Počitnice in kaj dobrega za brat :))

KeT • Od: 30.5.2010 • Prispevkov: 4
Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 21.6.2010 20:11
Mene pa zanima če kdo pozna kašno dobro knjigo k bi jo lahko uzela sabo na morje. Kšna kriminalka al pa kaj takega kot je biu zdaj ta somrak al pa ljubezenski roman... Tko da lih ne umreš od dougcajta zravn... Very Happy

Tnx za odgovore...
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 21.6.2010 20:34
jst ti priporočam knjige od Amande Quick,k so res noro dobre,js jih kr požiram..pa zj berem tut od mary higgins clark,pa so isto fulful dobre..u enmu dnevu preberem 300 strani k nmorm odložit :$ Wink
Fashionholic.... <3 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 23
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 21.6.2010 21:54
Upam da te ne bom zastrašila s tem seznamom. XD

Strinjam se z XxcuukrckxX3 AMANDA QUICK je zakon.

Drgač pa vampirsko: Vampirska akademija, Ledeni ugriz, Poljub smrti

Ena mal neumesna (zvrst: Fantazija): Trilogija Ognjeni veter : Vetrna piščal, Mojstrovi sužnji, Ognjena pesem ; Čarovnik iz zemljomorja

Zdej pa še par ljubezenskih <3 :

se dogajajo v preteklosti:
Julie Garwood
Kathleen E. Woodiwiss
Suzanne Enoch
Lisa Kleypas
Mary Balogh

V sedanjosti:
Rachel Gibson
Jill Mansell
Kerstin Gier
Gaby Hauptmann
Christina Dodd
Joan Elizabeth Lloyd Embarassed
Jennifer Crusie
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 21.6.2010 22:11
ni nneka kriminalka, je pa meni zlo zanimivo za brat : Mario Vargas Llosa- Vragolije porednega dekleta Razz
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 22.6.2010 9:01
a je že kdo prebrou kniigo Hvala za spomine od Cevilie Ahern?? (: prosm za mnenja. Wink
aha ! še nekii. (: zadnič sm šla u knižnco in sm si hotla sposodt kšno knigo od Nicholas Sparcs in so ble useee sposojene. so res tok dobre?? (:
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 22.6.2010 19:59
Men so dobre knige od zbirke REPLIKA, KAFE KLUB,BALETNI COPATKI,Nejka Omahen tut ful dobre piše npr. ena od njih Spremembe spremembe itd. Sam od une replike čeprou se gre o klonih jst tut tisto najprej wtf sigurnmo je kr neki pol sm pa jo takoj prebrala k se čist utopiš vanjo (;

Janja vidmar- na vroči sceni je še kr

pa če mate še kakšno lepo prosim povejte
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 22.6.2010 21:55
priporočam Od rtm do wtf- Asja Hrvatin (: supr kniga! Very Happy
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 22.6.2010 23:01
jaaa... zbirka replika je men bla tut zŁoo fajna. pa cena življenja je tui ful dobra knjiga
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 27.6.2010 20:13
soonck pravi:
priporočam Od rtm do wtf- Asja Hrvatin (: supr kniga! Very Happy

ta knjigaa je ena izmed mojih najljubših Very Happy

drgač pa ja.. amanda quick & stephanie meyer Very Happy
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 28.6.2010 14:45
špela kuclar-ne bom več pobegnila (toto sem že prebrala)

tejlih knjig pa še nisem prebrala, sam baje so full dobre .....
-kaj ima ljubezen s tem
-ko zorijo jagode
-od rtm do wtf
-vragolije porednega dekleta
-ronja, razbojniška hči
-poredne punce (primerno tut za fante)
-štala
-tangice, poljubi in še kaj
-jaz ne maram tangic

aja pa še eno uprašanje4 imam za vas, k ste gor napisal de poznate knjigo od rtm do wtf.... o čem se gre ta knjiga, zeeeellloooo kratka obnova,če se da, ne ne bo kirmu roka odpadla....

hvala, upam de sm kej pomagala Wink
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 28.6.2010 16:16
Od rtm do wtf --> slovenski otroci s postaje zoo (heroin)
Se splača prebrat.

A mi lohka kdo pove naslov kakšne bolj "tazaresne" knjige? Razne Somrake in Harry potterje sem nekako prerasla ...
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 28.6.2010 18:57
Coreliee pravi:
Se splača prebrat.

A mi lohka kdo pove naslov kakšne bolj "tazaresne" knjige? Razne Somrake in Harry potterje sem nekako prerasla ...

