ločitev :/• smile97
• Od: 31.12.2009
ločitev :/
25.7.2012 23:13
heej. moja starša sta se ločla skori 2 leti nazaj, narazn pa sta že več časa. problem je, kr mama tata n prenese. res, postane živčna, ko ga kdo omeni, noče da ga vidm (tega ni povedala naglas, ma vem da tako misli) in govori grde stvari o njem. zarad nje ga tudi že ful časa nism vidla. neki časa nazaj mi je po starejšem bratu poslal darilo še za lanski rojstni dan in dns je mama to vidla. in me je začela zasliševat če sm ga vidla in je spet ratala čudna in živčna. razumem, da mu ne more oprostit, kr jo je prevaru, ampak si želim, de bi razumela de je moj oče in nebi več nadzorvala mojga življenja...
ima kdo podobne izkušnje? kaj naj nardim?? • nelci
• Od: 5.2.2012
Re: ločitev :/
26.7.2012 14:45
okeeej, verjamem da je to zate zelo, zelo težko.
nevem, jaz bi na tvojem mestu nekako poskusila dopovedati tvoji mami, da tudi če sta se ločila je on tvoj oče in tega ne more nihče spremenit. povej ji, da imaš oba rada, nemoreš pa zdaj biti brez očeta, ker je oče prevaral tvojo mamo itd... kaj tvoj oče nič ne reče, ker ne greš nikol h njem? vem da neznam glih pomagat, ker še nism tega doživela, ampak upam da sem ti vsaj malo pomagala • la-joie
• Od: 26.4.2009
Re: ločitev :/
26.7.2012 20:54
A mata starša na centru za socialno delo dogovorjeno, da ne smete imet stikov ali določeno, kdaj jih lahko imate? Ker sicer se imaš vso pravico srečevat z očetom, mama bo pač mogla to sprejet, sej je odrasla oseba. Poskusi ji na lep način razložit, kako se počutiš.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.