TASTARI-.- (prosim pomagi)• nimamidej
• Od: 26.4.2012
TASTARI-.- (prosim pomagi)
30.8.2012 13:54
hej.. problem je tak,de so moji tastari ful zateženi..
ko sm bla sedm razred,sm hotla it sama s prjatlco na neko prireditev/fešto in mi niso pstil,in so rekl,de bom lahka šla ko bom u osmem..in evo ko sm bla u 8,so rekl,de sm še premal stara,in da nesmem it,in de bom šla u 9..in evo ko sm bla u 9 JE BLO ISTO..!!! in zdej ko grem v drugi letnik je isto..nikamor mi ne pstijo..govorijo,de sm še premlada in naivna... de me morjo zdej oni zavarovat useh zank in "nevarnih fantov" kokr oni temu pravjo.. zram njih morm hodit na neke bedne prireditve,ko so skor sam odrasli tam..pa nč mladine..in pol si tam neko sramoto delam..+ja,svoje družine se učasih mal sramujem.. +ja vem,ka se lahka nardi use..spoštujem tastare in jih razumem,logično,de me hočjo obvarovat.. kr oni kr naprej misljo sam negativno,kok so usi fanti tam pjani,pa kr usi majo cigarete,DROGE,alkohol.,,in te razne tabletke zram,de te lahka pol posiljo..pa de če punca stara 16 ,hod sama tam..je mami rekla,de je use druga ko pa člouk..pa de nimajo po glav pošlihtan..pa de kao gre fantom to na jetre,če se babe tam kr naprej smejijo,..pa de kao fanti rajš pogledajo "urejeno" punco, k hod zram staršu..(tak ko neka tri lete stara punčka -.-) pa de kao pol vejo,de je vredi..pa bla,bla,bla..pa tak naprej..na k.u.r.a.c mi grejo,kr me NIKAMOR ne pustijo.. kokr ste pa že vidl..prej oblubjo,de bom lahka šla..pol k je pa treba,sm pa kr naenkrat naivna in premlada.. in pol kr naenkrat use od mamicine sodelavke hčirke hodjo s tastarimi use povsot.. prej mi pa govori,kok nisem nč samostojna,pa de nikamor nemorm it sama,..pa de se bom mogla navadit.. SaM ne mi pisat,de se nej z njimi "POGOVORIM" kr z njimi se pač neda normaln pogovarjat,kr se pol začnejo dret.. (TO SM VAM POVEDLA ŽE U PREJŠNIH TEMAH,DE SE NOČJO NČ POGOVARJAT..AMPAK MI KR UKAŽEJO,IN MORM IT ZRAM NJIH..) ko sm jim pa sam umenla,de sošolke hodjo same na morje..je pa začela,de jih more en +18 tedol pelat..pa de kao pod 18 sploh nesmeš sam mejo prečkat..-->ja pa ka še.. pol pa tam začne gnjavit,de kje dnar dubijo,de si tamdol plačajo prenočišča in hrano..pa s čigavim dnarjem tamdol zapraulajo.. ko sm pa povedala,de z dnarjem od tastarih..pol je pa tak čist znorela... JA VEM..NI MI TEREBA POVEDAT...NORMALNO DRUŽINO MAM,JA..!!!! okej,ja sej jih razumem za skrb,..sam kar je pa preveč,je pa preveč.. -.- hvala,za kakršne kol mnenja in nasvete.. • nimamidej
Re: TASTARI-.- (prosim pomagi)
30.8.2012 13:55
Aja,pa še to..ka kdo pozna štimung fešt za mlade (to ko bo zdej ob ŠMARTINSKEM JEZERU) ..mami gnavi,de to ni sam za mlade..in bomo usi šli.. IN JA..TAM BOM MOGLA ZRAM TASTARIH HODIT..!! -.-
• alvininvevericki
• Od: 26.5.2011
30.8.2012 14:32
joj pr men je isto -.- sam lej; pr nas žvimo dedi,babi,stric pa njegova punca, mami in js. mami me nespusti NIKAMOR, kr se babice boji. babi je pa zastarela pa se ji zdi konc sveta če kdorkol iz familije k frendu,kolegu,sodelavcu gre. tko da so vsi ''odvisni od babice''
