Mozolji :/
• 21muffins
• Od: 30.4.2012
Mozolji :/
15.6.2012 18:43
no pač, jaz mam ful mozoljev. po obrazu in po hrbtu. sej si mažem z eno kremo pa mi kar pomaga, ampak vseeno se mi zdi da sem tak nesamozavestna ker me je sram pred drugimi. pa drugače se mi pred menzo fejst nardijo.. men je pač to ful težko, pa me zanima če še ma kdo kake take probleme pa kak se tega reši xoxo • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: Mozolji :/
16.6.2012 9:02
no jz sm mela grozno velik mozoljev ko sm bla v osnovni šoli. nnoben jih ne meu, jz pa in valda da so me zafrkavali in moja samopodoba je bla na psu. da bi se jih znebila sm probala dejansko vse. bla sm parkrat pr dermatologinji, ampak ona ti tak predpiše kake kreme in po enih je mal bolš pr drugih slabš ampak trajno ni nobenega učinka.
če maš reeees zelo grozno velik mozoljev ti lahko dajo neke tablete, ampak jz ko sm si mal brala neko knjižico ki mi jo je dermatologinja dala o teh tabletah sm si rekla da imam rajši mozolje ko pa da svoje telo zastrupljam s tem. no potem sem obupala z dermatologi, pa sm si rekla da pa bom šla še h kozmetičarki. ko sm šla prvič mi ni blo bolše potem ko sm pa šla še ene 2x pa se mi je koža mal spucala pa še kozmetičarka mi je priporočala eno zelo drago kozmetiko ampak morm rečit da je bla vredna svojga denarja, ker se mi zdi da mi je še najbolj pomagala. sam ena moja prjatlca je pa hodla h kozmetičarki pa se ji je vse skupaj sam še 3x bolj vnelo tak da enim paše to drugim pa ne. no ko sem pa prišla v sredno šolo je pa šlo z mojimi mozolji sam še na bolše jz osebno mislim, da se mozoljev na dolgi rok ne boš mogla znebit. lahka sam oblažiš situacijo. čeprav sm jz dala zlo velik dnarja za tisto kozmetiko, ki mi je pomagala še vedno mislim, da je bolše počakat, da greš čez to obdobje, kot pa da si kopuješ nejak dragega ( npr. mela sm tut od vichyja pa po tistem ni blo nič bolše pa ni glih poceni). Ubistvo karkoli boš uporabljala ne bo trajnega učinka. Jz sm mozolje na obrazu prekrivala s korektorjem pa potem puder čez. Na hrbtu me pa tak pozimi niso motl, poleti mi je pa moja sorodnica k je kozmetičarka lepo zrihtala hrbet in k sm bla na morju se mi je zdel da se mi sploh ne vnema tak več in nism mela potem skor nebenga mozolja na hrbtu upam da sm ti kej pomagala • nimamidej
• Od: 26.4.2012
16.6.2012 14:48
...<3 pravi:no jz sm mela grozno velik mozoljev ko sm bla v osnovni šoli. nnoben jih ne meu, jz pa in valda da so me zafrkavali in moja samopodoba je bla na psu. da bi se jih znebila sm probala dejansko vse. bla sm parkrat pr dermatologinji, ampak ona ti tak predpiše kake kreme in po enih je mal bolš pr drugih slabš ampak trajno ni nobenega učinka.
