srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj

1 | 2 | 3 | 4 | >>
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 11.12.2008 15:54
Hey! jst mal študeram na kero šolo bi se vpisala, pa se odločam med srednjo medijsko in grafično šolo pa srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo (v ljubljani)....zanima me če kdo ve kej povedat o teh šolah...težka/lahka? zanimiva/dougočasna? kakšni so prfoksi?....čim več bi rada zvedla o teh...sicer me še čakajo informativni dnevi, useeno bi pa rada zvedla še kej od ljudi, ki so na tistih šolah al pa majo kakšne frende k hodjo ke, da bi mi mal povedal kko je pa tko Razz
hvala že vnaprej Smile
nineK • Od: 28.10.2008 • Prispevkov: 14
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 13.12.2008 23:47
za medijsko ne vem. hodm pa na ssof in je res svetouna šola. prfoksi so pač prfoksi pousod se najdejo pr*ukneni pa zaj*bani pa uni k so kul pa za zafrkancijo. šola je naduse zanimiva Razz predvsem razpadajoče učilnice Very Happy drgač se mi zdi d je tko kot šola dost bl sporščeno uzdušje pa tut tko dost ekskurzij tega je sam u prvem letniku niti ne no...drgač pa kok je težka pa niti nevem men osebno se ne zdi preveč sam kukr sm že rekla so tut prfoksi k te drkajo u glavo tko kt pousot
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 0:26
tnx Very Happy sej eni jo ful hvaljo eni pa praujo da ni dobra Razz sam men je nekak ful ušeč, usaj kolkr sm zvedla od drugih Smile
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 0:37
Jst se tut odločam med temadvema šolama.[: sam baje ma ssof dost zaje*bane sprejemne...
sam baje je na tej šoli res noro.[: & na medijski tut.[:
mogoče bomo pa clo sošolci.^^
Havefun.*
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 2:24
aja? Surprised jst sm pa slišala da ni tak problem za sprejemce..no kukr za koga Razz jst bom šla delat sprejemce za use 3 smeri...pa upam da bom sprejeta usaj na 1 Smile ful bi šla na fotografsko smer pa to..drgač pa drugo se mi tut ne zdi slabo Smile hehe mogoč bomo ap res ja XD Very Happy
star1993 • Od: 14.12.2008 • Prispevkov: 2
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 11:23
....

Nazadnje urejal/a star1993 8.8.2009 0:05; skupaj popravljeno 1 krat
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 14:09
haha jst sm mela tut brgleza u mislih ja Very Happy (beri fizika 10000x huj kt infa) drgač pa ja toplih ubrokou ni...mamo senviče pa sulate pa tko ampak baje d bojo popravl al pa zamenal...
kar se pa sprejemnih tiče se mi pa zdi d so dost u izi...mislm jst vem d bi loh 100x bolš nardila pa sm mela useeh kr precej točk...
sei čene maš pa tut priprave na te sprejemne (art tečaji) če te ful skrbi mal pobrski po netu
drgač maš pa tut forum ud naše šole [link]
pa maš temo o sprejemcih pa to
Bexxie • Od: 2.11.2008 • Prispevkov: 20
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 14:36
jz grem na oblikowno, likowna smer. pa sm FUUL žiwčna zarad sprejemcew..
am, kok ste se vi prprawlali prej? pa so ful ****?
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 15:54
cool Very Happy kaj to je res da morš ful neke napredn fotoaparat met pa neke dodatke, pr fotografski?...sicer mi glede tega ni problem..sam slišala sm da morš met ful dost tega Smile
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 17:08
Bexxie pravi:

jst sm gor pa je ful uredu ni težko jih narest jst sm bla na art tečajih sam ti ne pomaga prou dost je pa zabauno Very Happy
pa kje en/a napisala prej d kao bo šla za 3 smeri delat sprejemce to drgač se mi zdi d ni mogoče...itak sprejemce 1x delaš za kerokol smer pa se loh pol dejansko kamorkol upišš...
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 18:40
nineK pravi:
Bexxie pravi:

jst sm gor pa je ful uredu ni težko jih narest jst sm bla na art tečajih sam ti ne pomaga prou dost je pa zabauno Very Happy
pa kje en/a napisala prej d kao bo šla za 3 smeri delat sprejemce to drgač se mi zdi d ni mogoče...itak sprejemce 1x delaš za kerokol smer pa se loh pol dejansko kamorkol upišš...

thats would be me Razz amm zdej nevem glih, sam men je tok naša neka socialna delouka priporočala...pa tut ene frendice so se tok odločle,...misnla sm da je mogoče, zdej ap nevem no...sej bom še mal na informatiucih uprašala pa to Razz
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 20:26
ja ubistvu nemorš ne...ker pač k enkat nardiš greš loh na kerkorl smer z tisimi rezultati oz. če ne nardiš ne morš ponaulat

usai pomoje je tko no
ker čene en nebi naredu za gimnazijo pa bi šu za sredno delat pa se na gimnazijo pol upisu...to je pa popounoma nelogično
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.12.2008 23:02
nineK pravi:
ja ubistvu nemorš ne...ker pač k enkat nardiš greš loh na kerkorl smer z tisimi rezultati oz. če ne nardiš ne morš ponaulat

usai pomoje je tko no
ker čene en nebi naredu za gimnazijo pa bi šu za sredno delat pa se na gimnazijo pol upisu...to je pa popounoma nelogično

amm čaki zdej sm jst se ful zmedla kle Confused ...misnla sm it delat sprejemce na oblikovni za use 3 smeri...sm mal uprašala na drugih forumih pa eni so šli delat za več kt 1 smer....in pač pol bi šla v tisto smer kjer bi bla sprejeta...
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 16.12.2008 21:38
DeViLgIrL pravi:
aja? Surprised jst sm pa slišala da ni tak problem za sprejemce..no kukr za koga Razz jst bom šla delat sprejemce za use 3 smeri...pa upam da bom sprejeta usaj na 1 Smile ful bi šla na fotografsko smer pa to..drgač pa drugo se mi tut ne zdi slabo Smile hehe mogoč bomo ap res ja XD Very Happy

