Skupno hujšanje

1 | 2 | >>

Si fant ali punca?
fant
13%
 13%  [ 9 ]
punca
86%
 86%  [ 60 ]
Skupaj glasov : 69

onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Skupno hujšanje 10.9.2010 22:44
Hej
Jz sem se pa domislila,da bi skupi hujšal oz.telovadl.Tko,mogoč bomo mel večjo motivacijo Cool

Jaz imam 173cm in nekaj čez 80kg Shocked Embarassed (se mi spreminja)
Postavo mam pa tako: široooooooooooki boki(kšne vaje za boke so dobrodošle),pol z ritjo bi blo tut kej fajn ukrenit,ja Laughing Noge-pač mal telovadm,pa laufat bom začela,ker moram mal kondicije tut dobit (: No trebuha pa niti nimam tolk,tm bi blo treba bolj mal mišice utrdit kokr kej druzga Wink
Aja moj greh je pa čokolada večinoma Embarassed

Tko da če se še kdo prdruž... Very Happy
krtacka • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 6
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 12:51
onaSem pravi:
Hej
Jz sem se pa domislila,da bi skupi hujšal oz.telovadl.Tko,mogoč bomo mel večjo motivacijo Cool

Postavo mam pa tako: široooooooooooki boki(kšne vaje za boke so dobrodošle),pol z ritjo bi blo tut kej fajn ukrenit,ja Laughing Noge-pač mal telovadm,pa laufat bom začela,ker moram mal kondicije tut dobit (: No trebuha pa niti nimam tolk,tm bi blo treba bolj mal mišice utrdit kokr kej druzga Wink

Hojla.. tvoja ideja je kul, tut sama sem podobne višine, kilogramov in postave kot ti in nujno morem shujšat vsaj za 7 kil. Embarassed Smile
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 13:51
krtacka pravi:
onaSem pravi:
Hej

Hojla.. tvoja ideja je kul, tut sama sem podobne višine, kilogramov in postave kot ti in nujno morem shujšat vsaj za 7 kil. Embarassed Smile

Evo, da se še jzt pridužim. Tud sama sem velika 173 cm in mam 81 kg. In ja, sm zlo nesrečna. Jezna sem na sebe, kr sem shujšala na 74 kg in sem se nazaj zredila. Zdej sm voljna temu nardit konec. Začela bom laufat SPET in se držat pravil SPET. In mimgrede - podpiram skupno hujšanje ;]
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 13:56
jst se tut pridružujm pa me zanima od kdaj do kdaj to traja? Very Happy
res fajn ideja a bo kšn program npr. vadba ob računalniku ? Laughing
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 15:05
AmyAmy pravi:

hahaha ta je bla dobra zdej Very Happy

P.s upam da bomo čimprej začele Very Happy
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 15:40
krtacka pravi:
AmyAmy pravi:

hahaha ta je bla dobra zdej Very Happy

P.s upam da bomo čimprej začele Very Happy

Začnemo v ponedeljek, začetek tedna, in pol vsaka napiše a je telovadla, kaj je telovadla, kaj je jedla in druge lohk komentirajo kaj je naredla narobe in to Wink
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 15:44
ma ja...sam jst usak dan rečem da bom začela hujšat.. pol pa zvečer čokolado jem ja... Sad
drgač sm pa vlka 173cm pa mam 70kg :/
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 16:16
oki pol bo tle nek hujševalni dnevnik? vsak napiše svoje razultate pa to? Very Happy
Re: Skupno hujšanje 11.9.2010 18:23
Ja kokr da bi en dnevnik pisal ja.
Kokr je že ena napisala,pač če si kej telovadla,če si kej preveč sladkga pojedla itd. Aja pa zadnjič sem brala da je drugač fuč zdravo če poješ npr. 2 koščka (temne)čokolade na dan mislm da je neki u zvezi s srcem? Razz
Drugač sem pa jaz mal včeri zvečer neki vaj delala da sem vidla kere mi ustrezajo da jih bom lahko delala Wink
Pa najdla sem neki za boke:Uležeš se na bok in pol eno nogo in roko gor dviguješ. Pa baje so dokaj hitri rezultati Very Happy