če maš reeees zelo grozno velik mozoljev ti lahko dajo neke tablete, ampak jz ko sm si mal brala neko knjižico ki mi jo je dermatologinja dala o teh tabletah sm si rekla da imam rajši mozolje ko pa da svoje telo zastrupljam s tem. no potem sem obupala z dermatologi, pa sm si rekla da pa bom šla še h kozmetičarki. ko sm šla prvič mi ni blo bolše potem ko sm pa šla še ene 2x pa se mi je koža mal spucala pa še kozmetičarka mi je priporočala eno zelo drago kozmetiko ampak morm rečit da je bla vredna svojga denarja, ker se mi zdi da mi je še najbolj pomagala. sam ena moja prjatlca je pa hodla h kozmetičarki pa se ji je vse skupaj sam še 3x bolj vnelo tak da enim paše to drugim pa ne. no ko sem pa prišla v sredno šolo je pa šlo z mojimi mozolji sam še na bolše jz osebno mislim, da se mozoljev na dolgi rok ne boš mogla znebit. lahka sam oblažiš situacijo. čeprav sm jz dala zlo velik dnarja za tisto kozmetiko, ki mi je pomagala še vedno mislim, da je bolše počakat, da greš čez to obdobje, kot pa da si kopuješ nejak dragega ( npr. mela sm tut od vichyja pa po tistem ni blo nič bolše pa ni glih poceni). Ubistvo karkoli boš uporabljala ne bo trajnega učinka. Jz sm mozolje na obrazu prekrivala s korektorjem pa potem puder čez. Na hrbtu me pa tak pozimi niso motl, poleti mi je pa moja sorodnica k je kozmetičarka lepo zrihtala hrbet in k sm bla na morju se mi je zdel da se mi sploh ne vnema tak več in nism mela potem skor nebenga mozolja na hrbtu upam da sm ti kej pomagala jst jih mam pa že od petega razreda..in zdej sm prvi letnik in jih mam še kr..mam jih ful velik..bla sm že pr kozmetičarki,pa mi tist drži (de jih mam manj) sam ene dva dni..pol mi se še pa bol use uname..tak de zdej nehodim več.. nameravam pa it k dermatologinji.. pa jst sm že tut ful velik krem posprobala,ene so ble fajne,druge ne...ena mi je bla ful fajna,pa je zdej ne prodajajo več.. :/ zdej pa eno drugo uporablam,pa tut mi ni kej bolš (acne stop) PROSIM KAKA MNJENJA O TEJ KREMI,AL VAM POMAGA,AL NE.. ...<3 KA MI LAHKA PROSIM POVEŠ,KAK SE IMENUJE ONA KREMA/IZDELEK..KO SI MELA TI,PA JE FUL DRAGO.. PROSIM • bela
• Od: 5.5.2012
16.6.2012 18:03
rdecelaska pravi:
...<3 pravi:
no jz sm mela grozno velik mozoljev ko sm bla v osnovni šoli. nnoben jih ne meu, jz pa in valda da so me zafrkavali in moja samopodoba je bla na psu. da bi se jih znebila sm probala dejansko vse. bla sm parkrat pr dermatologinji, ampak ona ti tak predpiše kake kreme in po enih je mal bolš pr drugih slabš ampak trajno ni nobenega učinka.
če maš reeees zelo grozno velik mozoljev ti lahko dajo neke tablete, ampak jz ko sm si mal brala neko knjižico ki mi jo je dermatologinja dala o teh tabletah sm si rekla da imam rajši mozolje ko pa da svoje telo zastrupljam s tem. no potem sem obupala z dermatologi, pa sm si rekla da pa bom šla še h kozmetičarki. ko sm šla prvič mi ni blo bolše potem ko sm pa šla še ene 2x pa se mi je koža mal spucala pa še kozmetičarka mi je priporočala eno zelo drago kozmetiko ampak morm rečit da je bla vredna svojga denarja, ker se mi zdi da mi je še najbolj pomagala. sam ena moja prjatlca je pa hodla h kozmetičarki pa se ji je vse skupaj sam še 3x bolj vnelo tak da enim paše to drugim pa ne. no ko sem pa prišla v sredno šolo je pa šlo z mojimi mozolji sam še na bolše jz osebno mislim, da se mozoljev na dolgi rok ne boš mogla znebit. lahka sam oblažiš