Kako se znebiti pramenov?

Marsovka356 • Od: 25.6.2011 • Prispevkov: 1
Kako se znebiti pramenov? 25.6.2011 18:49
Pred neki mesci sm si dala nrdit pramene.. men so sicer ful ušeč in tud usi so rekl da mi pašejo pa use.. ampak zdej mam že grozn narastek.. in mi doma ne dovolijo da bi si jih dala še enkrt delat češ da je blo to sam za poskusit. Men pa je grozn hodit okrog taka.. mam sicer zlo douge lase in se še bolj opaz.. tak da me zanima če je kak šampon al pa karkoli da odstranim pramene.. aja pa mam rjave lase in blond pramene.. HVALA!
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Kako se znebiti pramenov? 26.6.2011 0:09
Z rjavo si celo glavo pobarvi p je ;D
Motornazaga • Od: 11.6.2011 • Prispevkov: 4
Re: Kako se znebiti pramenov? 26.6.2011 10:52
Lase oz. pramenčke si daš lahko razbarvat. Cena razbarvanja je nekak tok ''draga'' kt cena barvanja. In tudi ni nevarna za lase.
Torej, pojdi v ffrizerski salon in se razbarvaj pa bo konec tvojih težav Wink
Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Re: Kako se znebiti pramenov? 25.6.2012 15:39
Evo, jst mam tut isto problem.
In bi si šla celo glavo prebarvat ampak nevem kero barvo nej uzamem, da nebo opazit narastka tok..k je pa res preveč barv na izbiro.. -.-
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: Kako se znebiti pramenov? 26.6.2012 12:50
kkr so prej povedal..razbarvat se pejt.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.