je res da grem v 8. razred (13,5 let), ampak že od rojstva sm SKOS DOMA! res dobesedno SKOS. še svoje sobe nimam, nobene zasebnosti pa ništa. in če mamic rečem če grem lohka k prjatlci: ''ni cajta, boš šla drugič''. pa se to nikol ne zgodi. mensezdi da je to zarad 2 možnosti: - vrjetn si misl ''če js nemorm nikamor, pa tut ti neboš šla'' - boji se odziva babice mami ma odnos do mene ko do ene tekmice, sploh ni zrela bit za mamo (33 let). pa še tole: zdi se mi da sm 'nastala' nepričakovano..mislm; mami pa fotr sta šla ****, nista mela pojma da bo otrok iz tega nastau..mami je zatežena skos, 10 let že samska, je pa zalublena u enga poročenga moškega s familijo. neko afero mata, vem. in zihr je zatežena kr jo tist moški učas ****, pa jo mine žvet in use..sploh nezna bit samostojna..krnesi use skup + HVALA ČE SE JE KIR POTRUDU TOLE PREBRAT, mogla sm dat iz sebe pa nism vedla kako • Mashimaro
• Od: 30.8.2012
30.8.2012 14:47
Ejj js mam čist podobne probleme.... pa ne sam zarat hodenja kam vn alpa keej.... tut druge stvari. Npr. Hotla sm se pobarvat u 6. in mi matka ne dovoli... Še s šamponom mi ne dovoli tistim ki se spere po 8 pranjih... ker misli da ne gre dol.... In je rekla da se bom lahka pobarvala ko bom u 2 letniku.... Moja sestra se je pa pri 14 letih... ona pa pravi da ni res. Uglaunem ne vem kk ti svetovat paač morš jim nekak dokazat da si samostojna in lahka greš sama vn.... Ampak nwm kk..... • Bridy
• Od: 17.8.2012
30.8.2012 15:56
tud jst mam tako situacijo duma...
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ • nimamidej
30.8.2012 16:00
Bridy pravi:tud jst mam tako situacijo duma...
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ ja..!! če je treba kej nardit,in se mi neda..reče de bom šla ŽEE u drugi letnik (de zdej bi pa že res lahka kej znala)...ne ku je treba kam it.. sm KOMI 16..kr neki.. a pol si ti tut prvi letnik končau..?? • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
30.8.2012 17:23
Am kaj pa če bi malo pomagale doma narediti npr: pospravljati, kuhati itd. Pokažte, da ste odgovorne in ne se za vsako stvar kregat pa dret. Potem pa vprašajte, če lahko greste ne vem, le za par urc in se vrnite TOČNO! Brez da bi ble pijane, zadete itd.. tko boste pokazale, da vm je lahko za zaupat in čez čs se bodo navadle in tud ura za domov se bo podalšala. Če pa ne gre zlepa pa preprosto pejte in se vrnte v treznem stanju, češ da vidjo da se vm ni nič zgodil. • Bridy
30.8.2012 17:31
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ ja..!! če je treba kej nardit,in se mi neda..reče de bom šla ŽEE u drugi letnik (de zdej bi pa že res lahka kej znala)...ne ku je treba kam it.. sm KOMI 16..kr neki.. a pol si ti tut prvi letnik končau..?? ja tko je pa pr mnogih starših pomoje ja, grem u drug letnk sam ko je res čudn, moji nekak ne dojamejo da grejo cajti naprej in govorijo sam svoje pol pa ko je ena predstava u gledališču morm pa zravn (****š kulturo xD ) na nek način se lohk tolažš, da boš čez 2 leti stara 18 in takrt ti pa nč ne morjo luhko ji sam skrbi, držat te pa duma ne bojo mogl več, ker si tk polnoletna oseba z druge strani pa, do takrt je še vlik cajta in velik zamudiš takih zabav... men se gre najbl da bi šou na umeka (žzr), ker ma res debest musko pa še kkšnga sošolca bi na žuru sreču pa bi blo fajn • nimamidej
30.8.2012 17:55
Bridy pravi:
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ ja..!! če je treba kej nardit,in se mi neda..reče de bom šla ŽEE u drugi letnik (de zdej bi pa že res lahka kej znala)...ne ku je treba kam it.. sm KOMI 16..kr neki.. a pol si ti tut prvi letnik končau..?? ja tko je pa pr mnogih starših pomoje ja, grem u drug letnk sam ko je res čudn, moji nekak ne dojamejo da grejo cajti naprej in govorijo sam svoje pol pa ko je ena predstava u gledališču morm pa zravn (****š kulturo xD ) na nek način se lohk tolažš, da boš čez 2 leti stara 18 in takrt ti pa nč ne morjo luhko ji sam skrbi, držat te pa duma ne bojo mogl več, ker si tk polnoletna oseba z druge strani pa, do takrt je še vlik cajta in velik zamudiš takih zabav... men se gre najbl da bi šou na umeka (žzr), ker ma res debest musko pa še kkšnga sošolca bi na žuru sreču pa bi blo fajn tist,de ko si star 18..pa ti "nesmejo" neki govorit,al lahka greš kam,al ne.. se mi zdi, de u resnici ni tak..kr poznam ene ko so star 25,pa ji tastari nepstijo neki.. pa enga ko je 23pa se tastari derejo na njega,de gre kam brez de bi prej uprašo..pa on že hod u službo,čeprau še žvi pr starših..pa se je fotr začel na njega dret,zaka si je šu ene drage zvočnike kupt..PA SI SAM DNAR SLUŽ..če je že na tem.. se mi zdi,de prej neki oblublajo..men je tut rekla,de ko bom 18,pa nej grem kamrkol..sam ko bo tedi ta cajt pršu..zih nebom smela it.. (sej vidiš kak so mi od sedmga razreda naprej usak let oblublal,"de nasledn let pa bom lahka šla" in ka je blo res nasledn let..?? nč.. no uglavnem hočem povedta,de tut ko boš star 18..pa če maš z.a.j.e.b.a.n.e starše..paš pač za.j.e.b.a.n.e. pa ti usejen nebojo nikamor pstil.. ja,razpisala sm se tist,de nej grem nekam,pa de pol normalna nazaj pridem,in ob pravi uri.. am.. kam pa nej grem sama..po eni strani je res,de me je strah it samo.. nevem zaka.. (mogoče zarad tega,kr me kr naprej strašjo kok majo usi droge,pa tist kar sm gor naštela s sabo..) N E V E M! • Bridy
30.8.2012 18:22
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ ja..!! če je treba kej nardit,in se mi neda..reče de bom šla ŽEE u drugi letnik (de zdej bi pa že res lahka kej znala)...ne ku je treba kam it.. sm KOMI 16..kr neki.. a pol si ti tut prvi letnik končau..?? ja tko je pa pr mnogih starših pomoje ja, grem u drug letnk sam ko je res čudn, moji nekak ne dojamejo da grejo cajti naprej in govorijo sam svoje pol pa ko je ena predstava u gledališču morm pa zravn (****š kulturo xD ) na nek način se lohk tolažš, da boš čez 2 leti stara 18 in takrt ti pa nč ne morjo luhko ji sam skrbi, držat te pa duma ne bojo mogl več, ker si tk polnoletna oseba z druge strani pa, do takrt je še vlik cajta in velik zamudiš takih zabav... men se gre najbl da bi šou na umeka (žzr), ker ma res debest musko pa še kkšnga sošolca bi na žuru sreču pa bi blo fajn tist,de ko si star 18..pa ti "nesmejo" neki govorit,al lahka greš kam,al ne.. se mi zdi, de u resnici ni tak..kr poznam ene ko so star 25,pa ji tastari nepstijo neki.. pa enga ko je 23pa se tastari derejo na njega,de gre kam brez de bi prej uprašo..pa on že hod u službo,čeprau še žvi pr starših..pa se je fotr začel na njega dret,zaka si je šu ene drage zvočnike kupt..PA SI SAM DNAR SLUŽ..