Sekiram se zaradi ocen...

Nezuu • Od: 11.5.2009 • Prispevkov: 11
Sekiram se zaradi ocen... 24.5.2009 19:20
No, uglauunem, nasploh sm js bol tak pozitivc, vedno nasmejan pa dobre volje. Sam, ko pa gre za ocene sm pa bol tk. Mi gre še kr dobro in tuuud starši pričakujejo velko in za njih je 3 strašno slaba ocena, še posebi zej ko jih mam že 5. Zej pa prihaja še en test ju3, ko ga dobimo nazaj in me je strašansko strah. Če bo 3 se bom sama sekirala ko zmešana, starši me bojo pa "nagačli", če bo pa SLUČAJNO 2 si pa itq ne predstavljam ka bo.

HELP pliiz! Confused
Jzt • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 20
Re: Preveč se sekiram... 24.5.2009 19:40
Nezuu pravi:
No, uglauunem, nasploh sm js bol tak pozitivc, vedno nasmejan pa dobre volje. Sam, ko pa gre za ocene sm pa bol tk. Mi gre še kr dobro in tuuud starši pričakujejo velko in za njih je 3 strašno slaba ocena, še posebi zej ko jih mam že 5. Zej pa prihaja še en test ju3, ko ga dobimo nazaj in me je strašansko strah. Če bo 3 se bom sama sekirala ko zmešana, starši me bojo pa "nagačli", če bo pa SLUČAJNO 2 si pa itq ne predstavljam ka bo.

HELP pliiz! Confused

Hja, pa dej ti staršem povej, da se učiš za sebe, ne za njih in da se lahko usakmu zgodi, da dobi mal slabšo oceno. A jih bo pobral zdej če dobiš 2? Shocked Pač, usak jo bo 1x dubu, razn nekaterih izjem Rolling Eyes in pač, kaj. Dobila si 2 al pa 3 in jo boš popravla tko čist na izi.. pa ne se preveč sekirat, kr je pol sam še slabš Wink Je kar je
tiiNaa • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: Cerklje
Re: Sekiram se zaradi ocen... 24.5.2009 19:40
vrjetn si ti še osnovna an ?
jest sm bla ista ... vedno sm se sekirala pa ne zarad sebe ampak zarad tastarih....sej se bodo mogl navad an... brez veze se je sekirat itak je 3 čist uredu ocena poleg teg alahk čist navad popravš sploh pa v osnovki .... tko d jest ti svetujem d pač svojim tastarim rečš d bodo v sredni se mogl navad tut na kkšne bate ne sam na 3jke..... Very Happy Very Happy
Re: Sekiram se zaradi ocen... 13.6.2009 21:02
pakaj se tolk sekiraš dokler maš še take ucene veš kok cvekov boš še dubla in usega pač usakmu se zgudi ane in zrd ene dvojke te še nov pobral cvek pa itak popravš pa ie! sej k boš prnesla kšne par dam takih ucen bo drgač nov več te tok strah sej mene je blo za pru cvek tut ful sm celo paniko zganjala pol je blo pa use ql.sam nje ti pa pol ne pride prevel u navado cveke nost xD
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Sekiram se zaradi ocen... 13.6.2009 22:22
bo pršu cajt ko boš rekla sam da bo 2 Very Happy
SandrisH • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 30
Re: Sekiram se zaradi ocen... 6.7.2009 18:15
Tkole je...
Jst se zard ocen ne sekiram lih, čeprou so moji stari očitn enaki k tvoji xD K da je polom če dobim 3... Lohk si predstaulaš kaj je blo k sm dobila 1 ... xD Sam pač rekla sm d je to konc koncou moja šola ne njihova pa d se učim zase... Drgač so moje ocene ful u redu pa tko... Sam fiske pač ne znam xD

Sam jst se sekiram bol zard drugih stvari... Se res ful peveč obremenjujm s problemi druzga folka... sam jbg
Confused

Upam d ti je kej pomagal... (:

