kako zmanjšati obseg meč?NUJNO

candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 9.5.2012 19:07
zanima me če kdo ve kako zmanšat obseg meč?ima zelo nabita meča in me to mot do poletja pa hočm ta obseg zmanšat.hvala že unaprej:)
NinaTHEm • Od: 23.5.2011 • Prispevkov: 1
Re: kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 9.5.2012 20:09
Tudi jaz imam ta problem. Sicer nevem konkretnega nasveta ampak mislim, da bi kakšne raztezne vaje prišle prav, saj le te mišice podaljšajo in s tem naj bi se meča zožila. Pilates ali kaj takšnega. Ziher so kakšne vaje na netu pa lahko malo pobrskaš. Pa veliko volje in sreče pri izvajanju vaj ti želim Wink
candy22 • Od: 23.2.2012 • Prispevkov: 34
Re: kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 9.5.2012 20:12
sm že gledala pa naj bi bla dobra vaja ta k hodš po prstih pol sm pa še nekje drugje prebrala da se obsega nebi dal zmanšat.usen pa hvala Smile
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 9.5.2012 21:07
[link] tule sm mal našla... upam da sm ti kej pomagala Very Happy
beur7 • Od: 14.4.2012 • Prispevkov: 4
Re: kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 9.5.2012 21:46
drugace pa baje da kolebnica pomaga .. sam ne da skocis 10x pa dovolj ..
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: kako zmanjšati obseg meč?NUJNO 2.10.2012 16:02
Meča so genetika - zmanjšaš samo premo sorazmerno s hujšanjem, kjer zgubljaš enakomerno po vseh delih telesa.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.