situacijo. čeprav sm jz dala zlo velik dnarja za tisto kozmetiko, ki mi je pomagala še vedno mislim, da je bolše počakat, da greš čez to obdobje, kot pa da si kopuješ nejak dragega ( npr. mela sm tut od vichyja pa po tistem ni blo nič bolše pa ni glih poceni). Ubistvo karkoli boš uporabljala ne bo trajnega učinka. Jz sm mozolje na obrazu prekrivala s korektorjem pa potem puder čez. Na hrbtu me pa tak pozimi niso motl, poleti mi je pa moja sorodnica k je kozmetičarka lepo zrihtala hrbet in k sm bla na morju se mi je zdel da se mi sploh ne vnema tak več in nism mela potem skor nebenga mozolja na hrbtu upam da sm ti kej pomagala jst jih mam pa že od petega razreda..in zdej sm prvi letnik in jih mam še kr..mam jih ful velik..bla sm že pr kozmetičarki,pa mi tist drži (de jih mam manj) sam ene dva dni..pol mi se še pa bol use uname..tak de zdej nehodim več.. nameravam pa it k dermatologinji.. pa jst sm že tut ful velik krem posprobala,ene so ble fajne,druge ne...ena mi je bla ful fajna,pa je zdej ne prodajajo več.. :/ zdej pa eno drugo uporablam,pa tut mi ni kej bolš (acne stop) PROSIM KAKA MNJENJA O TEJ KREMI,AL VAM POMAGA,AL NE.. ...<3 KA MI LAHKA PROSIM POVEŠ,KAK SE IMENUJE ONA KREMA/IZDELEK..KO SI MELA TI,PA JE FUL DRAGO.. PROSIM js sem bila na istem mestu sedaj so mi zginli pac na telesu nekje jih se mam nevem a naj grem na ono LASESRSKO ODSTRANJEVANJE ?A JE ZE KDO MEV IZKUSNJE Z TEM ? • tinxi
• Od: 11.8.2011
16.6.2012 22:49
No da povem še moje mnenje..
Pred dvema letoma, sem bila popolnoma obupana nad vsemi izdelki, ki bi naj odpravili mozolje, ker sem jih imela res veliko - večinoma na obrazu.. Nato pa sem vsa 'sredstva za odstranjevanje mozoljev' pospravila v koš. Ugotovila sem, da res - ampak res, pomaga VODA. Ne boste verjeli, ampak voda je sredstvo, ki mi je od vseh stvari najbolj pomagala. Sedaj imam še le tu pa tam kakšen mozoljček.. Trenutno pa uporabljam blazinico iz vate, in si nanjo nanesem sredstvo za odstranjevanje ličil in si nanesem po celem obrazu. To si delam samo zvečer. Zjutraj pa je moja koža gladka, res.. Lahko probaš, ker nimaš kaj za zgubit:) srečno! • SOB
• Od: 28.4.2011
16.6.2012 22:55
pejd k dermatologu pa prost za roaccutane, najprej bo slabo samo čez pol leta ti ne bo žou da si šla na to čeprov ma kr močne stranske učinke.vrjem sprobano čeprov sm tablete jemal dve let ampak kokr pogledam se je splačal.
• ...<3
• Od: 4.1.2010
17.6.2012 8:56
rdecelaska pravi:
...<3 pravi:
če maš reeees zelo grozno velik mozoljev ti lahko dajo neke tablete, ampak jz ko sm si mal brala neko knjižico ki mi jo je dermatologinja dala o teh tabletah sm si rekla da imam rajši mozolje ko pa da svoje telo zastrupljam s tem. no potem sem obupala z dermatologi, pa sm si rekla da pa bom šla še h kozmetičarki. ko sm šla prvič mi ni blo bolše potem ko sm pa šla še ene 2x pa se mi je koža mal spucala pa še kozmetičarka mi je priporočala eno zelo drago kozmetiko ampak morm rečit da je bla vredna svojga denarja, ker se mi zdi da mi je še najbolj pomagala. sam ena moja prjatlca je pa hodla h kozmetičarki pa se ji je vse skupaj sam še 3x bolj vnelo tak da enim paše to drugim pa ne. no ko sem pa prišla v sredno šolo je pa šlo z mojimi mozolji sam še na bolše jz osebno mislim, da se mozoljev na dolgi rok ne boš mogla znebit. lahka sam oblažiš situacijo. čeprav sm jz dala zlo velik dnarja za tisto kozmetiko, ki