vprašanje (bol za punce :) ) v zvezi z depiliranjem :D

yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
vprašanje (bol za punce :) ) v zvezi z depiliranjem :D 12.7.2012 0:25
hey ! : )
Na nogah mam nad koleni niti ne tok temne dlake ampak svetle prou pa tut niso in sm razmišljala da bi si jih depilrala s trakovi veet in me zanima če res pol kaj manj rasejo dlake, in ko ti začnejo rast al so kj bolj temne alpa močne ( kot po britju) ker ene frendica mi je rekla da si ona nardi to ene 2x na let in jih ma pol ful manj ...je kj na tem ?
Pa po depilaciji se ti ful poznajo rdeče pikce in a maš ful razdraženo kožo?(vem da je to odvisno od posameznika sam tk na splošno ? )
ker noge pod koleni si jih brijem tak da nimam nekj ful izkušenj z depilacijo in bi bla vesela če bi mi kera kkšno informacijo dala XD
Upam da vm nism neki ful zamorila s temu Smile (in da ni bla že kaka taka tema)

HF PEOPLE ! Very Happy Very Happy
Re: vprašanje (bol za punce :) ) v zvezi z depiliranjem :D 12.7.2012 0:33
ja. blo je prbližn 5 takih tem u zadnem mescu. al pa pou mesca.
depilerej, ne brit. mau boli, se navadš. koža ni tok razdražena kukr se govori. pol rastejo svetlejše tanše dlake.
srnica • Od: 11.7.2012 • Prispevkov: 9
Re: vprašanje (bol za punce :) ) v zvezi z depiliranjem :D 12.7.2012 15:44
Js sem si prejšn tedn, nad koleni z depilatorjem in ja ful bolš občutek, dobla sem enih par mozolčkov ampak če bi se pa brila, mam pa pol tok močne dlake, tk da sem stisnla zobe pa se potrudla in zdej mi je super... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.