če je že na tem.. se mi zdi,de prej neki oblublajo..men je tut rekla,de ko bom 18,pa nej grem kamrkol..sam ko bo tedi ta cajt pršu..zih nebom smela it.. (sej vidiš kak so mi od sedmga razreda naprej usak let oblublal,"de nasledn let pa bom lahka šla" in ka je blo res nasledn let..?? nč.. no uglavnem hočem povedta,de tut ko boš star 18..pa če maš z.a.j.e.b.a.n.e starše..paš pač za.j.e.b.a.n.e. pa ti usejen nebojo nikamor pstil.. ja,razpisala sm se tist,de nej grem nekam,pa de pol normalna nazaj pridem,in ob pravi uri.. am.. kam pa nej grem sama..po eni strani je res,de me je strah it samo.. nevem zaka.. (mogoče zarad tega,kr me kr naprej strašjo kok majo usi droge,pa tist kar sm gor naštela s sabo..) N E V E M! ko maš 18 let si že polnoletn in sam odgovarjaš za svoja dejanja. to da jim pri 20+ letih neki ne pustijo je pa že too much pomoje... pr men je sploh prvič da sm jih prašu če bi luhko šou na en žur... nasledn vikend bo spet neki in jih bom spet prašu, ampak se bom mau bl potrudu, da bom lohk šou, ker mam res željo zkust kako je če si dejansko na enem žuru (in ja, se zavedam kaj se lahko zgodi, zato bom pa tok bl previdn) kaj pa če bi še kkšnga prjatla/prjatlco sabo uzela? • nimamidej
30.8.2012 18:43
Bridy pravi:
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
rdecelaska pravi:
Bridy pravi:
nikamor me ne pustijo, razn v mesto kjer se bl mal dogaja, še ko se kej, ni po mojem okusu, pol me pa u mestu praša mtka: no a je to bl zate muska? rečem pa sam, da "če že ni druzga"... zadnč je biu žur z razlogom v lj. in sm prašu če bi lahk šou in ji use razložim kako pa kaj je to in ni pustila...pol mi pa začne kaj ti lahko kkšn da kej u pjačo, pa da sm še premlad... mtka učas kr reče da sm 16 str (nism še, bom pa novembra), nevem a me ma že kr za tok starga al kaj, dovoli pa useen ne... jih čist zastopm, de jih skrbi zame ampak bi mi počas lohk pustil km jt glede na to da sm že kao 16 let str... po eni strani nas hočjo doma držat (da smo varni pred usem), po drug stran pa hočejo da postaneš skoz bl samostojn in odgovorn... učasih jih res ne razumem:/ ja..!! če je treba kej nardit,in se mi neda..reče de bom šla ŽEE u drugi letnik (de zdej bi pa že res lahka kej znala)...ne ku je treba kam it.. sm KOMI 16..kr neki.. a pol si ti tut prvi letnik končau..?? ja tko je pa pr mnogih starših pomoje ja, grem u drug letnk sam ko je res čudn, moji nekak ne dojamejo da grejo cajti naprej in govorijo sam svoje pol pa ko je ena predstava u gledališču morm pa zravn (****š kulturo xD ) na nek način se lohk tolažš, da boš čez 2 leti stara 18 in takrt ti pa nč ne morjo luhko ji sam skrbi, držat te pa duma ne bojo mogl več, ker si tk polnoletna oseba z druge strani pa, do takrt je še vlik cajta in velik zamudiš takih zabav... men se gre najbl da bi šou na umeka (žzr), ker ma res debest musko pa še kkšnga sošolca bi na žuru sreču pa bi blo fajn tist,de ko si star 18..pa ti "nesmejo" neki govorit,al lahka greš kam,al ne.. se mi zdi, de u resnici ni tak..kr poznam ene ko so star 25,pa ji tastari nepstijo neki.. pa enga ko je 23pa se tastari derejo na njega,de gre kam brez de bi prej uprašo..pa on že hod u službo,čeprau še žvi pr starših..pa se je fotr začel na njega dret,zaka si je šu ene drage zvočnike kupt..PA SI SAM DNAR SLUŽ..