kontracepcijske tablete in seks• samnjegova
• Od: 6.6.2012
kontracepcijske tablete in seks
6.6.2012 17:44
Okej takle je • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: kontracepcijske tablete in seks
6.6.2012 22:20
da te ne ustrašim - tud brez da mi že pride lahko zanosiš. u predsemsnki tekočini so tudi semenčice.
drugač pa ko je kontracepcija ni treba nič skrbet. ne moreš zanosit, razen če ne deluje. umiješ se lahko vseen pač zarad higiene ampak ni nujno. meni niso všeč kt ker ne zaupam tabletam in ne bi hotel da jih moja punca jemlje. te stvari še niso testirane na dolgi rok in glede na to da je danes vse več mladih z raki in drugimi boleznimi jaz ne bi hotel da jih moja punca jemlje. raje s kondomom in je ziher, pa zravo - nobenih kemikalij v telesu • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
6.6.2012 23:27
Kondom je uredu, sam seks s kondomom al pa brez, po mojem mnenju ni isti!
Kondom sm prakticerala skor eno leto in sm ga mela počas dost, ker je blo vse od njega odvisno. Brez zaščite nism hotla seksat. In če v tistm trenutku k sva hotla seksat nisva mela kondoma pač nisva. Pač to mi ni blo všeč, ker ni blo neke spontanosti. Skos: a mava kondom? Zdej k mam kontracepcijske je vse drugač. Loh kadarkol in to je supr! Na začetku sm mela mal probleme s tem, da mi je ful padu libido, ampak se je zdej to popravl. (: Sploh pa slovenc k praviš kok so KT nezdrave. Ja mogoče res niso zdrave, ampak verjem da se splača. Kontracepcijske majo tud velik dobrih lastnosti, ki prekašajo slabe. Ampak to je samo moje mnenje. Kar pa se tiče higiene. Ti pa priporočam, da se greš takoj umit ja, ker drugače bo vse mokro okoli in teklo bo dol. Tko da ja.. • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
6.6.2012 23:42
res je da načeloma na dolgi rok ni preverjen, ampak je men se zdi da nekak edini problem k je nerazrešen pač to, da se ti lahko delajo strdki, kar tko al tko opazš ker so dost očitni znaki.
in ja. denarno se splača plus res je to da lahko kadar hočš in pač ničesar ne rabš pa še za ženske je fajn ker če maš kondome skos in ti pol menstra zarad neznanga razloga ful zamuja, preverjeno lih za glih zbežiš žiučnmu zlomu. pa men osebno se zdi bol brez pa resno, ne probavat teh metod brez, pa da daš vn predn pride. ni to baš zaneslivo. moj tip enkrat dejansko ni dost hitr dojeu da mu bo pršlo. praktično se je zavedou k mu je že prhajal. sam sva mela itak vedno kondom. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.6.2012 23:59
nvm jaz res ne zaupam tem kemikalijam. želim si resne zveze, in če bom našel punco bi jo rad imel za čim dlje, meni se za zdravje ne zdi problem odpovedati tej malenkosti izboljšanja užitka. sploh če najdem punco ki ima enake spolne fantazije kot jaz nama bo tisto veliko večji užitek kot navaden sex..
• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
7.6.2012 9:11
ja sej.. velik ljudi ne vrjame temu (:
sej tut js nism lih. ampak se mi useen zdi da je to uredu pa js kot ženska sm velik bl zihr • Rocafella
• Od: 24.1.2010
7.6.2012 18:05
jaz sem tud bla ful proti KT, ker nemaram vnašat nekih hormonov v telo.. samo je prišlo tak daleč, da me je s kondomom vedno bolelo in sem se pač odločla za tabletke, zaj pa sem se navadla.
drugače pa ja.. če mu pride v tebe, počakaj da steče nazaj ven pa obriši, lahko pa se umiješ, ni pa nujno, samo mislim da se večina kr umije, da se ne mešajo vonjave vseh sokov. • samnjegova
• Od: 6.6.2012
7.6.2012 21:16
huala wam usem !! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.