No ja kokr za kkšnga.^^ Ubisvu sm slišala da so tko čdune naloge. kt naprimr da morš nardit pač en lik da zgleda plastinčn.XD pa te fore.[:
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 16.12.2008 22:09
se opravičujem za zmedo Very Happy lej če se ne motm so sprejemci samo 2x al za sredno al pa za gimnazijo (nevem kje si ti dubla 3 sprejemce) dejansko k maš sprejemce narjene je useen al se upišš na sredno (kerokol smer) al pa na gimnazijo ker se rezultati isto štejejo... drgač pa itak sprejemci niso tok ****...
mi smo mel za narisat lutko (unga lesenga človečka) po opazovanju pa neke maske pa 3D ptico smo modl narest iz paperja... letos so mel pa za narest kocke 3D pa gor narisat čustva al letne čase al neki tazga
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.12.2008 0:12
joj joj joj Very Happy kle se nismo neki dobr glih sporazumele XD amm misnla sm za sprejemce samo za oblikovno.........pač pride sprejemc za grafično smer,fotografsko, pa modno (al karkol že je tisto)-->to so 3 sprejemci...to sicer je možno da greš delat use 3....sam odvisn od razporeda, k sm slišala da so bli 1x skorej ob istm času sprejemca za 2 smeri...
hehe upam da sm zdej bol razumljivo napisala XD sorry za kompliciranje Razz
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.12.2008 16:09
sei sm že u prvo razumela... Very Happy lei ti maš iste sprejemce 1x za sredno to ni za usak uddelk posebi... če ti nardiš te sprejemce se loh pol upišš na grafično modno industrijsko al pa foto... kukr ti paše
Bexxie • Od: 2.11.2008 • Prispevkov: 20
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.12.2008 16:29
kaj pa za umetniško gimnazijo?
so drugačni?
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.12.2008 17:49
ja ampak niso neki težji al pa kej sam vrjetn tut mal zarad prostora pa to razdelijo na 2 dni sprejemce 1. dan so za srednjo šolo 2. dan pa za gimnazijo drgač so dost podobni niso pa čist isti Very Happy
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.12.2008 23:08
aja sm pol je pa to drug folk mal zmedu use skp Confused k men je blo rečeno da morš delat za usako smer posebi, da ni to 1 sprejemc za uise skp Confused uff kok sm jst učasih blond Razz
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 14.1.2009 18:58
js jst se tut med medijsko pa oblikovno udločam. &sm bla nekak bol za oblikovno.
sam mi je psiha rekla, da ... kao nebom dubla dela, pa da če grem na fotografijo <33 da kao slovenija ni najbolši kraj za to pa kr neki <_<
končno mi neki ušeč rata, pa še to me čis pobijejo :S
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 15.1.2009 22:27
Pix pravi:
js jst se tut med medijsko pa oblikovno udločam. &sm bla nekak bol za oblikovno.
sam mi je psiha rekla, da ... kao nebom dubla dela, pa da če grem na fotografijo <33 da kao slovenija ni najbolši kraj za to pa kr neki <_<

hehe smo na istm Razz mene tut mal bl vleče na oblikouno zdej...sam sm že študerala tut za tisto smer k je neka modna smer al karkol že...
ja men je pa psiha predlagala oblikovno...sam mi pa to moji tastari..nonstop sam da nebom mela službe pa te zadeve..uglaunm čista panika...
zdej pa sprejemce bom šla delat....tko da upam da bom sprejeta....itq pridejo pa še iformativni pa use to...pa bom še vidla tut kko bo Razz
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 15.1.2009 22:33
DeViLgIrL pravi:
Pix pravi:

hehe smo na istm Razz mene tut mal bl vleče na oblikouno zdej...sam sm že študerala tut za tisto smer k je neka modna smer al karkol že...
ja men je pa psiha predlagala oblikovno...sam mi pa to moji tastari..nonstop sam da nebom mela službe pa te zadeve..uglaunm čista panika...
zdej pa sprejemce bom šla delat....tko da upam da bom sprejeta....itq pridejo pa še iformativni pa use to...pa bom še vidla tut kko bo Razz

ja to je prov stresno XD
sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna.
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.1.2009 0:21
Citat:
ja to je prov stresno XD
sam aveš da sm slišala da je baje ista šola v Novi gorici, ko je ful bol kvalitetna.

aja to pa nism vedla Surprised sam men je mal dalč nova gorica...k sm glih iz kočevja Razz...drgač pa se bi splačalo pozanimat ja Razz
Re: srednja medijska in grafična šola ter oblikovna šola v lj 17.1.2009 10:58
DeViLgIrL pravi:
Citat:
ja to je prov stresno XD

aja to pa nism vedla Surprised sam men je mal dalč nova gorica...k sm glih iz kočevja Razz...drgač pa se bi splačalo pozanimat ja Razz

čaki, odločaš se med oblikovno pa medijsko? pa iz kočevja si XD
amislš pol jit u internat Smile ?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.