Od: 3.2.2009
Re: Kako naj se zbližava dva sramežljiva?
15.2.2009 21:33
Uff ja, sramežlivost je pa hud problem Ena možnost je da se popravš pa greš sama do njega, kar bi mu lah blo ful fajn Če ti je pa res tok grozn ji pa reč če lah zrihta da greste gdaj km skupej...pa vaju nekk spravi do pogovarjanja. Kokrkol, važn je da si sproščena, ker se boš bl pogovarjala, laži ti bo pa bolši utis boš nardila Upam da ti bo kej pomagal. Pogum u roke pa srečno!! Aja, pa poročej kaj bo • impulz
• Od: 12.10.2008
Re: Kako naj se zbližava dva sramežljiva?
4.4.2009 22:30
lej ti se postav v eno prijateljiočino kožo k ni sramežljiva pa ti bo šlo laži, sej če se štekata in use pol ni pene...k tole da te ne pozdravla če maš tipa zravn to velik pove o njegovih čustvih do tebe=) al pa nevem ga enkrat čis iz zjbancije kr naenkrat zažvali pa preskočš use faze osvajanja pa tkoj boš vidla a bo kej al ne k itq če ti je en took hud da pustiš tipa zarad jega pa da on slučajno nč ne čuti do tebe (kar iz tvojga opisa dvomm) pol ne morš bit sam njegova prjatlca ker te bo preveč bolel. če pa maš njegovo telefosnko papejt enkrat s kolegi na pjačo in še njega zravn povabi pa se tm mau več z njim ukvarji =)
hf* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.