Čaau
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Sekiram se zaradi ocen... 20.7.2009 16:23
no ja spownm se svoje prve 3! dubila sem jo prvi slovenšičini v 4 razredu. pr uni snovi samostalniki, pa sklanjatve. jokala sem ceu popoudne, pol zvečer me pa mami praša.. ja lubica kaj pa jokaš že ceu dan.. pa jst tko dubila sm 3 dons. weeee. Sad pa ona jooj ne rabš se sekrat zarad tega! veš kok boš še dobila takih ucen, še slabših.. mi je rekla.in res ja učasih pomislm kko sm tkar povedala za 3. zdej pa pr kšnih premetih upam d bo usaj 3..
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Sekiram se zaradi ocen... 20.7.2009 19:53
za mojo prvo 2 sm se pred starši ful sekirala pa so me pol raumel da mi ni vseen no zdj pa če pač dobim slabo oceno mi svetujejo kaj naj nardim pa pomaga ful
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: Sekiram se zaradi ocen... 24.8.2009 22:36
underberg pravi:
bo pršu cajt ko boš rekla sam da bo 2 Very Happy

joj, si pozitivc, no
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: Sekiram se zaradi ocen... 25.8.2009 9:35
kaiix13 pravi:
no ja spownm se svoje prve 3! dubila sem jo prvi slovenšičini v 4 razredu. pr uni snovi samostalniki, pa sklanjatve. jokala sem ceu popoudne, pol zvečer me pa mami praša.. ja lubica kaj pa jokaš že ceu dan.. pa jst tko dubila sm 3 dons. weeee. Sad pa ona jooj ne rabš se sekrat zarad tega! veš kok boš še dobila takih ucen, še slabših.. mi je rekla.in res ja učasih pomislm kko sm tkar povedala za 3. zdej pa pr kšnih premetih upam d bo usaj 3..

Jst sm tut svojo prvo 3 dubila u 4 klasu.In tu pr matematki.Čeprou je bla tu pr tisti kontrolni ena bulših ocen je blu tu zame..:S No jst sm bla glih takrt k je učitlca vrnila kotrolke duma k sm bla bouna in k men pol sis pove (k so ji sošolke povedale) je mene skor kap..tku da sm jokala tut ceu popoudne pa še ceu tedn skp.Pa mi je mami tut rekla da se zrd tega ne rabm sekirat..zdej res da ni več trojk sm če dubim pa 4 mi pa že neki naklada XD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Sekiram se zaradi ocen... 25.8.2009 10:26
PinkShue pravi:
kaiix13 pravi:

Jst sm tut svojo prvo 3 dubila u 4 klasu.In tu pr matematki.Čeprou je bla tu pr tisti kontrolni ena bulših ocen je blu tu zame..:S No jst sm bla glih takrt k je učitlca vrnila kotrolke duma k sm bla bouna in k men pol sis pove (k so ji sošolke povedale) je mene skor kap..tku da sm jokala tut ceu popoudne pa še ceu tedn skp.Pa mi je mami tut rekla da se zrd tega ne rabm sekirat..zdej res da ni več trojk sm če dubim pa 4 mi pa že neki naklada XD

jas tui (:
pri glasbi.. samo sao zaradi tega, ker me je mela ona **** na piki.. staarina bedna hahah.. pa ja.. mene je tuid tak v 4, 5 klasu mi je blo ful hudo če sem dobla kako 2,3... pa nisem upala povedat doma pa tak.. pa pol ko sem že, pač nič ni blo, pač potolažli so me.. pol pa spet nisem upala povedat hah.. otroška pamet Wink..
Re: Sekiram se zaradi ocen... 24.9.2009 0:30
Verjetno se sama za sebe ne sekiraš tolko, kot pa se za stare, pač kaj bojo rekli, bojo sploh zastopli, to je blo pr men tud, ker sem pač edinka in od mene pričakujejo vse kar je možno, pa sej so se tud že mogli sprijaznt, ko v osnovni nisem več mela možnosti da bi šla v gimnazijo Smile. Pa kolko cvekov šele dobiš v srednji, pač poveš in je kar je, ubit te ne morjo Smile. Pa če te doletijo še kaki popravci, pa ponavljanje letnika, to se je ravno dogajalo enim mojim sošolcem, pa sem se vedno spraševala, kaj bojo njihovi stari rekli, pa razmišljala, kaj bi blo če bi bla jaz na njihovem mestu. Včasih sem si res želela, da bi mela stare ki bi jim blo bolj vseeno, da me ne bi skoz spraševali če sem naredla, pa da mi ne bi gnjavli, pač tako je, v glavnem ti pač povej tak kot je oz. bo in to je to. sej je hudo, najhuje je povedat, pol je že boljše Smile drži se
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
daj se gor! kazalo -> Frustracije 30.12.2010 1:07
Poznam to.Zdej sem v tem letu tudi jaz bolj padla....
ampak se učim,učim,učim!Za test,matematike ki bi ga pisala 2 ali 3,
sem se vse skupaj učila 6 ur! in pisala sem 4...
drugače pa staršem reči,da se ne učiš za njih ampak zase.
uči se uči se uči se!

