britje intimnega dela

mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
britje intimnega dela 22.4.2012 22:59
Hojla, ja mal nerodna tema, sam mene res zanima če ma še kera podobne težave,
no ugalvnm pač ja js si intimni del čist pobrijm in sicer z navadno britvico ( a slučajno kera priporoča kj druzga?) in potem me ful srbi pa peče, tko da morm en dan dva res mazat z kkšno mastno kremo, da se koža pomiri, in ja je mal nerodn hodt po svetu in da te use srbi ane.. xD no in ja ribja mast pomaga sam smrdi in mene zanima a kera uporablja kj druzga? al pa kaj naj nardim?
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: britje intimnega dela 24.4.2012 14:05
js si tut vedno z navadno britvico, pa nikol nimam kakih problemu. Po vsej vrjetnosti mas ti bolj obcutljivo kozo tam dol xD
pa ce se z britvico brijes mores bit ful previdna, de se ne urezes, kr to se lahka ful hiter zgodi
Drgac je pa vrjetno usejen fajn de si kupis kak aparat, pejt v drogerijo al pa kej, tam se use najde Smile
saraDD • Od: 13.12.2011 • Prispevkov: 48
Re: britje intimnega dela 24.4.2012 16:53
oj, jst mam isti problem....se pobrijem in me peče k svina pa pol me tud srbi zlo...učas mi tud mal kri teče...sam najbol sovražm ko mam tisto razdraženo kožo...pa ne mažem si nč..ker nimam nč tazga ;///
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: britje intimnega dela 25.4.2012 16:28
saraDD pravi:
oj, jst mam isti problem....se pobrijem in me peče k svina pa pol me tud srbi zlo...učas mi tud mal kri teče...sam najbol sovražm ko mam tisto razdraženo kožo...pa ne mažem si nč..ker nimam nč tazga ;///

Pa prou tko pol k je vroče še bol boli fak ane? jaoo
veš kaj pomaga vlekarni kup ribjo mast - nwm ni draga tok, ampak nos jo doma, k čene boš smrdela po ribah, ampak pozdrau;
drgač pa pomaga tud kkšna taka mastna krema za dojenčke al pa kaj, sam pač je treba res mazat in js iščm če obstaja kj k pač enkrat namažč pa je kul.. sam ja
Re: britje intimnega dela 25.4.2012 18:14
mussy pravi:
saraDD pravi:

Pa prou tko pol k je vroče še bol boli fak ane? jaoo
veš kaj pomaga vlekarni kup ribjo mast - nwm ni draga tok, ampak nos jo doma, k čene boš smrdela po ribah, ampak pozdrau;
drgač pa pomaga tud kkšna taka mastna krema za dojenčke al pa kaj, sam pač je treba res mazat in js iščm če obstaja kj k pač enkrat namažč pa je kul.. sam ja

ja sej to.....auuu...am ja sm že slišala da ful pomagaao te otroške kreme pa tud tele otroški puri za ritko....ribje masti pa rajš nebi uporablala zarad fanta :'D hhhhh
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: britje intimnega dela 25.4.2012 19:21
od justa krema pomaga Smile
Re: britje intimnega dela 28.4.2012 9:43
sarkizeME pravi:

resno? o supr, to pa mam Smile
monxiee • Od: 2.6.2011 • Prispevkov: 68
Re: britje intimnega dela 29.4.2012 19:57
sarkizeME pravi:

Kera pa od Justa? k jih je več...
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: britje intimnega dela 30.4.2012 13:55
Če stopiš aspirin pa se namažeš pomaga. Smile sam ne unga s c plus, navadnega Smile
Re: britje intimnega dela 1.5.2012 1:03
eLoo pravi:
Če stopiš aspirin pa se namažeš pomaga. Smile sam ne unga s c plus, navadnega Smile

0.o amm, prvič slišm Very HappyD
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: britje intimnega dela 1.5.2012 11:20
saraDD pravi:
eLoo pravi:

0.o amm, prvič slišm Very HappyD

Čudn se sliš amapak deluje! Smile
Re: britje intimnega dela 1.5.2012 18:10
monxiee pravi:
sarkizeME pravi:

Js mam neko rumeno k je kao za po britju pa tut prot mazoljam pomaga in na faci k tut na hrbti,..
Mjaw2 • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 25
Re: britje intimnega dela 1.5.2012 19:45
sarkizeME pravi:
monxiee pravi:
sarkizeME pravi:

Js mam neko rumeno k je kao za po britju pa tut prot mazoljam pomaga in na faci k tut na hrbti,..

kak se pa reče tej kremi?
manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
Re: britje intimnega dela 7.5.2012 13:35
Meni se tudi to dogaja. Vem ful srbi in boli, meni pomaga, da se po britju večkrat našamponiraš z navadnmu šamponom za telo, pa je bolje. Exclamation Smile Smile Smile
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: britje intimnega dela 7.5.2012 16:34
jaz sem se včasih brila, zdaj pa uporabljam depilator in sem ful bol zadovoljna Very Happy ni srbečice pa še dlake rastejo počasneje in se redčijo. tak da se splača poskusit Wink meni ni blo žal da sem. Smile
Re: britje intimnega dela 8.5.2012 16:12
Mjaw2 pravi:
sarkizeME pravi:
monxiee pravi:
sarkizeME pravi:

kak se pa reče tej kremi?

tea tre
Re: britje intimnega dela 8.5.2012 16:17
Peinchy pravi:
jaz sem se včasih brila, zdaj pa uporabljam depilator in sem ful bol zadovoljna Very Happy ni srbečice pa še dlake rastejo počasneje in se redčijo. tak da se splača poskusit Wink meni ni blo žal da sem. Smile

sam to ful boli po tem intimnem delu? awa Very HappyD
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: britje intimnega dela 8.5.2012 19:13
saraDD pravi:
Peinchy pravi:

sam to ful boli po tem intimnem delu? awa Very HappyD

mene ne boli tak fejst samo težko rečem na splošno. Probaj pa boš vidla če ti ustreza Smile
T3jchk • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 44
Re: britje intimnega dela 3.7.2012 15:31
Peinchy kolk si pa pustiš dolge do naslednjega britja? Sej se navadiš najbrž res, tko kt na nogah.

Drugač pa jst si prej z milom namažem predel, potem pa pobrijem v smeri rasti pa je ful boljš. Pa piling kao pomaga tud proti vraščanju in srbenju ter mozoljčkom.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.