šola

mann87 • Od: 7.3.2010 • Prispevkov: 11
šola 30.6.2012 17:46
No, mam en problem. Ne vem na kateri faks naj se vpišem. Sem sicer na srednji gradbeni šoli (gradbeni tehnik) in sem meu u 1. letniku željo postat arhitekt. Zdej se je pa to mau spremenil. To šolo sm si predstaulau mau drugač in ni to kar sm pričakvau. Zdj so me začel zanimat bol strojništvo pa elektrotehika. Al pa mogoče celo kakšn faks za industijsko oblikovanje. Septembra grem v 4. letnik in sm že zdj začeu razmišlat mau u tej smeri kam naj grem (mogoče je še mau prezgodaj ampak useen Very Happy). Kakšen predlog? Very Happy
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: šola 30.6.2012 21:21
moja sestra je na fakulteti za strojništvo v ljubljani. ubistvu se je tut vpisala na arhitekturo ampak so ble prevlke omejitve in ni mogla notr pridt. maturo je pa nardila s štirko (pač use je mela 4) pa je usejen notr pršla.

kokr js slišim ji je fajn, sam mal težk je na trenutke, kr ona ni glih za učenje. sam je usejen letnik nardila ful dobr.
pa v prvem letniku je velik poudarka na matematki pa s tem tut velik težijo, pa tut velik jih ne nardi matematke
ja, druga pa glih nebom rekla, de se nebi zlagala xD
drgač ma pa ona tut velik prjatlu ko so šli na strojno v mb pa na elektrotehniko v lj Smile tak da lahk mal uprašam če hočš Smile
Re: šola 30.6.2012 21:40
hvala ti za informacije Very Happy. Bi blo dobrodošlo če bi mal uprašala ja Very Happy hvala ti
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: šola 1.7.2012 19:16
Ja to bi bilo dobro, da razmisliš, kaj ti je kul. Recimo mojmu bratrancu je blo na faksu v prvem letniku bolj brez veze vse skupi, šele v 3. letniku mu je blo bolj všeč, pa stric ga je prepričal, da je pisal mal na firme, kjer se ukvarjajajo z njegovim področjem in so ga potem pri eni firmi vzeli in je delal občasno 1 leto, tko, da je vidu kaj iščejo firme v praksi, znanje pa to.
Re: šola 1.7.2012 19:34
Razmišlam že kr neki cajta kaj bi. Sam ni se lahk odločit Very Happy. Je pa definitivno da se ne bom upisau na gradbeniški faks ker sm ugotovu da mi to pač ne leži in se vidm v nekem drugem poslu, nekem ki me bol zanima. Trenutno pa je to avtomobilizem, se pravi strojništvo. Sicer pa hvala za mnenje Very Happy vsako je dobrodošlo, tako da se komot mau razpište (če se vam da seveda Very Happy)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.