Best Wishes!
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Sekiram se zaradi ocen... 30.12.2010 13:27
js takih problemou nimam. sam mam enga druzga -.-'
zmeri sm bla odličnjakinja. ampak fora je da se js nism niti UČILA. poslšala sm u šoli, neki sm že vedla iz knig k sm jih brala in to je blo to.
zej u osmem klasu sm bla praudobra. uredu. fizka&gefa sta me **** ma okj. to pa zato k se mi ni dalo učit.
letos pa isto. NIČ se mi neda. u izi bi bla lahko praudobra brez učenja, sam js hočem pridt na Bežigrad. tko da **** ane -.-'. sej ko se lotm učit 2x preberem in znam sam fora je da če me noben "prisil" u to js tega nebom nardila. zej me pa skrbi za naprej. kako se bom js učila ko pa nimam učnih navad. tut svetovalka (una u šoli) & starši so rekli da sm pač inteligentna in sm tko pršla u izi skoz. sam zej me pa že res mau skrbi kako zj to za naprej.
drgač pa glede problema. reč jim da če dobiš 3 se ne podre svet. boš že popraula. če pa neboš ti pa zgleda to pač ne leži :] tko da... nekak bojo mogli razumet Smile
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
Re: Sekiram se zaradi ocen... 30.12.2010 14:16
cupachups pravi:
zmeri sm bla odličnjakinja. ampak fora je da se js nism niti UČILA. poslšala sm u šoli, neki sm že vedla iz knig k sm jih brala in to je blo to.
zej u osmem klasu sm bla praudobra. uredu. fizka&gefa sta me **** ma okj. to pa zato k se mi ni dalo učit.
letos pa isto. NIČ se mi neda. u izi bi bla lahko praudobra brez učenja, sam js hočem pridt na Bežigrad. tko da **** ane -.-'. sej ko se lotm učit 2x preberem in znam sam fora je da če me noben "prisil" u to js tega nebom nardila. zej me pa skrbi za naprej. kako se bom js učila ko pa nimam učnih navad. tut svetovalka (una u šoli) & starši so rekli da sm pač inteligentna in sm tko pršla u izi skoz. sam zej me pa že res mau skrbi kako zj to za naprej.
drgač pa glede problema. reč jim da če dobiš 3 se ne podre svet. boš že popraula. če pa neboš ti pa zgleda to pač ne leži :] tko da... nekak bojo mogli razumet Smile

to je pa znana zgodba ja.....ah bežigrad! če ti še niso rekli,tam so same riti!
kresalova,od kajetana koviča hči.....vsi ki se majo za boljše,samoušečneži.
okej,je par primerkov ki so normalni in ostanejo.
ti predlagam druge....res da te v bežigradu naučijo,sam se pa loh psihično spremenijo tut....
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Sekiram se zaradi ocen... 30.12.2010 14:42
NimNim pravi:
cupachups pravi:

to je pa znana zgodba ja.....ah bežigrad! če ti še niso rekli,tam so same riti!
kresalova,od kajetana koviča hči.....vsi ki se majo za boljše,samoušečneži.
okej,je par primerkov ki so normalni in ostanejo.
ti predlagam druge....res da te v bežigradu naučijo,sam se pa loh psihično spremenijo tut....

res?
sej drgač Bežigrad bla moja prvotna izbira. sam Vič alpa Poljane tut nista slabe šole :]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.