SANJE• manncalove
• Od: 7.5.2012
SANJE
16.6.2012 22:18
kaj ponavadi sanjate
fantazijo,ljubezen,modo,nemogočne stvari, smrt......... jaz sanjam o ljubezni, pa vi: • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: SANJE
17.6.2012 11:35
Jaz tudi večinoma sanjam o ljubezni, predvsem stare, zastarele želje. To me včasih kar zaskrbi glede na to da imam fanta in ga mam preveč rada! Smešno, ker jst tega zdej nočm več, ampak ja ponavadi sanjam to. Drgač pa mam kdaj tudi kkšne nočne more. • meandhe
• Od: 5.2.2012
17.6.2012 15:38
Ufff, jas mam pa čisto različne sanje ;D danes sem naprimer sanjala,da je moja simpatija bla v razmerju phaha • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
17.6.2012 17:25
js fulkrat sanjam tko zlo random stvari.
dons sm recimo sanjala da sm mela ful zamudnine u knižnci in si ful nism upala it ke in je šla pol moja mt in je pršla domou in me ful nadrla in mi rekla da mam 701? zamudnine in mi pokazala račun in pol mi je blo ful bed in sm se hotla ubit in pol sm se zbudila. tko res kr neki drgač pa fulkrat sanjam kej groznga. predn sm fanta dobila sm fulkrat sanjala kej ljubeznskega.. tko. ful različno uglaunm • bumbar
• Od: 23.2.2012
• Kraj: ŽELEZNIKI
18.6.2012 9:54
Js sm enkrat sanala d je ceu svet biu ogrožn zarad vulkana, poi sm se pa js z starši odpelala z starinsko ladjo v vesolje moje prjatlce pa niso hotle it jih je pa lava zalila. al pa večkrat se mi sana d me tiranozaver lovi po celmu mestu (moje najlubše sanje) učer sm pa sanala d sm na rokometnmu taboru pa d so žrtvovana mel npr.: nekej nesrečnežem so odsekal glave, al pa d so jim odrezal prst al pa spodn del ušesa...Pa sploh nism rokometašica.
js zmeri sanam neki čudnga in to mi je ušeč • justfly
• Od: 17.7.2011
18.6.2012 10:39
js tui sanjam zelo različno. zadnjič sm sanjala da so pršli vesolci in so se naselili v vse odrasle. in pol smougotovili da jih lahko uničimo smo s coca colo.in smo jo zčlni metat u njihove ladje in pol so šli ;D učasih sanjam tut kej od ljubezni, največkrat pa da lahko letim in podobno • evica5
18.6.2012 22:05
uja! js tut velikrat sanjam da lahko letim al pa recimo pod vodo diham al pa kej.
pa enkrat sm sanjala da sm lahko nardila ogn al pa led • pk4life
• Od: 20.7.2010
19.6.2012 22:11
odvisno.. uglaunem se ločjo na zlo dobre alpa zlo zanč.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • 1poncy1
• Od: 26.3.2012
24.6.2012 22:49
jaz sanjam nocne more in fantazijo, v sanjah me vedno nekdo preganja in me hoce ubiti, skoraj nikoli ne sanjam roantike.
• pk4life
25.6.2012 0:57
če velik spiš zna to bit uzrok za more.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • 1poncy1
• Od: 26.3.2012
25.6.2012 8:38
pk4life pravi:če velik spiš zna to bit uzrok za more..
Ma ne spim nekaj dosti spim 8 h vsak dan ki moram imet tocno odmerjeno, drugace pa tudi full delam cez dan. Mislim da lih ne spim prevec, vendar se mi te sanje dogajajo ze od nekdaj in zgodilo se mi je da sem ene in iste sanje sanjala tudi po trikat, stirikrat. • pk4life
25.6.2012 11:01
to pa je zanimiu.. sam hkrat dost slabo da se ti ponavlajo more.. jz poznam nekoga k se pa res dost ukvarja s tem pa zna velik povedat.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • evica5
25.6.2012 11:50
js mam eno moro k jo sanjam že pomoje od enga 2. razreda.
s tem da usakič k to sanjam, mau unaprej vem kaj se bo zgodil ker mi je u sanjah to pač en deja vu. fora je pa u tem da en model vedno ugrab mene pa moje frendice pa tipa. ampak mi gre dejansko vedno bol ker vem kam se mormo skrit pa to. sam do zdej je vedno pač usaj ena frendica kao zbežala al pa kej, tko da jo je vidu in mi še nikol ni uspel rešt ush. ful zanimiu ubistvu (: • pk4life
25.6.2012 17:28
hahaha sliš se zabavn.. kt kšna igrca mogoče.. pa če se ti ful ponavlajo probi prepoznt u sanjah kdaj sanjaš.. če veš da sanjaš pa ze govorimo o lucidnem sanjanju.. išč stvari k ti bojo potrdile da sanjaš npr: elektrika ne dela oz k hočeš przgt luči ne delajo (preverjeno) .. prst lahko daš skoz dlan.. če si zamašiš nos še kr lahko dihaš.. ipd ipd_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.