mi je pomagala še vedno mislim, da je bolše počakat, da greš čez to obdobje, kot pa da si kopuješ nejak dragega ( npr. mela sm tut od vichyja pa po tistem ni blo nič bolše pa ni glih poceni). Ubistvo karkoli boš uporabljala ne bo trajnega učinka. Jz sm mozolje na obrazu prekrivala s korektorjem pa potem puder čez. Na hrbtu me pa tak pozimi niso motl, poleti mi je pa moja sorodnica k je kozmetičarka lepo zrihtala hrbet in k sm bla na morju se mi je zdel da se mi sploh ne vnema tak več in nism mela potem skor nebenga mozolja na hrbtu upam da sm ti kej pomagala jst jih mam pa že od petega razreda..in zdej sm prvi letnik in jih mam še kr..mam jih ful velik..bla sm že pr kozmetičarki,pa mi tist drži (de jih mam manj) sam ene dva dni..pol mi se še pa bol use uname..tak de zdej nehodim več.. nameravam pa it k dermatologinji.. pa jst sm že tut ful velik krem posprobala,ene so ble fajne,druge ne...ena mi je bla ful fajna,pa je zdej ne prodajajo več.. :/ zdej pa eno drugo uporablam,pa tut mi ni kej bolš (acne stop) PROSIM KAKA MNJENJA O TEJ KREMI,AL VAM POMAGA,AL NE.. ...<3 KA MI LAHKA PROSIM POVEŠ,KAK SE IMENUJE ONA KREMA/IZDELEK..KO SI MELA TI,PA JE FUL DRAGO.. PROSIM no jz sm mela tole kozmetiko [link] Men jo je priporočala kozmetičarka in pr njej sm jo tut kupla. Od te kozmetike sm mela piling, kremo, masko za obraz pa neke kapljice. sam je reees draga. prbl. 50ml vlka krema stane okoli 55? se mi zdi. tak da po mojem je najboljše da se s kom posvetuješ preden si kupiš, k je res škoda stran denar zmetat potem pa ti npr. nebi pomagala Prej sm vidla da je nekdo priporočal roaccutane tablete. pred jih začnete jemat dejte mami za prebrat ono knjižico ko jo bote doble zraven pri dermatologu pa še same jo preberte. mene je minil ko sm vidla kake težke tablete so to. majo tak miljon stranskih učinkov. pa poleti jih ne bote doble ker ne smeš bit preveč na soncu če jemleš te tablete. pa pomojem vam jih dermatologinja ne bo dala kr na prvo. men so USE druga prej probal, ker so mi rekl da so te tablete res na koncu če nič druga prej ne pomaga. • EmaLotos
• Od: 19.6.2012
19.6.2012 8:41
Punce iz izkušenj vam lahko povem, da domače malže žal ne bodo delovale dolgoročno. Žal so mozolji večji problem kot samo nanos ene kreme. Za kožo je potrebno skrbeti vsakodnevno, od jutranjega čiščenja, nanosa tonika, in hidrantne kreme z UV zaščito v teh vročih dneh, ki bo vašo kožo ščitila pred soncem. Vem, da je potrebno prekriti mozolje, pa vendar uporabljajte zelo, zelo kvaliteten puder, ki"diha" in ne maši pore. Večernega ali popoldanskega čiščenja nikakor ne izpustite, nujno si je potrebno dobro očistiti kožo, in nanesti hranjljive kreme na obraz z antiseptičnim in pomirjevalnimi učinki.
Vse skupaj je ena mala šola in zagotovo ni hec če ne želite v starejših letih imeti po obrazu ogromen brazgotine in veliko lukenj (sem že rekla, da je stiskanje prepovedano, mozolj mora biti toliko zrel, da že sam poči, da se ga lahko predra). Dobro bi bilo, da prvič stopite po nasvet in pogovor v kozmetični salon kjer vam bo pogledala kakšno je vaše stanje in vam dala kakšen nasvet ali dva kako skrbeti in negovati vaš tip kože. p.s. pa še to, ste že kdaj poizkusile nanašati glino na svoj obraz. Glina dela čudeže, vsaj meni je. (Živa glina, Tunjice pri Kamniku, poglejte malo po netu) |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.