Drugač ja,jaz če bi kej trenirala alpa kej tacga bi takoj čis super postavco dobila.Ker ko sem dva mesca na karate hodila sem bla glih taprava,pol pa jaz zmeri nad vsem obupam in ja.. Crying or Very sad Pri meni je bolj lenoba kriva Embarassed

Aja pa moram se pohvalt mal da že en mesc ne jem kkšnih prigrizkov zvečer kokr sem mela navado Mr. Green

Kok ste pa kaj stari/stare? Jz sm 14.
Re: Skupno hujšanje 12.9.2010 12:17
onaSem pravi:
Ja kokr da bi en dnevnik pisal ja.
Kokr je že ena napisala,pač če si kej telovadla,če si kej preveč sladkga pojedla itd. Aja pa zadnjič sem brala da je drugač fuč zdravo če poješ npr. 2 koščka (temne)čokolade na dan mislm da je neki u zvezi s srcem? Razz
Drugač sem pa jaz mal včeri zvečer neki vaj delala da sem vidla kere mi ustrezajo da jih bom lahko delala Wink
Pa najdla sem neki za boke:Uležeš se na bok in pol eno nogo in roko gor dviguješ. Pa baje so dokaj hitri rezultati Very Happy

Drugač ja,jaz če bi kej trenirala alpa kej tacga bi takoj čis super postavco dobila.Ker ko sem dva mesca na karate hodila sem bla glih taprava,pol pa jaz zmeri nad vsem obupam in ja.. Crying or Very sad Pri meni je bolj lenoba kriva Embarassed

Aja pa moram se pohvalt mal da že en mesc ne jem kkšnih prigrizkov zvečer kokr sem mela navado Mr. Green

Kok ste pa kaj stari/stare? Jz sm 14.

Jzt sm stara 15, 1. letnik gim. Wink

Pr men je pa tko: Jzt se odvisna od hitrega življenja in pričakujem pri vsem hitre rezultate, tut pr hujšanju. Problem je tud da ne najdem meje med zdravim in nezdravim, ker če hujšam, pol vedn pretiravam in skor nič ne jem. Zdej sm se odločla da bom začela na nov način. Nehala bom z sladkarijami, k so moja največja razvada in big večerjami. To se mi zdi da je glavni krivec... Začela se bom tut ukvarjat z športom - vsak dan bom hodla laufat, pa ples tut treniram. Pa da še postavo opišem: Jzt mam široke boke pa debela stegna. Trebuha niti nimam tok, razn spodnji del. Kake pa vaje delate? Jzt delam vsak dan trebušnjake, sam se ful neki ne pozna. S prjatlco sma se tud odločle, da boma najmanj dvakrat na teden v fitnes hodle Wink
Re: Skupno hujšanje 13.9.2010 21:42
Heej
A nihše še ni pisal? No bom pa jaz prva Wink
Toreeeeej,zdajle sem mal telovadla.Ja,drugač sem pa čis pozabla in sem se z Nutello pregrešila Embarassed
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 6:05
onaSem pravi:
Heej
A nihše še ni pisal? No bom pa jaz prva Wink
Toreeeeej,zdajle sem mal telovadla.Ja,drugač sem pa čis pozabla in sem se z Nutello pregrešila Embarassed

Hvala enako. Tutd jzt sm telovadla okol eno uro, drgač sm se pa prekršila z big večerjo and kosilom Shocked Upam d bo dans kej bolš... se bomo BLJ držal Wink
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 13:12
Js sm učeri delala minut pilates, igrala uro odbojko, pa neki laufala, popoldne sem se pa pregrešila z čokoladnimi cukri in kosilom ( pomfri, pohano meso) -.-
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 13:29
oki jst sm šla na korošico u nedeljo. (5 km lazenja gor) ko sem bla ob 4ih gor sem mogla pojest ene grozne žgance kr druzga ni blo tm med kravami potem pa od štirih nič več nism jedla. v ponedeljek zjutrej nisem nič jedla. potem sem ob 12 ih mela kosilo.
dons nism pojedla celega kosila oz. sm samo dva krompirja. zdej sem pa pojedla celo škatlo čokoladnih piškotov tko da... Embarassed Crying or Very sad
Masheeq • Od: 25.8.2010 • Prispevkov: 2
Čaw punce 14.9.2010 13:43
Hejla usem skupaj Smile
Najprej bi vas pohvalila s tem, da sste se super domislale.
Povem vam samo par pravil, ker sem jih zvedla na shujševalnem kampu v Stični.

