Kaj dobi zmagovalka x-faktorja?

meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Kaj dobi zmagovalka x-faktorja? 26.6.2012 11:32
Hej, sicer sem spremljala x factor in sem, kar zadovoljna z zmagovalko demetro malalan, je simpatična in prijazna punca.
Me pa zanima kaj ona dobi kot zmagovalka? je to denar, če je koliko? karijero? In še nekaj me zanima: kako ste vi zadovoljni z zmagovalko? vam je bila všeč ali bi moral po vašem mnenju zmago dobiti kdo drugi? Meni še je naprimer bil zelo,zelo,zelo všeč in&out in seveda Matija. Verjetno je brezveze razglabljati o tem, ker mi nimamo nič od tega in je tega tudi že konec ampak me vseeno zanima. Torej, kaj mislite? Smile
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: Kaj dobi zmagovalka x-faktorja? 26.6.2012 12:08
vedno zmaga najbolši in u tem primeru je brez dvoma to demetra Very Happy men je bla favoritka od začetka do konca. poleg ajde (:
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Kaj dobi zmagovalka x-faktorja? 26.6.2012 12:25
"Nagrada za X Factor Slovenija je tako kot drugje podpis pogodbe z glasbeno založbo za izdajo albuma in posledično vstop v glasbeno industrijo. Katera bo ta glasbena založba ni znano, prav tako ni znana vrednost nagrade. V X Factor UK je npr. ta nagrada 1 mio ?. Takšna skoraj zagotovo ne bo vrednost naše nagrade."
iz nekega bloga na netu,ko sem vtipkal v google "x faktor nagrada" Very Happy

Privoščim Ajdi in Matiji,ker sta obadva bila super,če pa bi gledal samo izbor pesmi,definitivno zmaga Matija (sem pristaš rocka in še posebno Queenov),ampak glede na vse skupaj bi jaz privoščim Demetri in Matiji,pa Ajdi tudi,njo bi lahko nazaj povabl,če so jo že mogl umetno vne porint...Zakaj? Pri Ani in Ajdi se je gospod velepametni Aleš Uranjek odločil na podlagi STROKOVNOSTI,naslednjo oddajo pa je Ano vrgel ven ker je z njo "težko delat",po domače povedano-ker je PROBLEMATIČNA. Dva popolnoma različna kriterija,kar ni pravično.

Če bi Ajdo pustili noters,bi imel Damjan še vse tri eno oddajo pred koncem,torej bi v vskaem primeru on (damjan) imel dve noter in bi ali Jadranka ali Aleš ostala brez. Umetno narejeno. Usvarjalci so moglobdržat Ano,ker je bilo možno reči,ker je bil potke dogodkov tudi najvrjetnejši scenarij: Ana bo naslednjo oddajo nominirana za izhod in jo damo ven,ni važno kdo bo poleg nje za ven,potem pa ko se bodo gledalci odločali,bodo najbrž nominirali Almo in še nekoga (Almo zato,ker je že parkrat pred polfinalom pela rešilno pesem),pa damo Almo ven.
Če ni vse umetno,pa poskušajo naredit umetno Confused Rolling Eyes
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Kaj dobi zmagovalka x-faktorja? 26.6.2012 22:03
Timo3113 pravi:
"Nagrada za X Factor Slovenija je tako kot drugje podpis pogodbe z glasbeno založbo za izdajo albuma in posledično vstop v glasbeno industrijo. Katera bo ta glasbena založba ni znano, prav tako ni znana vrednost nagrade. V X Factor UK je npr. ta nagrada 1 mio ?. Takšna skoraj zagotovo ne bo vrednost naše nagrade."
iz nekega bloga na netu,ko sem vtipkal v google "x faktor nagrada" Very Happy

Privoščim Ajdi in Matiji,ker sta obadva bila super,če pa bi gledal samo izbor pesmi,definitivno zmaga Matija (sem pristaš rocka in še posebno Queenov),ampak glede na vse skupaj bi jaz privoščim Demetri in Matiji,pa Ajdi tudi,njo bi lahko nazaj povabl,če so jo že mogl umetno vne porint...Zakaj? Pri Ani in Ajdi se je gospod velepametni Aleš Uranjek odločil na podlagi STROKOVNOSTI,naslednjo oddajo pa je Ano vrgel ven ker je z njo "težko delat",po domače povedano-ker je PROBLEMATIČNA. Dva popolnoma različna kriterija,kar ni pravično.

Če bi Ajdo pustili noters,bi imel Damjan še vse tri eno oddajo pred koncem,torej bi v vskaem primeru on (damjan) imel dve noter in bi ali Jadranka ali Aleš ostala brez. Umetno narejeno. Usvarjalci so moglobdržat Ano,ker je bilo možno reči,ker je bil potke dogodkov tudi najvrjetnejši scenarij: Ana bo naslednjo oddajo nominirana za izhod in jo damo ven,ni važno kdo bo poleg nje za ven,potem pa ko se bodo gledalci odločali,bodo najbrž nominirali Almo in še nekoga (Almo zato,ker je že parkrat pred polfinalom pela rešilno pesem),pa damo Almo ven.
Če ni vse umetno,pa poskušajo naredit umetno Confused Rolling Eyes

Bolj realno nebi moglo biti napisano Smile bravo!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.