srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj1 | 2 | 3 | 4 | >>• DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj
11.12.2008 15:54
Hey! jst mal študeram na kero šolo bi se vpisala, pa se odločam med srednjo medijsko in grafično šolo pa srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo (v ljubljani)....zanima me če kdo ve kej povedat o teh šolah...težka/lahka? zanimiva/dougočasna? kakšni so prfoksi?....čim več bi rada zvedla o teh...sicer me še čakajo informativni dnevi, useeno bi pa rada zvedla še kej od ljudi, ki so na tistih šolah al pa majo kakšne frende k hodjo ke, da bi mi mal povedal kko je pa tko hvala že vnaprej • nineK
• Od: 28.10.2008
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj
13.12.2008 23:47
za medijsko ne vem. hodm pa na ssof in je res svetouna šola. prfoksi so pač prfoksi pousod se najdejo pr*ukneni pa zaj*bani pa uni k so kul pa za zafrkancijo. šola je naduse zanimiva • DeViLgIrL
14.12.2008 0:26
tnx • Popcorn
• Od: 28.9.2008
14.12.2008 0:37
Jst se tut odločam med temadvema šolama.[: sam baje ma ssof dost zaje*bane sprejemne...
sam baje je na tej šoli res noro.[: & na medijski tut.[: mogoče bomo pa clo sošolci.^^ Havefun.* • DeViLgIrL
14.12.2008 2:24
aja? • star1993
• Od: 14.12.2008
14.12.2008 11:23
....
Nazadnje urejal/a star1993 8.8.2009 0:05; skupaj popravljeno 1 krat • nineK
14.12.2008 14:09
haha jst sm mela tut brgleza u mislih ja kar se pa sprejemnih tiče se mi pa zdi d so dost u izi...mislm jst vem d bi loh 100x bolš nardila pa sm mela useeh kr precej točk... sei čene maš pa tut priprave na te sprejemne (art tečaji) če te ful skrbi mal pobrski po netu drgač maš pa tut forum ud naše šole [link] pa maš temo o sprejemcih pa to • Bexxie
• Od: 2.11.2008
14.12.2008 14:36
jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****? • DeViLgIrL
14.12.2008 15:54
cool • nineK
14.12.2008 17:08
Bexxie pravi:jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****? jst sm gor pa je ful uredu ni težko jih narest jst sm bla na art tečajih sam ti ne pomaga prou dost je pa zabauno pa kje en/a napisala prej d kao bo šla za 3 smeri delat sprejemce to drgač se mi zdi d ni mogoče...itak sprejemce 1x delaš za kerokol smer pa se loh pol dejansko kamorkol upišš... • DeViLgIrL
14.12.2008 18:40
nineK pravi:
Bexxie pravi:
jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****? jst sm gor pa je ful uredu ni težko jih narest jst sm bla na art tečajih sam ti ne pomaga prou dost je pa zabauno pa kje en/a napisala prej d kao bo šla za 3 smeri delat sprejemce to drgač se mi zdi d ni mogoče...itak sprejemce 1x delaš za kerokol smer pa se loh pol dejansko kamorkol upišš... thats would be me • nineK
14.12.2008 20:26
ja ubistvu nemorš ne...ker pač k enkat nardiš greš loh na kerkorl smer z tisimi rezultati oz. če ne nardiš ne morš ponaulat
usai pomoje je tko no ker čene en nebi naredu za gimnazijo pa bi šu za sredno delat pa se na gimnazijo pol upisu...to je pa popounoma nelogično • DeViLgIrL
14.12.2008 23:02
nineK pravi:ja ubistvu nemorš ne...ker pač k enkat nardiš greš loh na kerkorl smer z tisimi rezultati oz. če ne nardiš ne morš ponaulat
usai pomoje je tko no ker čene en nebi naredu za gimnazijo pa bi šu za sredno delat pa se na gimnazijo pol upisu...to je pa popounoma nelogično amm čaki zdej sm jst se ful zmedla kle • Popcorn
• Od: 28.9.2008
16.12.2008 21:38
DeViLgIrL pravi:aja?
No ja kokr za kkšnga.^^ Ubisvu sm slišala da so tko čdune naloge. kt naprimr da morš nardit pač en lik da zgleda plastinčn.XD pa te fore.[: • nineK
16.12.2008 22:09
se opravičujem za zmedo mi smo mel za narisat lutko (unga lesenga človečka) po opazovanju pa neke maske pa 3D ptico smo modl narest iz paperja... letos so mel pa za narest kocke 3D pa gor narisat čustva al letne čase al neki tazga • DeViLgIrL
17.12.2008 0:12
joj joj joj hehe upam da sm zdej bol razumljivo napisala XD sorry za kompliciranje • nineK
17.12.2008 16:09
sei sm že u prvo razumela... • Bexxie
• Od: 2.11.2008
17.12.2008 16:29
kaj pa za umetniško gimnazijo?
so drugačni? • nineK
17.12.2008 17:49
ja ampak niso neki težji al pa kej sam vrjetn tut mal zarad prostora pa to razdelijo na 2 dni sprejemce 1. dan so za srednjo šolo 2. dan pa za gimnazijo drgač so dost podobni niso pa čist isti • DeViLgIrL
17.12.2008 23:08
aja sm pol je pa to drug folk mal zmedu use skp • Pix
• Od: 14.1.2009
14.1.2009 18:58
js jst se tut med medijsko pa oblikovno udločam. &sm bla nekak bol za oblikovno.
sam mi je psiha rekla, da ... kao nebom dubla dela, pa da če grem na fotografijo <33 da kao slovenija ni najbolši kraj za to pa kr neki <_< končno mi neki ušeč rata, pa še to me čis pobijejo :S • DeViLgIrL
15.1.2009 22:27
Pix pravi:js jst se tut med medijsko pa oblikovno udločam. &sm bla nekak bol za oblikovno.
sam mi je psiha rekla, da ... kao nebom dubla dela, pa da če grem na fotografijo <33 da kao slovenija ni najbolši kraj za to pa kr neki <_< končno mi neki ušeč rata, pa še to me čis pobijejo :S hehe smo na istm ja men je pa psiha predlagala oblikovno...sam mi pa to moji tastari..nonstop sam da nebom mela službe pa te zadeve..uglaunm čista panika... zdej pa sprejemce bom šla delat....tko da upam da bom sprejeta....itq pridejo pa še iformativni pa use to...pa bom še vidla tut kko bo • Pix
15.1.2009 22:33
DeViLgIrL pravi:
Pix pravi:
js jst se tut med medijsko pa oblikovno udločam. &sm bla nekak bol za oblikovno.
sam mi je psiha rekla, da ... kao nebom dubla dela, pa da če grem na fotografijo <33 da kao slovenija ni najbolši kraj za to pa kr neki <_< končno mi neki ušeč rata, pa še to me čis pobijejo :S hehe smo na istm ja men je pa psiha predlagala oblikovno...sam mi pa to moji tastari..nonstop sam da nebom mela službe pa te zadeve..uglaunm čista panika... zdej pa sprejemce bom šla delat....tko da upam da bom sprejeta....itq pridejo pa še iformativni pa use to...pa bom še vidla tut kko bo ja to je prov stresno XD sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna. • DeViLgIrL
17.1.2009 0:21
Citat:ja to je prov stresno XD
sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna. aja to pa nism vedla • Pix
17.1.2009 10:58
DeViLgIrL pravi:
Citat:
ja to je prov stresno XD
sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna. aja to pa nism vedla čaki, odločaš se med oblikovno pa medijsko? pa iz kočevja si XD amislš pol jit u internat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.