Zajtrk jejte do 8 ure zjutraj.
Imejte 5 obrokov dnevno : zajtrk, dop.malica, kosilo, pop.malica, večerja.
Pozimi je večerja lahko do 6ih, poleti do 7ih zvečer.
Če je možno, se gibajte 1 uro zjutraj in 1 uro popoldan (vem da je zaradi šole težko, drugače pa probajte vsaj popoldan).
Jeste lahko vse, samo v manjših količinah!
Drugače odpoveste se alkotu, sladkarijam, in vsem temu kar redi.
Ocvrte jedi lahko jeste 1x na teden.
Če prejšni dan poješ dosti sladkarij, al pa popiješ alkota, napriemer kakšni rojstni dnevi, moraš zato toliko več narediti za sebe in telo naslednji dan.
Čist en konkreten primer...če poješ 1 krof, moraš zanj tečit 1 uro da ga porabiš, da zraven še shujšaš pa 30min. Tko da, kaj se bolj splača pojesti krof ali sadje Razz hehe

DRugače pa, jst sm v 1 mesecu zgubila 6kg. Ampk zj je malo volja padla, ampk bo Smile Gremo naprej.
Za vse tiste, ki pa mislite da boste v 1 dnevu že videle razliko, se zelo motite, potrebno je hujšati počasi, in NE STRADAJTE. To je najslabše za organizem.
Jejte 5x na dan, po malem.!
Primerno je v 1 letu shujšati za 10kg. se pravi nekako 1kg na mesec, ampak če daste na mesec 4kg dol, bodo rezultati vidni Smile

Upam, da sem vam kaj pomagala.*
Lep sončen pozdrav vsem* <3
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 13:52
oki jst bom upoštevala. jst preprosto zjutraj pa zvečer NE MOREM jest. zato pa čez dan velik več jem in to je problem pri meni.a ma mogoče kdo kšn nasvet kako se navadit zjutrej jest? drugače sem pa shujšala 1,1 kg do zdej če štejem še čokoladne piškote Very Happy
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 15:01
Jzt sem se dans spet prekšila in sicer s sendvičem. Jaojaojao. Am a ma kera kako idejo kk se vzdržat da se ne prekršit. Jzt enostavno POZABIM ko jem... Confused Nč. Zdej je kar je. Am. Pa zanima me kak vi zjutrej telovadite? Jzt morm vstat za šolo že ob petih zjutrej, zato je problem ker nimam časa za telovadbo... Confused Wink
Masheeq • Od: 25.8.2010 • Prispevkov: 2
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 16:46
Lejte, kako se kontrolirat je od usake punce posebi odvisno.
Zju3 se nekako prej ustan, in pojej usaj malo, saj s tem prebudiš pač debelo črevo.
Zju3 res ne moreš telovadit, tut jst ustanem ob 5ih zju3...drgač pa govorim to prevsem za vikende, da nevem ustaneš ob pol 8ih, poješ in se greš gibat do 9ih ali pa pol desetih Smile use se da Wink pejte ven laufat, igrat košarko, karkol, sam da se gibaš Wink .
Probite jest res 5x na dan, pa gibat Wink pa bo super Very Happy
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 18:51
A mogoče kera ve, kire vaje res pomagajo za špeh na stegnih? Poleg laufanja in pilatesa sveda Very Happy Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Skupno hujšanje 14.9.2010 22:05
dejte se raj kakega dela primt...bote vidl vam bo bolš šlo Wink
Re: Skupno hujšanje 27.8.2011 19:15
ewo js bi se tut prdružla pa ne da bi bla nekiful debela sam smpa malzašla iz pravega pota učash sm se ful zdravo prehranjevala čist nčsladkarij pa tegapa res največ športala tut postavca je bla temu primerna zj pa newvwm kwa mej pičl ampak kr skos se prenajedam če smžalostna s sladkarijo pa rečemokej sej ju3 nam weč bom zdravo jedla od ju3 naprej sam poj ju3 spet rečem isto in ta ju3 nikol ne pride. Zej k sm mela kolen poškodvan mi je pa še 3x bl use dol padl a gremo začet čim prej skupej neki ker sami mi nikol ne bo ratal potrebujem podporo Smile
youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
Re: Čaw punce 28.8.2011 0:02
Masheeq pravi:
Hejla usem skupaj Smile
Najprej bi vas pohvalila s tem, da sste se super domislale.
Povem vam samo par pravil, ker sem jih zvedla na shujševalnem kampu v Stični.

