HEEEELP!!! zoprna mtka! =(• bumbar
• Od: 23.2.2012
• Kraj: ŽELEZNIKI
HEEEELP!!! zoprna mtka! =(
9.7.2012 17:37
Hej, sj mam pa težave z matko in sicer take: ona fuuul sovraž moje prjatle. In zarad tega mi ne pusti na nobeno žurko! mam 15 let...rekla sm ji d mam pravico d si sama prjatle zberam ona me pa dodala d ma ona pravico odločat kam grem kam pa ne. prjatlce pa ne mara zara tega k je tak tip človeka k ne mara hodt na obiske in se z prjatli raj zuni dobi...pa še sosede trosijo okol laži o nje... kva nej nardim d bo mal bl popustila? usi prjatli hodjo okol po žurkah pa se zabavajo js pa nikol ne smem z njim...še kere coool žurke za bd si ne smem nardit! ma kdo kake izkušne s tem? pliiis? • mdaa
• Od: 9.7.2012
spr
9.7.2012 17:47
učasih je dobro da ti nedovol in mimogrede js sm sla brz nogje oz my frennd je brez ne zarjad ene zabjave oz žurke! tak da supr mat • bumbar
Re: spr
9.7.2012 17:59
mdaa pravi:učasih je dobro da ti nedovol in mimogrede js sm sla brz nogje oz my frennd je brez ne zarjad ene zabjave oz žurke! tak da supr mat men je useen če sm brez roke, brez noge al pa brez srca sam d mi mat pusti na usej eno žurko...obupana sm...s nebi rekla če bi se lohk pogaju z no rezmo 3 žurke na let...usej na eno žurko bi šla... • mdaa
Re: HEEEELP!!! zoprna mtka! =(
9.7.2012 18:09
ok povej tko da ti na nč nedovol nio tu pa je
hudu. veš ubogaj jo ji reči da greš namesto nje v trgo vino oz štecuno. potim ji kaj posodi. uči se manjkrat jo prosi za kaj. in ko bo žurka jo uprašaj če greš lako tja vsaj za 1 ali 2 uri. • bumbar
9.7.2012 18:13
mdaa pravi:ok povej tko da ti na nč nedovol nio tu pa je
hudu. veš ubogaj jo ji reči da greš namesto nje v trgo vino oz štecuno. potim ji kaj posodi. uči se manjkrat jo prosi za kaj. in ko bo žurka jo uprašaj če greš lako tja vsaj za 1 ali 2 uri. a sm pozabla dodat d se drgač štekava in to fuuul pa d jo tok skrbi zame? skrbi jo d če bi se z mojimi frendi družla d bi ratala podobna njim pa d se nebi več štekale...kej podobnga...štekava se u šol mam šterke kar ji je ok, večkrat ji pomagam...ni unu d bi se mogla dret name k nebi ubogala al pa nč delala zato jo pa še bl skrbi... • mdaa
zadnje sporočilo
9.7.2012 18:28
veš kaj bi ti priporočala:
mami povej lepo in prijazno takole: če bi odšla na žurko ti in ona. zato ker bi lahk dovola. no pa sej če bi ti enkrat dovolla in bi vidla da je ok bi blu ok in ne mi spet: pozabila sem omenit da................... • bumbar
Re: zadnje sporočilo
9.7.2012 18:56
mdaa pravi:veš kaj bi ti priporočala:
mami povej lepo in prijazno takole: če bi odšla na žurko ti in ona. zato ker bi lahk dovola. no pa sej če bi ti enkrat dovolla in bi vidla da je ok bi blu ok in ne mi spet: pozabila sem omenit da................... ok hvala za nasvet sam useen mi ne diši hodt po žurkah z 52 letno mat...zj je dala pogoj d lohk grem na žurko če poi nikol več ne vidm teh prjatlov.. • smile97
• Od: 31.12.2009
10.7.2012 0:03
Ti imaš pravico, da si sama izbereš svoje prijatelje in ne tvoja mama. Pri 15ih letih pa si tudi dovolj stara, da se s prijatelji dobivaš zunaj in ne v hiši. Poskušaj to razložiti tvoji mami. Najbrž bom izgledala razvajena ali slabo vzgojena, ampak če bi bila na tvojem mestu, bi se z mamo skregala.
Glede zabav pa ... tudi meni ne pustijo na zabave in prepričana sem, da tudi veliko drugih. Aja, zaradi ene same zabave se ne odreči svojim prijateljem. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.