Tabletke za prestavljanje menstruacije

ancheeq12 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 13
Tabletke za prestavljanje menstruacije 28.6.2012 21:18
heeeej,
zanima me če ima katera izkušnje z tabletkami za prestavljanje menestruacije ampak ne kontracepcijske tablete Very Happy menda ti jih lahko predpiše tudi osebna zdravnica Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 28.6.2012 22:23
jaz sem jih včasih vzela ja...kaj točno te zanima ?

dobiš jih prek recepta, tega pa ti da osebna zdravnica. so za ''enkratno'' uporabo, največ 10 dni. začneš jih jemat 3 dni pred pričakovano menstruacijo, ko jih nehaš jemat pa se pojavi krvavitev (v naslednjih dneh pač)
aja, opisane se imenujejo primolut al neke takega
ancheeq12 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 13
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 29.6.2012 9:23
hvala ti rocafella Very Happy
kaj pa kaki stranski učinki ?
Bobblehead • Od: 7.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 29.6.2012 12:37
Js jih zdele jemljem zarad morja sam niso lih kontracepcijske ampak so prou take namenjene predvsem prestavljanju menstruacije pa jemljejo jih športnice drgač jih pa dobiš sam z receptom jemlješ jih en teden predn dobiš in pol ko nehaš pride čez približno dva dni drgač pa pri teh k jih mam js ni stranskih učinkov sm se pozanimala pr farmacevtki k jo poznam. Če pa bi jemala prou kontracepcijske še pa zna nrdit problem če jih nejemlješ redno, kar pomen da ni dobro če jih jemlješ samo en teden in po tem nehaš.
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 30.6.2012 11:53
nisem mela nobenih stranskih učinkov Wink
oblaceek • Od: 27.3.2012 • Prispevkov: 36
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 30.6.2012 18:51
Rocafella pravi:
jaz sem jih včasih vzela ja...kaj točno te zanima ?

dobiš jih prek recepta, tega pa ti da osebna zdravnica. so za ''enkratno'' uporabo, največ 10 dni. začneš jih jemat 3 dni pred pričakovano menstruacijo, ko jih nehaš jemat pa se pojavi krvavitev (v naslednjih dneh pač)
aja, opisane se imenujejo primolut al neke takega

imenujejo se primolut nor. Smile
a potem si ti imela nazaj redno menstruacijo, ali ti je zmešalo ciklus?
Re: Tabletke za prestavljanje menstruacije 1.7.2012 0:26
amm.. jaz sem mela že od nekdaj neredne menstruacije tak da ne bi vedla kolko je mello to vpliva xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.