FANT - Nedosegljiv?

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
FANT - Nedosegljiv? 23.6.2012 14:14
živijo, vi mi bote vrjetn znal kej pomagat al pa svetvat Very Happy

uglavnem: zalubla sm se u enga tipa, k je 2 leti starejši od mene in zlo zlo dober frend z njegovim sošolcem ki ga bom poimenovala B., no iz t ttim B sma tut midva zlo dobra frenda, se ful menma po fonu, z smsi, hodma laufat skup, zle me je še neki uču za šolo, k js sm prvi letnik kola unadva pa tretji na isti šoli. amapk z ttim Bjem sma midva res sam zlo dobra frenda nič več k tt B ma itak punco, ki je moja dobra kolegica, z ttim Bjem se res ful menma o ttem tipu k je men ušeč in mi use pove kar me zanima o njem Embarassed apma js bi se rada znjim bol zbližala pa nočem ttmu Bju tak zatežit da nej ga kam prpele al pa kej da nebi zgledala koda sm obsedena z njim, in zej nwm ka nej nrdim oz. kok se naj zbližam z njim da bi se recimo menla prek fbja al pa smsov Smile

PROSIM dajte mi nasvete, kr frendice mama pa tak smotane da mi rečejo, pust ga prmir itak nebo nikol tvoj, al pa pust ga itak nima cajta za punco kr ma treninge skos, itd....

Hvala vamm ress Very Happy
onlyme2 • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 14
Re: FANT - Nedosegljiv? 23.6.2012 19:35
hh maš pa res fuul dobre frendice ne Confused

drugač pa ja...naprimer zdaj če je on od tega B.ja neki frend, pa ti od njegove punce neka frendica te bi lahko naprimer šla onadva v kino, mesto kaj podobnega... pa bi B. njega zravn vzeu, frendica pa tebe pa bi potem onadva šla za sebe pa vidva za sebe.
al pa nevem da ga kdaj klikneš na fb-ju pa se mal tko pogovarjata, pa naj te ne bo strah&sram znemu se bo ziher zdel fajn...sej tem je tudi verjetno vredu, če te kakšen lušten fant klikne a ne? Wink

drugače pa nič bat, sam pogum v roke pa upam da ti bo uspelo! +ne posluši frendic, ker so samo faušne! boš vidla da ti bo uspelo!! Very Happy
če je želja vlka, se vse da Smile Smile
buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
Re: FANT - Nedosegljiv? 24.6.2012 14:23
ja to je ful dobra ideja, sam kaj pa če on nebo zainteresiran pa si bo mislu okej wtf, tta dva greta nekam js pa tu sam s tto stojim? al pa kej takega? pa tut če ga na fbju kliknem bi mi blo ful bedn če nebi odpisu kr enkrat je že blo tak da je biu tt B pr men in je reku naj mu napišem da ga pozdravla, pa ni nč odpisu Confused js bi se itak ful menla z njim pa use sam kaj če on nebo zainteresiran in pol ko se bomo spet vidl si bo mislu ka mi tta baba skos neki teži pa piše pa kr neki, ZARAD TEGA je men bedno karkoli nrdit avešVery Happy ne da me je sram al pa strah sam tak filing mam da nč nebo iz tega ane Sad
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: FANT - Nedosegljiv? 26.6.2012 16:22
Probi brez posrednikov - zmeri tko nanese, se bosta že zbližala. Velik srečeeeee!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.