pospeševanje menstuacije

njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
pospeševanje menstuacije 3.7.2012 18:19
heei:))

mene pa zanima, če se da nekk na naraun način pospešt mensturacijo, kr gremo nasledn tedn na morje & bi jo urjetn lih tkt dublaa??

huala Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: pospeševanje menstuacije 3.7.2012 18:28
mi tut gremo,zato tut mene zanima.. Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: pospeševanje menstuacije 3.7.2012 19:28
Lahko jo prestaviš s tabletkami, ki ti jih prepiše osebni zdravnik. Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: pospeševanje menstuacije 3.7.2012 20:23
mislm da je uprašala za naravn način >.>
drgač po mojih izkušnah k sm lani res use sprobala, bl nč res ne pomaga. drgač pa kamelce pa ena zelišča pa use živo. napiš u google pospešitev menstruacije pa se loh zabavaš z načini ceu dan Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: pospeševanje menstuacije 3.7.2012 21:23
evica5 pravi:
mislm da je uprašala za naravn način >.>
drgač po mojih izkušnah k sm lani res use sprobala, bl nč res ne pomaga. drgač pa kamelce pa ena zelišča pa use živo. napiš u google pospešitev menstruacije pa se loh zabavaš z načini ceu dan Very Happy

Aja opa, spregledala. Smile
To pa nevem ce bo lih mozno. Smile
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: pospeševanje menstuacije 9.7.2012 2:56
Enkrat sem brala, da peteršilj spodbudi menstruacijo.
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: pospeševanje menstuacije 9.7.2012 9:50
ja tut to nej bi ja. pa neko olje k se zdej ne spomnm kašno.. -_-
bemyself • Od: 7.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: pospeševanje menstuacije 11.7.2012 0:19
men je zmeri fuuul zamujala (kr za pol mesca al pa še več), k sm prehranske navade spremenila. To je pr men tko d si neki zmislm in pol kr neki druzga staln jem. To je blo predvsem takrat ko sem začela kao zdravo prehranjevat. Posledično sm shujšala za 3 kg, čeprav mi ubistvu ni bilo glih potrebno, sm kar suha hihi Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.