če je že na tem.. se mi zdi,de prej neki oblublajo..men je tut rekla,de ko bom 18,pa nej grem kamrkol..sam ko bo tedi ta cajt pršu..zih nebom smela it.. (sej vidiš kak so mi od sedmga razreda naprej usak let oblublal,"de nasledn let pa bom lahka šla" in ka je blo res nasledn let..?? nč.. no uglavnem hočem povedta,de tut ko boš star 18..pa če maš z.a.j.e.b.a.n.e starše..paš pač za.j.e.b.a.n.e. pa ti usejen nebojo nikamor pstil.. ja,razpisala sm se tist,de nej grem nekam,pa de pol normalna nazaj pridem,in ob pravi uri.. am.. kam pa nej grem sama..po eni strani je res,de me je strah it samo.. nevem zaka.. (mogoče zarad tega,kr me kr naprej strašjo kok majo usi droge,pa tist kar sm gor naštela s sabo..) N E V E M! ko maš 18 let si že polnoletn in sam odgovarjaš za svoja dejanja. to da jim pri 20+ letih neki ne pustijo je pa že too much pomoje... pr men je sploh prvič da sm jih prašu če bi luhko šou na en žur... nasledn vikend bo spet neki in jih bom spet prašu, ampak se bom mau bl potrudu, da bom lohk šou, ker mam res željo zkust kako je če si dejansko na enem žuru (in ja, se zavedam kaj se lahko zgodi, zato bom pa tok bl previdn) kaj pa če bi še kkšnga prjatla/prjatlco sabo uzela? zs.. • nancy
• Od: 27.4.2010
30.8.2012 19:14
če je to res use tko, da ne pomagajo pogovori ipd je čs da se človk upre. Treba je pokazat kje so meje... simly pejt.. ne upoštevej njihovega mnenja ampak pejt.. tko bojo vidl da nimajo kej srat in da je čs da se sprjaznejo da človek odrašča in da rab mau zasebnosti in tud kdaj km it. ko boš šla in boš pršla nazaj in bo use uredu, bojo vidl da nimajo razloga za skrb.
• nimamidej
30.8.2012 19:38
nancy pravi:če je to res use tko, da ne pomagajo pogovori ipd je čs da se človk upre. Treba je pokazat kje so meje... simly pejt.. ne upoštevej njihovega mnenja ampak pejt.. tko bojo vidl da nimajo kej srat in da je čs da se sprjaznejo da človek odrašča in da rab mau zasebnosti in tud kdaj km it. ko boš šla in boš pršla nazaj in bo use uredu, bojo vidl da nimajo razloga za skrb.
hvala.. • polarbear
• Od: 10.4.2012
1.9.2012 14:09
rdecelaska pravi:
nancy pravi:
če je to res use tko, da ne pomagajo pogovori ipd je čs da se človk upre. Treba je pokazat kje so meje... simly pejt.. ne upoštevej njihovega mnenja ampak pejt.. tko bojo vidl da nimajo kej srat in da je čs da se sprjaznejo da človek odrašča in da rab mau zasebnosti in tud kdaj km it. ko boš šla in boš pršla nazaj in bo use uredu, bojo vidl da nimajo razloga za skrb.
hvala.. Kaj pa, če te kak starejši prijatelj al pa sosed, k ma pač že izpit pele? • rapGirL
• Od: 2.9.2012
2.9.2012 12:17
ej čist razumm vs,moji so tut zateženi....lih ta tedn je biu koncert u Zagrebu od Red Hot Chili Peppersou,in sm jih uprašala če bi loh šla z STAREJŠIM BRATOM skp,pač ne sama alpa kj,in še žepnino sm hotla dt za ustopnce,zto d se nebi bunl da morjo oni tm neki plačvt......in veste kwa je blo?? rekl so,da SPLOH nesmem it na koncerte,pa nima veze tut če bi šla z starejšim bratom,k je že zdauni POUNOLETN.....res mi je žou d nism šla...bogve gdaj bojo Red Hot Chili Peppersi spet tko bliz pršli • T3jchk
• Od: 26.6.2012
6.9.2012 13:01
Morš met strategijo kako komuniciraš s starši, kar pomeni, da jim kdaj na izi poročaš kaj ste kej počel pa kakšno prigodo zaupaš kao in bojo vedl potem kaj se okvirno dogaja v tvojem svetu, pa ti bojo potem tud več zaupal. Strah bo pa tko vedno prisoten iz njihove strani.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.