NOKIA LUMIA 800• bela
• Od: 5.5.2012
NOKIA LUMIA 800
10.7.2012 20:11
Hoj a keri prodaja ta novo nokio mogoče ?
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: NOKIA LUMIA 800
10.7.2012 20:27
na bolhi najdi nekoga,ki jo ima po možnosti še zapakirano,lahko tudi ne,račun,garancija,in po možnosti rabi denar,ta ti zna hitro spustit ceno...
• bela
• Od: 5.5.2012
10.7.2012 22:09
Timo3113 pravi:na bolhi najdi nekoga,ki jo ima po možnosti še zapakirano,lahko tudi ne,račun,garancija,in po možnosti rabi denar,ta ti zna hitro spustit ceno...
a za koga tak pa neves ? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
10.7.2012 23:31
če ni dnar ovira pol nebi smel bit problema_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Alinska
• Od: 27.6.2012
20.8.2012 15:23
Moj brat si jo je kupil pri Tušmobilu na paket Free5 za 140?. Ne vem no, jst nebi kupvala na Bolhi - pol se ti pa ne javlja, če je kej narobe. Ne morš vsega prevert, k prevzemaš telefon ane. Boljš je našparat denar pa si kupiš telefonček in je to to.
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
21.8.2012 13:52
ja,ampak če sta račun,garancija in če je še originalno zapakiran (lahko da ga je dobil za darilo,on pa ga ne rabi...včasih se da dražji telefon tako zelo poceni dobit,če pa je še zapakiran,potem pa pomojem nima skrbet,jaz ponavadi kupujem tako,račun,garancija,zapakiran,sicer je malo dražje,kot če vzameš rabljenega,ampak sem brez skrbi,da ni kje kaj potolčeno ali kaj podobnega...sicer ko gre za manjše vsote,naprimer če kupuješ kakšen medium range phone,ni takšne razlike,50-100?,ko pa sem kupoval prenosnik,se je pa 350? precej poznalo denarnici |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.