Dan Brown njegove knjige so najbolše. ampak moreš res razumet.. zato je tudi namenjeno starejšim bralcem..
drugače moje najljubše od njega so pa: Ledena prevara, digitalna trdnjava, angeli in demoni, Da Vincijeva šifra.. pa zdaj si bom sposodla Izgubljeni simbol.. niso ljubezenske pa nekaj.. ampak take težje. taresne.Very Happy
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 28.6.2010 22:24
pridna pravi:
špela kuclar-ne bom več pobegnila (toto sem že prebrala)

tejlih knjig pa še nisem prebrala, sam baje so full dobre .....
-kaj ima ljubezen s tem
-ko zorijo jagode
-od rtm do wtf
-vragolije porednega dekleta
-ronja, razbojniška hči
-poredne punce (primerno tut za fante)
-štala
-tangice, poljubi in še kaj
-jaz ne maram tangic

aja pa še eno uprašanje4 imam za vas, k ste gor napisal de poznate knjigo od rtm do wtf.... o čem se gre ta knjiga, zeeeellloooo kratka obnova,če se da, ne ne bo kirmu roka odpadla....

hvala, upam de sm kej pomagala Wink

okeej. obnovaa. pač o enem fantu k ma zeelo dobro frendico pa punco. punca ga cel čas sili da hodita na neke patijee in pol tam on probaa pač mamilo & mu je okeej & pač postane odvisn. ona njegova frendica ga pa neki rešuje oz. ga hočee. in opisuje vse to kak on Matej mislim da če se ne motm kak on to vse podoživljaa.

LP Wink
CRYstalBABE • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 10
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 29.6.2010 13:38
hahahha. mam seznam ful dobrih knjig :
princesa Ai, verena je na ekstaziju, miriam ima anoreksijo, poljub moje sestre, reci da sem vredu, resnično, hiša noči - zaznamovana p še izdana (nadaljevanja še pridejo), vampirska akademija, kafe klub (usi deli), 4,5 prijateljev al kak pač je že naslov, poredne punce, punce v stiski, zadnji mega žur, noč po zadnjem mega žuru,
od janje vidmar, nevem točn kak je naslov mislim pa da je zlobna dekleta al neki, vilinska pot ( usi deli) , harry potter,pojdi z mano, princeskin dnevnik, mama ne sme zvedeti, mesto kosti, marley in jaz, pismo za annie

AJA PA ŠE ENA KO JO PA RES MORTE PREBRAT: Dragi Zaza

sej vem, da so nektere že gor napisane, sam tko vam res ne bo dc
Petx3 • Od: 27.6.2010 • Prispevkov: 23
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 29.6.2010 20:45
meni so bli princeskini dnevniki všeč, pa vse knjige od jacqueline wilson, pa itak somrak, mlada luna, mrk in jutranja zarja.

A je že kdo bral te nove o vampirjih? Neem naslova?

HVala lep pozdrv
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 30.6.2010 13:06
Insane pravi:
Coreliee pravi:
Se splača prebrat.

Dan Brown njegove knjige so najbolše. ampak moreš res razumet.. zato je tudi namenjeno starejšim bralcem..
drugače moje najljubše od njega so pa: Ledena prevara, digitalna trdnjava, angeli in demoni, Da Vincijeva šifra.. pa zdaj si bom sposodla Izgubljeni simbol.. niso ljubezenske pa nekaj.. ampak take težje. taresne.Very Happy

Heh, se popolnoma strinjam da so te knjige zakon, problem je sam u tem, da sm že use prebrala Embarassed
srčk14 • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 21
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 30.6.2010 18:36
am men je pa upraulivka huda.
pa še ful jih je sam se mi ne da pisat..opraulivka mi je tko še naibl zako..mugočkjo lihk zdele berm.. Very Happy
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 16.7.2010 9:52
a ma kdo še kakšne druge predloge, kaj brat zdj med počitnicami...? (:
jst bi neki ljubezenskega Very Happy
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 16.7.2010 11:32
Rexona pravi:
a ma kdo še kakšne druge predloge, kaj brat zdj med počitnicami...? (:
jst bi neki ljubezenskega Very Happy

Romantična komedija? Wink Men je ful všeč Strastna zapravljivka, Marley & jaz, Hudičevka v Pradi, Čokolada... Drgač pa na spletni strani [link] lahk use knjige k jih ma MK pogledate in to z opisi Wink
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 16.7.2010 11:43
Kamasutro.
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: Počitnice in kaj dobrega za brat :)) 16.7.2010 21:36
js sm nora na grozlive zgodbe.
in berem večinoma od pisatla; R.L.Stine
trenutno berem njegovo zbirko KURJA POLT; in res so tut taki deli da maš kurjo polt.sam knjiga te pa kr notr vleče in nemoreš nehat.tak d je prau fajn d je več knjig v zbirki (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.