Zajtrk jejte do 8 ure zjutraj.
Imejte 5 obrokov dnevno : zajtrk, dop.malica, kosilo, pop.malica, večerja.
Pozimi je večerja lahko do 6ih, poleti do 7ih zvečer.
Če je možno, se gibajte 1 uro zjutraj in 1 uro popoldan (vem da je zaradi šole težko, drugače pa probajte vsaj popoldan).
Jeste lahko vse, samo v manjših količinah!
Drugače odpoveste se alkotu, sladkarijam, in vsem temu kar redi.
Ocvrte jedi lahko jeste 1x na teden.
Če prejšni dan poješ dosti sladkarij, al pa popiješ alkota, napriemer kakšni rojstni dnevi, moraš zato toliko več narediti za sebe in telo naslednji dan.
Čist en konkreten primer...če poješ 1 krof, moraš zanj tečit 1 uro da ga porabiš, da zraven še shujšaš pa 30min. Tko da, kaj se bolj splača pojesti krof ali sadje Razz hehe

DRugače pa, jst sm v 1 mesecu zgubila 6kg. Ampk zj je malo volja padla, ampk bo Smile Gremo naprej.
Za vse tiste, ki pa mislite da boste v 1 dnevu že videle razliko, se zelo motite, potrebno je hujšati počasi, in NE STRADAJTE. To je najslabše za organizem.
Jejte 5x na dan, po malem.!
Primerno je v 1 letu shujšati za 10kg. se pravi nekako 1kg na mesec, ampak če daste na mesec 4kg dol, bodo rezultati vidni Smile

Upam, da sem vam kaj pomagala.*
Lep sončen pozdrav vsem* <3

oo bravo, a to si hujšala po teh pravilih??
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: Skupno hujšanje 28.8.2011 18:46
no js sm velka 173 in mi teža pač skos pada uglaunm v tem trenutki mam 54kg.. mam pa full probleme z zdraujam in večinoma mi kilaža pada pa raste zrd tabletov. drgač sm pa ful tist uno na ful šprtn tip in mam vsak dan trenine tko z mažoretkam in še sama doma.. zvečer laufam začela sm z 3 km pa sm pol šla na 30km sam to je blo enkt na teden drgač pa skos 3km.. zdej pa mam vsak dan 10 km... velikt tut delam sklece pa trbušnjake. sklece mi negrejo neki na ful tak da jih nardim 20 sam jih nardim zaporedoma ob škarpo, trbušnjake delam pa čist odvisno včas tut po 200 sam mam pauze vmes sam vedno karkoli se spraum delat začnem z nule pa pol stopnjujem... no upam d sm kej pomagala glede hrane pa ja 5x na dan obvezno pa pomalem neč se nažirat sladkarije pa čist odpovem
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: Skupno hujšanje 29.8.2011 11:16
glede na to da ste sama dekleta tu...
Moja sestra je morala tudi shujšat...res je da ni velik sladkarij jedla...edina stvar ki jo je nardila je blo to da je ukinla gazirane pijače... v mescu se ji je že poznalo...sicer ne vem koliko je shujšala, ampak na postavi je bilo opazno, sj sm jz za hec predlagou da se ukinejo gazirane pijače.... ampak jedla je pa čez ceu dan...ni neki se ful nažirala ampk je skos tko jedla da je imela neki rezerve v želodcu Smile
res pa je da je pomagala ne kmetiji veliko
NickeyBu • Od: 24.8.2011 • Prispevkov: 101
Re: Skupno hujšanje 29.8.2011 20:52
Evo, še mene u tale klub Very Happy
Moj cilj je da do 31.9 shujšam za 5 kil!
Zdej mam 170cm pa 53kg

Moja telovadba dons:
100 trebušnjakou Embarassed
20 sklec Rolling Eyes
in še ene par drugih krepilnih vaj Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.